Bengkung PB untuk Ibu Berpantang : PB Expert

00:36:00


Assalamualaikum..

Lately ni, syam dapat jemputan baby shower event.
Haa.. makin ramai la mommy to be.
Kawan2 syam pon ramai yang tengah menunggu due date je.. Mostly time raya..
Pakat reramai ke apa.. hehehe..

So, they all kemain punya risau bila syam ada share about kesan strechmark dan juga kesan nyilu sebab bersalin ceasar tu bertahun2.
Kemain dia punya nevess..

Siap panggil syam macam syam ni mak bidan.
Hahahhaha..

So, syam hanya suggest they all berpantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL CORSET ni je.
Syam ada pengalaman da and ramai kengkawan lain berpantang dengan PB ni dari beranak satu sekarang da masuk 4..
Memang they all still guna PB yang sama.
Due to the Lifetime Warranty.

Yang paling best,
menjamin kesihatan yang optimum especially dalaman.
Nak tanya, uolls rajin tak buat check up tiap bulan.
Da sakit baru buat check up kan.
Haaa PB ni boleh dapat detect cepat early critical care.
Contoh macam breast cancer.
Ok laa..

Berbalik pada ibu yang tengah mencari bengkung the best untuk berpantang.
Syam suggestkan berantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL CORSET ni.
Tak rugi pon malah berbaloi and boleh pakai lama.
Janji diri sihat dan cantik.

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET ni ada FAR INFRA RED and ada keluli memory dekat tulang belulang bengkung yang lembut gila.
Sebab tu pakai je selesa and terus je nampak shape tau!
Tak perlu rasa sakit pon pakai bengkung PB ni.

Haaa pakai la bengkung PB ni sehari 6-8 jam. Terbakar la lelemak dekat perut tu 900 kalori.
Awesome sangat!

Plus pula,
pada yang ceasarian tu,
tunggu luka luar bebetul kering dalam seminggu dua camtu and then baru balut bengkung ni dekat badan.
Untuk cover luka dalaman pula.
Yela, bayangkan 7 lapisan kulit kena belah wehhh..
Tak adanya ambil masa minggu2 untuk recover.
Kakak syam anak da besar da sekolah bila naik tangga dia still rasa sakit nyilu lagi. Trauma nak bersalin.
Bila bagi pakai PB, kemain da hilang sakit tu terus pregnant.
Jarak sangat anak first and kedua tu..kikiki..
Apa2 pon rezeki kan. Alhamdulillah.

So, PB bengkung ni boleh support belakang and pinggang especially mommy2 yang breastfeeding baby.
Memang la tersangat selesa and maintain je tak ada lenguh2 belakang.

Alhamdulillah.
Kita ada beribu testimoni.
Tak pernah tak jadi bila pakai PB.
Yang tak pakai konsisten memang tak jadi, nak body ideal pakai konsisten hari2 selama 3 bulan and tell me the result.
I will give u a special gift for every your good feedback.
Inshaallah.



So, dapatkan bengkung PB untuk berpantang uolls!!
Termurah di pasaran selagi masih ada ready stock.!!!

RM600 cash atau ansuran 3 kali.

Untuk tempahan..

PB EXPERT


Bagitau nama, stay mana, and bagi berat badan..

sharing is caring...!!!

with love,
syam

You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads