Pengalaman Pakai Premium Beautiful Bengkung by Mama Afia

03:14:00


Lately ni banyak open house syam nak kena pergi.
Mestilah mood melaram tiba kan bila dapat invitation open house.
Biasalah, orang perempuan.

Sebut bab melaram, mesti nak pakai baju yang cecantik, selesa dan yang pasti baju sesuai.
Sebelum nak pergi open house, kena pastikan pasang or pakai perisai kalis lemak dulu.
Sebab apa kena pakai?
Jap lagi syam share..
Perisai yang syam selalu pakai tiap kali nak keluar rumah melaram or even stay dekat rumah pon still pakai juga..
Ini haa..
Bengkung Premium Beautiful!

Bengkung Premium Beautiful Elegance 

Siapa kata orang kurus tak perlu pakai bengkung?
Nak tanya sikit, kurus2 pon, perut ada buncit tak?
Body hour glass ke?
Sejenis yang rajin and banyak masa bergym, bersukan, berjogging ke?


Haaa hanya diri sendiri je tahu keadaan body, lelemak yang bertempek di tubuh memasing..
Jadi, itulah asbab syam still maintain pakai bengkung Premium Beautiful till now (da 3 tahun lebih) dan lagipon, boleh menjaga tulang belakang kita.
Yela.. Bila duduk sometimes kita ni salah duduk pon badan da lenguh2, lenguh sampai ke kaki.
Padahal salah duduk je.

Haa if uolls tak ada perisai bengkung Premium Beautiful ni, uolls jaga tulang, back support uolls apa? Or memang still tak perlu lagi?

Bagi syam, badan nak pakai lama, jadi, memang syam need bengkung Premium Beautiful ni.
Alahai.... Tak rugi pon..
Uolls boleh pakai sampai beranak cucu n sampai bila2..
Great one la sebab bengkung ni dapat FREE WARRANTY.
If this bengkung ni patah ke, tercabut ke, lace terkoyak, cangkuk hilang, tali putus.
Uolls boleh repair secara FREE bila2 masa pon di stokis2, agent2 expert.
Kalau beli dekat luar, pernah tak bagi repair secara percuma?
Fikirkan...


Lagi2 nak pergi makan open house, mampu ke tahan nafsu makan tu..
Kalau boleh tahan, alhamdulillah.
Tapi, syam tak boleh.
Metabolisme kuat, makan apa takkan gemuk.
Tapi, perut tu boleh boroi tau... haishhh 
Tak boleh la.
Syam tak boleh terima if dekat diri ada perut buncit.
Badan kita, kita kena jaga juga..
Makan something sihat..
Jaga badan.
Semua tu pemberian Allah tak ternilai.
Bukan hanya jaga penampilan dan wajah je.

Untuk mereka yang berbadan besar, its ok!
Cheer up!
Uools pakai bengkung Premium Beautiful,
trust me, your shape akan buatkan uolls melting je tengok ody sendiri.
Nampak kemas je.
Hour glass shape..


Nak melaram pakai dress pon da confident tau..
Da tak risau tang perut lagi if makan banyak.

Syam faham.
Uolls need confident that can move your body.
So, lets get the confident with bengkung Premium Beautiful.
Such a wonderful confident uolls dapat..

Nanti kita pakai sesama ok!


Nak berpeplum pon confident walaupun berbadan besar.
Janji shaping tu cantik, kemas n sejuk je mata memandang.

Panas?
Isshhh.. jangan samakan bengkung Premium Beautiful dengan korset diluar.
Bengkung PB ni ada tetulang memori yang lembut n mudah melentur our body shape nicely dan fabrik ni akwatik akwadyne iaitu yang boleh adapt dengan cuaca.
Alaa.. macam swimming suit tu.
Time panas pakai kita rasa sejuk je.
Time tempat sejuk, rasa warm gitu.
Tak percaya?
Mai kita jumpa rasa sendiri kainnya..hehehe


If pakai konsisten hari2, kita rasa makin fresh je, makin ringan je badan ni.
Even uolls kurus tau!
Sebab tu ramai kakak2 usahawan2 artis2 pakai from Premium Beautiful untuk kelihatan awetmuda sepanjang masa.
Uolls beranak  pinak pon orang tak percaya ok!
Macam kakak and adik takpona ank buah.
Haa gitulah yang syam selalu kena.
Orang tersalah anggap bila bawa afia kehulur hilir berdua.. ihihi


Nak berkebaya ke, melaram dress glitter2, cecantik, dress beropol ke, meleret, merelip..
Pon da tak susah da nak cari size.
Pakai perisai bengkung Premium Beautiful.
Lepas tu rembat je baju weolls suka pakai.
Siap.
Cantik terbentuk kemas je body.


Encik husband?
Of course la suka..
Suka peluk.
Kalau before ni peluk lelemak bersepah.
This time peluk, ehhh kemasnyer body u!
ececece..
tak ke kembang idung sikit encik husband puji..

Jadi, encik2 husband nak wife memasing lawa, body maintain cantik kemas, selamat, jimat dan sekaligus menjaga tulang belakang wife and kesihatan dalaman, uolls WAJIB belikan satu set bengkung Premium Beautiful atau beli terus satu set korset Pemium Beautiful.


Kalau tengok harga memang la terkejut.
Tapi,
yang pasti jimat duit sebenarnya, due to the LIFETIME WARRANTY.
lepas ni, no need ubat2 kurus beratus yang kena consume every month and tak pasti hasil effectivenya ok..

Save your money for this valuable bengkung Premium Beautiful.

CASH BUYER BENGKUNG PREMIUM BEAUTIFUL
RM600-680 (ikut size)

INSTALLMENT PREMIUM BEAUTIFUL
RM650-RM750 (ikut size)
-ansuran 3-5 kali

CASH BUYER SATU SET KORSET PREMIUM BEAUTIFUL
RM2000-RM2300 (ikut size)

INSTALLMENT SATU SET KORSET PREMIUM BEAUTIFUL
RM2300-RM2500 (ikut size)
-ansuran 5 ke 10 kali

Cara Nak Beli Bengkung Premium Beautiful ?

Uolls akan di consult by PB EXPERT yang Terlatih..
Dan mahir dalam bidang ni sejak lebih 4 tahun..

Bagitahu nama, berat badan dan sebab nak pakai.
Direct whatsapp ke no ni..

013.647.2677

PB EXPERT Utara, Timur, Barat dan Selatan..

sharing is caring..
Jom jaga badan, jaga makan start from now ye orang perempuan..!
Cik abang pon boleh pakai untuk tutup babat sendiri..

with love,
syam

You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads