Pakej Harga Plan Medical Card dan Plan savings dengan Perlindungan Terbaik

09:23:00

Assalamualaikum.

Masih ada lagi yang tak ada plan medical card sendiri dan family due to tak mampu untuk commit bayar and ada yang masih lagi anggap insurans ni menipu dan masih yang anggap insurans ni tak penting lagi.

Ok laa.. Actually uolls kena faham policy apa yang uolls ambil dan minta agent terangkan jika tak faham. Sebab certain orang ada yang blur2. Bila da sakit nak masuk hospital ada masalah tak puas hati. Haa sebab tu kena tanya betul2. Coverage berapa setahun. Tempoh menunggu bila. Penyakit kritikal sedia ada tak cover.. and macam2 lagi.. 

Faedah Medikal Kad Plan Bilik 150 : Plan individu
📌limit tahunan RM100,000
📌TIADA limit hayat
📌TIADA co takaful
📌HOSPITAL 90 panel
📌SWIPE CARD and ADMIT
📌CASH LESS admition
📌SPECIAL CAUNTER for Aia Client
📌GUARANTEE RENEW ANNUAL LIMIT
📌cover until 100years

Yang best about AIA Public Takaful ni, semua cost di wad ditanggung and jangan risau about deposit kecuali certain kes yang dinyatakan dalam table ( boleh rujuk agent terlatih ).

Ini antara harga mengikut pakej plan medikal kad..


Plan Medikal Kad Stand Alone ni adalah plan individu hanya ada medikal kad benefit saja.

Yang boleh apply plan medical card stand alone ni seawal umur 14 hari sehingga 70 tahun. Coverage serendah RM100,000 setahun sehingga RM1.5 juta setahun.

Harga tertakluk pada umur dan jenis pekerjaan.
Hanya Serendah RM65 sebulan Sahaja!

Plan Medikal Kad untuk pasangan suami isteri
(Ada je yang bertunang n akan kahwin ambil pakej ni since tak ada lagi minta bukti surat nikah 😃😂)

Ikut umur pemegang saham atau payor.
Kalau nak harga rendah sikit letak nama pasangan salah seorang yang umur muda sebagai pemegang policy. Kalau sebaya tak apa siapa2 pon bole.

Harga serendah RM135 sebulan jerrr!

Plan Medikal Kad Bapa dan Anak (max 4 anak je)

Anak seawal 14 hari sehingga 22 tahun.
Boleh juga included anak tiri.
Coverage RM100,000 untuk bilik 150 cover setiap individu bukan share..

Pakej harga ni serendah RM250 sebulan!


Plan Medikal Kad Pakej Ibu dan anak2.
Biasanya yang ambil ni ibu2 tunggal.

Sama juga seperti pakej ayah dan anak2.
Plan coverage ikut individu n tak share.

Tertakluk pada umur pemegang policy/ibu.

Hanya RM250 sebulan!

Plan Medikal Kad Pakej Family.
( ayah, mak, max 4 anak)
Kalau anak 1 2 ke 3 pon ada je ambil palej fsmily ni.
Sebab jimat dan berbaloi.
So, next time ada anak lagi nanti just masukkan nama saja.
Tak perlu bayar setiap individu asing.

Kini dengan hanya 1 harga saja coverage setiap individu unlimited time!
Tertakluk pada umur pemegang policy.

Hanya serendah RM350 sebulan jerrr!

Plan Med Booster

Ini selalu orang ambil bila dia rasa dirinya selalu sakit2..
Suggestiom untuk perokol tegar yang hisap rokok sekotak sehari.
Untuk mereka yang malas nak dapatkan rawatan di hospital dan ingin rawatan di rumah dengan nurse dari panel hospital.

Plan Med Booster kebanyakan orang ambil bila umur da capai 35 ke atas dan tertakluk pada pekerjaan juga.

Harga hanya extra lebih kurang RM20 (ikut umur). Dapatkan quotation dari agent untuk lihat perbezaan harga medbooster ada atau tak ikut umur.

Plan Savings Berhibah ni pampasan perlindungan serendah RM500,000 dan sehingga Rm1.5 juta n savings ada ikut tempoh tahunan (ada savings selama 5 tahun, 10 tahun, 20 tahun dan 100 tahun).

Plan ni di panggil A Life Signaturei (ALSi).
Buat savings ikut tempoh tahunan tu tapi boleh makan profit sehingga umur 65 ke 80 tahun.
Berbaloi sanga.
Bayar sekejap je untuk savings.

Lagipon bole gunakan bila2 masa je duit tu.
Janji tinggalkan RM10,000 dalam account.

Contoh,
Syam umur 27 pilih commit bayar savings 20 tahun. So sampai  umur 47 kiranya. Pampasan perlindungan ambil RM500,000.
And setiap bulan syam buat savings RM501 setiap bulan sehingga 20 tahun.
(Kalau nak surrender ke or lapse after 2 tahun ye).

So if anything happen to syam, hilang upaya kekal, tak mampu bergerak bekerja, syam akan terima rM500,000 immediately. 
Agak2 cukup tak nak tanggung all facilities kita n anak bini kita semua? If tak ada perlindungan rM500,000 ni n mengharapkan savings semata2 adakah cukup untuk menanggung semuanya?
Bagaimana nak survive? Duit zakat, ihsan orang ramai atau Bersamamu?

Yang ni commit savings hanya 20 tahun.. habis tempoh matang AIA add on 20%.. Benefit tambahan -
1) 200% dari nilai pampasan (rm1juta) dapat sekiranya meniggal akibat kemalngan/ketika mengerjakan haji dan umrah.
2) 300% dari nilai pampasan (rm1.5juta) dapat sekiranya meninggal akibat menaiki kenderaan awam berjadual xkira udara ,darat /air . Tmasuk lif awam

Jika anda da tak ada, duit pampasan akan diberikan kepada sesiapa yang anda kehendaki yang anda tulis semasa sign up policy. So no one can argue. So, dapatkan quotation plan savings masing2 sekarang. Plan savings terbaik dan dijamin selamat! Profit average dalam 12%! Wow!


Plan education untuk anak2..

Plan yang sesuai:

EnrichGold-i
ALL-i

So nak faham lebih lanjut set je appointment dface to face or calling dengan syam.
Akan explain details inshaallah.


Plan retirement / pencen ni sama je dengan Plan Savings Berhibah tadi iaitu A Life Signature i (ALSi).

Mesti tengok quotation dulu.
Kebanyakan dato2 datin2 artis2 vvip ambil plan ALSi ni.

Direct saja dengan syam.
Inshaallah syam akan buat yang terbaik untuk semua clients.

Life Planner Pilihan Semua 😂😊😃😆
Nur Syamsina
013.647.2677

Jangan lupa share dekat adil beradik, family dan kawan2 ye.
Medical card very i portant nowadays since cost perubatan meningkat n ekonomi negara tak menentu.

Quotation is FREE!
Sharing is caring!

With love,
Syam😍😍😍

You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads