Set Kitchen Wooden Termurah Di Pasaran by Mama Afia

04:50:00

Assalamualaikum..
Ramai giler tanya syam mana dapat white pink wooden kitchen afia tu.
Hehe..
So atas request orang, siap mesej bagai kan nak tahu.
Jap lagi syam share..
Sebelum tu kena add fb syam dulu..


Hehe kemain sempat promote fb sendiri kan.

Ok laa..
Berbalik pada wooden kitchen white pink tu.
Syam faham mommy2 semua mesti tak sabar kan.
Mesti nak juga.
Sebab design yang rupawan dan menarik.
Lagi RARE sebab warna white soft pink.
Sebab dekat pasaran ada kaler white and merah tak silap syam.
Harga pon da nak RM500..
Mahal!



Kalini dapur afia yang comel lote ni harga tak sampai RM400 pon..
Mommy2 nak boleh cari fb ni..




Banyak lagi mainan yang comel3 yang pasti termurah di pasaran..
Ada dino blocks, ada montessory learning yang hat wooden..
Macam2 laa..

Setakat ni,
Play Learn Grow ni jual lagi murah dari dropships lain.
Yang best, kebanyakan mainan from Play Learn Grow semuanya READY STOCK je!

Melainkan da habis akan di bagitahu bila next restock.


Ni wooden kitchen yang ada di fb Play Learn Grow.
Cantik tau.
Geram mama afia..hahaha


Banyak haa mainan afia. Full house da play room afia. Nanti boleh tengok dekat facebook syam koleksi mainan afia dekat album.
Afia's toys...
Mama Afia nak cari fridge, oven besar dan dollhouse hat comel pula yang besar2!!!!

So,
Anyone yang nak order set wooden kitchen yang menarik ni atau mainan yang lain boleh mesej dekat messenger facebook Play Learn Grow atau direct whatsapp je kak ni..

012.424.6772


Sharing is caring!

-paid review-

with love
syam

You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads