Harga Premium Beautiful Corset 2017

20:57:00


Assalamualaikum.

Syam nak share Rahsia Kekal Langsing Selepas Bersalin dan Maintain Shaping Selepas Anak Da Besar.

Bulan ni genap 3 tahun syam consume PREMIUM BEAUTIFUL CORSET.
So, sempena happy sebab badan maintain, lemak tak bersepah and perut tak buncit da.
Muka makin awet muda.
Makanya, syam nak buat PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL CORSET READY STOCK!

Harga PREMIUM BEAUTIFUL CORSET ni memang paling the best setakat ni untuk 
mommy to be, mommy nak berpantang,
 adik2 manis yang bakal berkahwin,
 kakak2 yang nak kembalikan shape badan anak dara, 
adik2 yang nak body idaman yang menggiurkan persis Kim Kardashian dan untuk semua kekakak adik2 yang nak maintain sihat dalaman dan sekaligus jaga kecantikan tapi dalam satu harga saja!

All PREMIUM BEAUTIFUL CORSET READY STOCK!
LIMITED EDITION !

Ini Harga PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE CORSET 2017 !

Harga Pakej PB Loose 

LIMITED 3 PIECES SETIAP SATU SAHAJA !!!


Harga Long Girdle / Seluar PB

Cash / Ansuran 3x

RM800 ONLY!


Harga Waist Nipper /  Bengkung PB

Cash / Ansuran 3x

RM600 ONLY!


Harga Long Bra / Short Bra PB

Cash / Ansuran 3x

RM600 ONLY!

Nak order loose boleh tempah terus..


Harga Pakej 1 set (3 pcs - Long Bra + Waist Nipper + Long Girdle)

LIMITED 3 ORANG TERAWAL SAHAJA !!!


One Set PB

Cash / Ansuran 3x

RM2000 ONLY!

TESTIMONI PB TERKINI 2017 !!!


Akak dari Sabah consume pakai PB setiap hari 5-6 jam.
Baru berpantang 20 hari, badan shape da cantik and fixed kan segala lelemak.
Badan nampak lebih kemas dan cantik je.
Even pakai baju longgar!
Aum!!!


Konsisten pakai, result cepat kebabom!
Pakai hanya waktu bekerja jer!
Kata akak ni, period pon teratur.

Alhamdulillah..


Badan tak lenguh2.
Support tulang belakang and badan dengan baik tanpa rasa ketat or tak selesa.
Memang instant je shaping badan.
Cepat sangat perubahan kalau konsisten pakai pb hari2.
Lepas tu terasa sayang kalau tak pakai, hari2 mesti mau pakai PB ni!
Tak sabar nak pakai berpantang pula!

Wahhhh!!!

CARA BAYARAN PAKEJ PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL CORSET


Bayar Cash (secara tunai) ataupon ansuran sebanyak 3 kali terpulang.

Cara2nya..

1. KLIK SINI untuk pertanyaan atau penjelasan lebih lanjut mengenai PB.

2. Akan set jumpa untuk ukur dan fitting supaya dapat ukuran PB yang betul ikut kesesuaian badan masing2.
Yang jauh kita consult by handphone saja.

3. Da selesa and pakai size sesuai boleh buat bayaran penuh.

Simple jer...!


Harga adalah fixed!

TERHAD untuk 3 ORANG TERAWAL untuk setiap pakej!!!

013.647.2677

Nak cantik, slim and sihat macam mama afia.
Hubungi sekarang and dapatkan set PB anda!

sharing is caring.

with love,
syam

You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads