LETCHAT APPS : Aplikasi terbaru untuk booking tiket2 flight, train, bus, hotel dan juga movie!

20:06:00

INTRODUCTION OF LETBOOKING!

Now, dengan aplikasi LETCHAT.
Bukan sahaja uolls dapat REBATE sambil BAYAR BIL, BAYAR LOAN and CREDIT CARD.
Malah, uolls juga KINI boleh BOOKING TIKET transport seperti
FLIGHT, TRAIN, dan BUS.
Paling best, uolls boleh dapat book HOTEL dan MOVIE pada kadar yang lebih rendah.
Yang pasti,
REBATE CONFIRM DAPAT!


Hanya menggunakan aplikasi ini saja,
uolls da boleh book everything!

Pilih sahaja destinasi pilihan uolls, and then click airlines contoh MAS, AirAsia, semuanya ada kadar bayaran dan uolls boleh tengok mengikut bajet masing2.

One way or two way ke, uolls click saja.
Hanya menggunakan account ini saja,
uolls sudah boleh booking tanpa perlu membuat any transaction lagi.
Mudah dan jimat masa!

Ini antara pelanggan VIP yang start 
dengan pakej PLATINUM RM20,000 di Penang.
Katanya, mudah untuk bayar bil2, loan dan nak booking tiket apa2.
Semuanya dalam 1 aplikasi saja.
Dan, beliau boleh bantu orang2 kampung untuk bayar dekat dia je.
Sebab PejabatPos jauh.


Dan kemudian kakak beliau juga turut serta dengan pakej platinum.


Ini dia benefit plan pakej PLATINUM..


BENEFIT LETCHAT :

Dengan RM20,000 total dapat dalam masa 80 minggu atau 1 tahun 7 bulan 2 minggu ialah RM45,344.
Jimat sangat2 dari bayar di luar.

BENEFIT LAIN :

Jaminan WANG AKAN DIPULANGKAN jika TIDAK PUAS HATI (T&C)..
INSURANS RM10,000 setiap orang yang daftar!


Cara daftar LETCHAT..

Tokey kedai yang bayar bil, loan banyak2 tu, nak jimat,
better download apps ni..

LETCHAT MESSENGER.

Untuk menggunakan,
daftar mengikut pakej2 yang ada dan bajet masing2.
Pendaftaran sekali sahaja dan boleh buka berapa banyak akaun.

Sesuai la nak menggandakan duit, sebab boleh cashkan ke bank every month cuma kena bayar GSt 5%.
Kalau tak nak bayar GST tu, ada cara lain untuk cash yang lebih untung!

Uolls boleh buat transaction ke company..


Selepas itu, uolls akan automatic dapat password (boleh guna username sendiri atau apa2 pon nanti akan di ajar tukar password sendiri).

Uolls bila da daftar, uolls akan diposkan MEMBERSHIP CARD ke rumah masing2.
Jadi, bagi alamat surat menyurat time daftar nanti ye.
Kad ini boleh berfungsi seperti VISA CARD.


Dan anda akan di ajar cara untuk buat bayaran or booking by personal.
Senang dan simple.
Jimat!

PROMOTION DUIT RAYA!!!

LETsRAYA!


MULAI 8 Jun sehingga 18 Jun (ahad ni)

Uolls akan diberikan DUIT RAYA CASH pada 20hb jika uolls buat pendaftaran pakej tersebut :

Diamond (RM4000) : Cash Duit Raya RM100
Ruby (RM8000) : Cash Duit Raya RM200
Sapphire (RM12,000) : Cash Duit Raya RM300
Platinum (RM20,000) : Cash Duit Raya RM500
Premium (RM40,000) : Cash Duit Raya RM1000

Ada masa 2 hari lagi untuk dapatkan duit raya cash!

Jadi,
tunggu apa lagi..

DAFTAR SEKARANG!

013.647.2677

WITH LOVE,
SYAM


You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads