Tempahan Biskut Raya Sedap Marvellous Kawasan Selangor KL Seremban dan Melaka 2017

01:04:00


TEMPAHAN BISKUT RAYA 2017 BESARAN AREA SELANGOR KL MELAKA

Nak biskut raya yang trendy moden sedap dan terbaik 2017?

No wonder la sekali orang ramai ambil tempahan berkaton2 biskut raya from Sisterly Bakes.

Uolls tengok gambar je da terliurk tau!

Syam suka biskut raya dari Sisterly Bakes ni sebab biskutnya semua rangup2 belaka.
Yang best, tak muak pon.
Sebab syam bukannya minat sangat cookies.
Kalau makan jenis yang nak semuanya coklat je.
Haa tapi yang ni semua syam bedal.
Sebab rangup.
Macam ala2 cornflakes Kellogs gitu!
Krup krapkrup tau!

Selain dari tu,
Bagi syam, harga dia tersangatlah murah.
yam suka chip choc almond cookies dia.
Choc cair di mulut. Satu balang tu 60 pcs tapi murah je dia jual.
Fuhh!
Puas hati!
Must restock banyak2 bukan untuk bekalan raya saja.
Kekekekei
Nanti tengoklah price cookies by Sisterly Bakes ni.
Biskut raya 2017 paing marvellous untuk tahun ini.!

Ada 7 jenis cookes by Sisterly Bakes je setakat ni..
Since syam dapat sample 7 cookies je.
So anyone nak try boleh roger2 syam.. hahaha
yang dekat2 dengan syam jela ye..

Cookies by Sisterly Bakes

CHOC CHIP ALMOND COOKIES
RM25/bottle (60pcs)

CASHEW OAT COOKIES
RM30/bottle (50pcs)

COFFEE LOVE COOKIES
RM28/bottle (60pcs)

LEMON POPPIN' COOKIES
RM28/bottle(60pcs)

NUTELLA THUMBPRINTS COOKIES
RM30/bottle (50pcs)

MILKY OREO COOKIES
RM30/bottle (50pcs)

WALMOND COOKIES
RM30/bottle (50pcs)

Affordable dan murah kan Cookies by Sisterly Bakes.

Last order untuk raya 2017 adalah pada 15hb Mei 2017..

So, anyone yang nak open order buat tempahan boleh direct syam je ok.

Nur Syamsina
013.647.2677

-review paid-

sharing is caring.

with love
syam

You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads