Cara Dapatkan Balik Duit Bayaran Bil, Loan Bulanan secara Terjamin Selamat, Mudah dan Jimat!

09:38:00


Assalamualaikum..

Lepas raya ni, ada yang mula resah gelisah sebab da terlebih belanja time raya.
Mula la nak mencari duit untuk bayar bil, bayar loan2, segala hutang yang ada. Nak tunggu gaji lambat, gaji pon cukup2 makan kan.
Kan best total bayar bil bulanan, loan2 tu dapat balik duit kita bayar bulanan tu.

Bayangkan la sebulan total bil, topup, loan satu rumah family dalam RM2000. Setahun da burn RM20,000.
MasyaAllah..
Kalau tuan puan gaji banyak sekalipon, itu suatu jumlah yang agak besar..
Maybe tuan puan jenis tak berkira atau memang malas nak kira walaupun tahu jumlah bayar komitmen masing2 adalah tinggi sebulan.. Fuh!
5 tahun, da habis burn dalam RM100,000. Allah!

Dengan hanya MENGGUNAKAN APLIKASI LETCHAT ini untuk pembayaran bil, loan. Inshaallah..
Dengan pakej RM20,000, tuan puan bayar hutang tiap bulan RM2000 juga tapi tuan puan dapat untung juga iaitu sebanyak RM7344 dalam masa setahun 7 bulan.

Jadi, tuan2 dan puan2 nak yang bayar menggunakan sistem biasa tuan puan bayar tapi HANGUS
atau
Sambil bayar dapat balik pulangan atau untung?

Terpulang pada masing2..
Tepuk dada, tanya poket dan bank masing2 untuk bayar komitmen nanti hehe..

Harini syam nak share sedikit kenapa makin ramai yang menggunakan aplikasi LETCHAT MESSENGER sebagai platform untuk pembayaran bil..

Beza dengan sistem MYMI1.
Sebabnya, LETCHAT MESSENGER menggunakan gateway MOLPAY yang dibayar tiap bulan seperti 7E, stesen2 minyak..
Jadi, sistem ini boleh digunakan 24 jam untuk pembayaran semua bil (termasuk bil air, bil astro, bil tnb, bil handphone, bil tm, bil unifi), topup credit, bayaran loan rumah, loan kereta, personal loan dan loan2 untuk semua bank kecuali standard chattered. hehe..

Ayah syam sangat suka bayar bil menggunakan LETCHAT MESSENGER.
Selain bole bayar bil, bayar topup, loan, credit card, aplikasi ini juga bole buat bayaran menggunakan barcode (seperti yang digunakan di mall2 di certain tempat di India, Dubai dan juga sistem public transport they all.. Maju dak depa?)..
Sistem barcode ni, contoh tuan puan beli barang dekat TESCO, GIANT, JUSCO atau big mall sekitar tuan puan, tak perlu menggunakan debit card, atau cash!
Hanya gunakan handphone masing2 dan scan barcode..

Barcode itu seperti ini..


SCAN BARCODE by LETCHAT

MENARIK KAN.
Inshaallah akan dilancarkan LetPAY scan barcode ni gunakan handphone memasing start bulan Ogos ni.
Sebab tengah deal dengan mall2 yang ada di seluruh Malaysia untuk kegunaaan dan kemudahan orang awam dan dengan teknologi serba moden , anggih dan cyber ini.

Banyak lagi project2 yang tengah membangun.
Product from company You & Me Communications semuanya yang dipercayai oleh big company di Malaysia yang sudah lama menggunakan product2 nya.
Bole je type kat Mr google ya.

kalau nak tengok sendiri boleh direct tanya maklumat, aggreement dan juga server besar yang ada di bangunan The Ascents sebelah Paradigm Mall tower baru Petaling jaya.
Boleh tengok sekitar HQ di SINI
ATAU

HUBUNGI HQ LETCHAT 
+603 7890 0049

iNI PAKEJ2 YANG ADA..

Untung dalam RM25,344

Untung dalam RM61,920

Untung dalam RM7680

Untung dalam RM11,456

Jika tidak puas hati,
boleh direct call HQ atau boleh saja refund duit masing2.
Call saja HQ.

Dan..

Company You & Me Communications telah buat aggreement insurans RM1 Juta Dollar diberikan pada sesiapa punya sistem yang telah dihacked, atau rosak, atau insentif mingguan tidak diberikan.

Yang bes, tuan puan boleh menggunakan sistem ini 24 jam melainkan sistem update (akan diberitahu sebab sometimes certain time nak upgrade server nak masukkan something new, akan diberitahu. Itu untuk tempoh yang sekejap je.
Jika ada sebarang pertanyaan boleh direct call HQ and boleh bercakap dengan tuan Risman yang expert selok belok company ni atau jumpa beliau di The Ascents HQ Letchat tingkat 24.

Jadi,

Apakah pilihan tuan puan sekarang?


Ada yang buat simpanan di sini,
Selain bayaran bil, topup, credit card, loan, tuan puan boleh cashkan seberapa banyak yang tuan puan nak..
Boleh buat setting tu..

Nak cashkan 100% pon tak apa.
Adjust sendiri.
Penolakan dari account Letchat dibuat pada hari isnin. dan akan masuk ke dalam account bank automatik dalam masa 3 hari bekerja.
Bestkan..

Tak faham?

Ok contoh tuan puan start dengan pakej PREMIUM..

Tuan puan dapat dalam ( RM1,120 seminggu x 4 minggu = RM4,480).
Tuan puan bayar komitmen RM2000 sebulan. Jadi, tinggal balance RM2,480.
Haa nak buat apa balance tu?
Nak biar kat dalam account pon takpe.
Kalau nak cash lagi baik.
Direct je pergi dekat setting..
Contoh macam sy buat ni..


Isi details account untuk withdrawal dulu..
Ini aka di ajar secara details by personal after daftar..

Buat Bonus Wallet itu 100% jika nak cash kan semuanya ke dalam account.
Jika nak gunakan sistem ini untuk bayar bil, loan, topup dan sebagainya boleh adjust ikut komitmen masing2 berapa..

Later akan diterangkan wallet2 dan fungsi masing2 yang sangat best dan berguna untuk semua!

INGAT!!!!
Setiap transaction ke bank automatik akan dikenakan charge 5% (biasalah GST nasib company tanggung 1% tu)..
Dan, dalam account sistem adalah dalam USD (points) jadi kena darabkan dengan 3.2 (fixed walaupun turun naik currency rate ok)..Jadi, selamat!

Dapat cash RM4,480. Ya allah! syoknyer.
Tiap bulan dapat cash!
Tu kalau yang register dengan 1 akaun RM40k.
Ada sorang ahli kementerian, register RM40,000 sebanyak 7 akaun (total RM280,000 -banyak duit dia kan)..
And tuan ni memang seorang VVIP, dia hanya cashkan 100% tu je untuk dapatkan cash!

RM4,480 x 7 accounts = RM31,360 dia dapat cash setiap bulan selama 1 tahun 9 bulan 2 minggu!

Ini buktinya!


Makan besar la tuan kita ni ye..
Total dia akan dapat nanti RM101,920 x 7 accounts = RM 713,440!
WOW!

Yang penting dapatkan, khairat kematian setiap orang RM10,000 tak kira apa pakej. Jika nak buka banyak account pastikan letak ahli family berbeza supaya masing2 dapat insurans ni.
Inshaallah!

Ok, sekian saja perkongsian syam yang tak berapa ni tapi gempak..

Semoga tuan puan boleh dapat buat pilihan bijak ya!

Apa2 boleh direct tanya syam

013.647.2677

syam akan share macam mana syam n lain2 boleh guna dengan happy nyer. hehe
inshaallah

sharing is caring..

with love,
syam

You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads