REVIEW PRODUCT by Mama Afia : Instant Kuah Pecal Umi yang Terlebih Sedap, Murah dan Power!

23:40:00


Assalamualaikum..

Haritu kan time bulan syawal, syam dapat banyak invitation open house almost hari2 tau.
Ada satu rumah tu, sediakan kuah pecal yang sangat sedap.
Ya Allah! Sedap dia tak boleh cakap.
Tapi, syam boleh tambah makan dalam 4-5 pinggan gitu.
Ingat lagi time tu makan open house rumah acik umi nora.

Tengok la Instant Kuah Pecal Umi ni.
Terliurk kan!

Bila tanya apa resepi.
Dia kata tak ada resepi istimewa sangat.
Sama macam kuah pecal biasa cuma, time buat tu, kena potong bahan halus2 sebab nak bagi orang makan the best and kualiti punya food, lepas tu, bahan kena banyak and kuah of course melimpah, memang tak kedekut. Yang penting, macam mana kita sediakan untuk anak2 family, macam tu kita buat untuk orang lain.
Allah! Langsung tak berkira.

Now, yang best. Acik Nora ni da buat Instant Kuah Pecal Umi Resepi Khas dari beliau and hasil tangan beliau sendiri. Itu pon demand tinggi and request dari orang ramai untuk acik nora buat instant pecal ni.
Yela, nak buat sendiri memang tak gigih lagi2 nak buat potong2 halus mulus gitu.
Memang sedap giler.

Acik Nora ni memang semua masakan dia sedap2. Kalau boleh nak semua dia buat instant tau!
Yang Kuah Pecal ni memang terbaik ada umphhh!
Ala.. murah la and affordable beli Instant Kuah Pecal Umi ni.
Bayangkan la isi yang banyak melimpah.
1 kg acik nora tu jual RM22 saja.
Siap boleh request nak berapa kilo.
Lagi banyak, lagi dapat diskaun.
Boleh kautim la dengan acik nora.
Sempoi je.
Mana tau nak buat kenduri kan.
Lagi2 area Kampung Idaman, Klang.
Acik Nora stay dekat2 area Bukit Tinggi.. Kalau nak COD ke boleh la request. pastikan beli bebanyak. Memang berbaloi nak buat stock.



cara guna pon senang..
Uolls nak masak ke, uolls amek la berapa banyak masuk dalam pinggan, and then tuang air panas ikut kuantiti and kepekatan yang uolls nak.
Da siap simple, boleh buat makan dengan satay, makan dengan sayur, buat ulam, buat kuah makan dengan nasi panas2 pon sedap!
Aishhh terliur lak time tulis nihh!

So, cara nak dapatkan Instant Kuah Pecal Umi ni,
contact je depa..

Berdesup they all balas.. Inshaallah

0111 883 1503
Acik Nora 

atau 

anak acik nora,
kak yong/shuhada
017 263 7687

So, anyone yang nak jadi agent atau dropships pon boleh.
Dialu2kan.
Contact saja toke Instant Kuah Pecal Umi ni ye..


Ok, sharing is carig.
Next time kena beli borong buat stock untuk balik kampung.. hehee

ok jangan lupa sharing..

with love,
syam

You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads