Magic Clay Malaysia from Play Learn Grow

07:22:00


Assalamualaikum..
Syam nak share.. Afia ada banyak toys.
Tapi hat yang ni.. Toys paling afia suka.
And syam rasa semua anak2 akan suka. Confirm!

Super Light MAGIC CLAY Set!


Memang viral da.
Ramai mommy daddy belikan Magic Clay ni untuk main dengan anak2.
Mama, papa and afia having lot of fun!
Bole buat aktiviti hujung minggu.

Magic Clay ni sangat membantu improvekan kreativiti dan inovatif anak2.
Selain tu boleh tajamkan daya fokus and ketelitian anak2.
Yang pasti, Magic Clay ni SELAMAT DIGUNAKAN dan NONTOXIC!
Afia suka main Magic Clay ni rather than play dough sebab ringan sangat and mudah dibentukkan..

Kalau tak percaya..
Meh tengok hasil kreativiti2 yang telah menggunakan Magic Clay ni.
Tangan berseni confirm cantik dan comel hasilnya.

Tadaaaa...




Comel2nya semuanya.
Haaa hat ni kalau rajin nak buat, mommy daddy kena buat time anak2 tido la.
If not habisla tak jadi secomel macam ni..hihihi


Selain dari gadget, mommy bole bagi anak2 main Magic Clay ni untuk improvekan fine motor skills anak.
Biar jari jemari they all bergerak.
Bagus untuk perkembangan otak!
So nak buat anak leka, wajib belikan set Magic Clay ni ok!


Magic Clay ni ada 2 set..

SET A
24 pcs (all different colors)
RM39

SET B
36 pcs (all different colors)
RM49


Memang excited sangat!
Bekas da la comel!
Color cecantik semuanya.
And memang best time main.
Senang dibentuk dan ringan jer!
Sesuai la untuk anak2.
Mommy dady boleh main sekali tau dengan anak2.
Macam2 bentuk boleh buat.
Ada guide methods semua ada..!

Siap ada extra tools untuk shape la and macam2 accessories ada.
Memang worth it sangat ok!

Macam mana nak dapatkan Magic Clay Malaysia yang murah and affordable ni?

Add je fb Play Learn Grow atau wasap.my/60124246772


Bila da main jangan lupa tutup bekas rapat2 sebab nanti akan mengeras dia jadi liat sikit macam play dough..hihihi

So nak dapatkan Magic Clay untuk anak2 uolls

direct ke 

Play Learn Grow
Puan Fadzliana
012-424-6772


Tak rugi melabur sikit demi keseronokan anak2!
Yang pasti jangan bagi anak2 leka dengan gadget!
Have fun!



with love,
syam

You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads