Sandwich by Ummi De Cuisine sandwich yang sedap sesuai untuk majlis dan jamuan

00:34:00

Sandwich by Ummi De Cuisine


Lately ni ramai yang rushing ke sana ke mari. Buat kerja nak gi kerja.
Sampai tak sempat nak makan especially breakfast.
Haaa menu sihat yang syam nak share kali ni sesuai sangat untuk depa yang busy tu sampai tak sempat nak breakfast.

Sandwich by Ummi De Cuisine ni memang marvellous.
Selain dari sandwich by Garsa Kitchen.
Sandwich ni juga mendapat viral dari orang ramai kerana keunikan rasa dan kualiti isi yang banyak sangat!
Memang tak kedekut isi laaa dan harga affordable sangat.

Hang makan sekali confirm nak makan berkali2 lagi.
Sure.
Macam syam.

Ramai yang menempah sandwich by Ummi De Cuisine ni untuk majlis2 tertentu seperti majlis perkahwinan, pertunangan, pernikahan, malam berinai, jamuan hari raya, jamuan akhir tahun, jamuan perpisahan, jamuan hari jadi, majlis berbuka puasa, potluck, dinner, dan sebagainya.

Sandwich Ummi De Cuisine ni akan buatkan uolls melting once uolls da  tengok depan mata.
Telan air liurk tau..
Banyak company yang buat tempahan disebabkan harganya berpatutan dan isi sandwich yang banyak melting gitu.

Banyak pilihan yang uolls bole buat tempahan dari sandwich Ummi De Cuisine.
Ikut citarasa masing2.
Syam try semua, memang semua sedap belaka.
Tak rugi pon if pilih any kind of sandwich.


EGG MAYO
Bread, mayonnaise, egg, lettuce, tomato & white pepper

L : RM35 (24pcs)
M : RM22 (15pcs)


TUNA ONION
Bread, tuna, mayonnaise, lettuce, tomato, black pepper, onion & salt

L : RM35 (24pcs)
M : RM22 (15pcs)

SARDIN LICIOUS
Bread, mayonnaise, sardine, lettuce, tomato & onion

L : RM35 (24pcs)
M : RM22 (15pcs)

CHICKEN CHEESE
Bread, chicken slice, mayonnaise, cheese, onion, lettuce, tomato, salt & black pepper

L : RM45 (24pcs)
M : RM25 (15pcs)

CHEESE SOSEJ YUMMY
Bread, sosej, cheese

L : RM37 (24rolls)
M : RM23 (15rolls)

Untuk sebarang tempahan boleh direct

FANA
019.365.3942

Area Selangor KL Seremban Nilai

AGENT WANTED area MELAKA!!!
NAK TENGOK MORE GAMBAR DIRECT JE WHATSAPP..
Sharing is caring..

Sandwich by Ummi De Cuisine

-Paid review-

NUR SYAMSINA
013.647.2677

WITH LOVE,
SYAM

You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads