LETCHAT HQ by U & Me Communications Company di The Ascents Paradigm

08:41:00


Selamat Hari Raya Aidilfitri..

Seminggu beraya sakan..
This time buat kerja pula..
Gambar raya 2017 nanti syam update untuk entry seterusnya ye, sebab gambar dekat kamera besar.
Tak sempat nak masuk hardisk lagi..

Baru-baru ni, syam ada melawat ke HQ LETCHAT U & ME COMMUNICATIONS di bangunan baru The Ascents Paradigm tingkat 24.
Bersebelahan dengan Paradigm Mall.
LETCHAT HQ ni baru je beroperasi pada bulan Mei 2017.
Memang everything baru2 belaka.
Pada siapa2 yang terasa nak melawat oleh datang anytime working days jam 9am-6pm.

Jom kita tengok apa yang ada dekat HQ LETCHAT ddekat Petaling Jaya ni.

Kasi can sikit syam interframe dekat depan kaunter office LETCHAT ni.
Suasana time masuk je da rasa tenang sangat!

Bila masuk je office akan jumpa cik adik manis kita di kaunter depan sebagai penyambut tetamu..
Sebelah kiri untuk open space and sebelah kanan untuk staff office.
Banyak award sebenarnya syarikat U & Me Communications ni.
Tula orang kata.
Diam2 berisi kan.
Make the success noise.
Itulah prinsip our CEO iaitu Mrs Srinivas.

Ini antara award2 yang Mr Srinivas under U & Me Communications dapat..

Surat keputusan pendaftaran cukai.
Bayaran cukai company and everything semuanya cantik!
So, no worries ok!

Sijil Peserta dalam Malaysia Technology Expo 2015.

Dapat pengiktirafan dengan Sunway Cooperative.

Dapat Best Award untuk Apps In The Future Tense di Global Mobile App Summit and Awards (GMASA 2015) dan baru2 ni dapat lagi terima award tahun 2017 disebabkan apps yang success and berguna for future.

True Award for Real Leaders untuk Mr Srinivas Odati by U & Me Communications.
Masterclass in Digital Commerce Technology.

Dan ada banyak lagi Award yang di terima oleh U & Me Communications.

Akan datang ada banyak lagi project maka lagi banyak la dapat award.

LETCHAT app merupakan produk pertama dalam bentuk digital oleh company U & Me Communications dan uolls boleh try google service yang diberikan oleh U & Me Communications yang dari dulu lagi digunakan oleh company2 besar Malaysia seperti Taylors University, BSN, KPJ dan sebagainya.

Uolls boleh lepak2 sambil buat kerja, minum2 di cafe yang sangat cozy dalam office LETCHAT ni.
Ruang yang selesa, friendly, luas, cantik buatkan ramai sangat selesa dan happy je nak buat kerja discussion here.

Yang best, ada pantry disediakan.. Tapi.. pantry ni hanya sediakan minuman for FREE saja.
Makanan bawa sendiri la ye..


Minumlah sampai kembung perut.
Semuanya FREE dan tak perlu bayar for any minuman.
Best tu..

Pencahayaan yang bagus sebab dikelilingi cermin.
Suasana yang cozy untuk discussion sambil santai2 minum..

Ruang yang luas dengan perabot yang sangat minimize, modenise, selesa..

Pemandangan yang indah dari tingkat 24..

Uolls kena la datang sini..
Tak kesah la siapa pon uolls ok..

Yang paling penting,
Ini dia!

SERVER LETCHAT!
Inilah server yang besar yang ada di LETCHAT HQ ni.
Security yang sangat mantap dengan bilik cermin yang kebal.

Untuk pengetahuan uolls, server LETCHAT SYSTEM ni ada dalam 175 buah di dalam 10 negara termasuk Malaysia. Iaitu di Texas, Dubai, India, Australia, London, Thailand, Singapore, Indonesia dan Kanada.

U & Me Communications da habiskan dalam 1-2 juta untuk berikan yang terbaik buat pelanggan.
Jadi, bila da laburkan berjuta ni, means company mesti nak jadi company yang stay and boleh berkembang maju untuk tempoh yang sangat lama.
Macam apps WHATSAPP la..
Kita la kena support juga untuk apps LETCHAT.
Betul tak?

Syarikat U & Me Communications amat serious untuk menjalankan perniagaan dalam bidang IT dan Programmer dan LETCHAT merupakan aplikasi pertama untuk buat bayaran bil, loan, credit card, topup, booking tiket dan shopping.
Setiap ahli LETCHAt dilindungi dengan pampasan KHAIRAT KEMATIAN sebanyak RM10,000 untuk seorang. 
Dan juga pampasan 1,000,000 USD akan diberikan kepada mereka yang mengalami kerugian teruk disebabkan sistem mereka di hacked  dalam akaun masing2. 

Siapa berani bagi pampasan sejuta dollar tu macam ni?

Dan..

Jika masih tidak puas hati,
boleh REFUND duit masing2..
jadi.. jangan risau.

Tukarkan bayaran dan perbelanjaan bulanan daripada HANGUS kepada DUIT CASH!
Sebab, boleh withdrawal money terus ke bank every month unlimited with 5% GST untuk setiap transaction!
WOW!!!

Memang betul2 jaga kebajikan pengguna dan berikan yang terbaik untuk semua.



Bilik meeting yang sangat luas dan selesa dengan dikelilingi dinding papan tulis kaca.
Sangat mewah dan selesa untuk kegunaan ahli2 LETCHAT untuk buat discussion or meeting.

Terdapat juga bilik presentation kecil khas dan ada juga ruang untuk discussion di setiap sudut.
Hanya datang dan discuss la dekat sini.
Memang bagi 5 stars la untuk furniture and suasana dekat sini with friendly staff.

Jika uolls sudah menjadi ahli, rajinkanlah datang ke sini.
Uolls juga boleh tebus points, terima award and buat aggreement dengan CEO di office yang mewah gilang gemilang di bangunan THE ASCENTS ni.

Semoga info ini bermanfaat untuk semua.
Jangan lupa download LETCHAT MESSENGER FREE!!!

Dan daftarlah sekarang!
Memang tak rugi apepon sebab semuanya untuk kemudahan uolls dan dapatkan rebate almost 2 kali ganda.

013.647.2677

with love,
syam

You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads