Maybank2u Online: Alternative untuk pembayaran bil dan postpaid menggunakan aplikasi U&Me

07:33:00

Zaman sekarang ini sume pembayaran bil-bil, postpaid dan prepaid serta bayaran loan bank boleh dilakukan secara online. Antara platform yang ramai orang guna ialah perkhidmatan dari bank sendiri iaitu Maybank2u Online. Melalui maybank2u online banking Malaysia, pembayaran boleh dibuat dengan menolak baki akaun bank kita. Tetapi bukan ini yang saya ingin kongsikan hari ni. Selain dari maybank internet banking, Cimb banking, celcom online bill, terdapat juga merchant-merchant lain yang menawarkan khidmat bayaran bill secara online. Di sini saya ingin kongsikan salah satunya adalah aplikasi Letchat yang dibangunkan oleh syarikat U&Me.

Ramai yang menggunakan WeChat di Malaysia untuk bersembang dengan rakan-rakan baru. Tetapi ramai yang tidak tahu bahawa aplikasi WeChat di negara China telah digunakan secara meluas dengan servis bayaran bil-bil melalui aplikasi Wechat itu sendiri dengan nama panggilan Wechat Pay. Apa yang Letchat tawarkan adalah servis yang serupa dimana kita boleh bersembang dengan rakan-rakan menggunakan Letchat serta membuat apa-apa pembayaran secara online. Tetapi apa yang paling istimewa menggunakan Letchat adalah hasil keuntungan daripada aplikasi tersebut dikongsikan kepada setiap pengguna.










 πŸ’‘Info penuh tengok web http://letchat.world/

πŸ’’πŸ’’πŸ’’πŸ’’πŸ’’πŸ’’πŸ’’πŸ’’πŸ’’πŸ’’πŸ’’πŸ’’

PenggunaBijak

Hari hari... Guna elektrik!!
Hari hari... Tengok ASTRO!!
Hari hari... Guna HP
Hari hari... Bayar bil
Hari hari... Org topup
Hari hari... Guna internet
Hari hari... Guna air

Semua perkhidmatan yg kita guna bukannya PERCUMA!!!
Hujung bulan dpt bil WAJIB BAYAR!! Tiada alasan

Kenapa perlu bayar lebih jika ada cara utk BERJIMAT!!!!

Hanya tukar cara pembayaran dgn menggunakan application   '
LET CHAT dibayar setiap 7 hari

Anda HANYA perlu...

#guna sendiri
#jimat sendiri
#untung sendiri
#yang paling penting dapat JIMAT
BOLEH TAMBAH PENDAPATAN

Siapa pun kita???
Bil Utiliti WAJIB BAYAR!!
Ada cara utk BERJIMAT kenapa masih ragu2
Tak sayang ke duit lebur tanpa pulangan.

# Hanya di LET CHAT dapat
# Untung Jimat Mudah
hanya di hujung jari je...
             
               JOM
 
          TUKAR SEGERA

http://www.omtechnologies.com.my
https://uandme.org
https://letchatmob.com
http://letchat.world/app

Boleh download di Playstore
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.omtech.letchat

LetChat Messenger

Android download disini
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.omtech.letchat

IOS download disini
https://itunes.apple.com/us/app/letchat-messenger/id1166583804?ls=1&mt=8

Ini link download

πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›

Contoh:

Tnb,air,astro,hp=Rm 200

Rm200/bulanan
12 bulan=Rm 2400 HANGUS
24 bulan=Rm 4800 HANGUS
36 bulan=Rm 7200 HANGUS
48 bulan=Rm 9600 TOTAL LOST

SO,MCM MANA NAK SAVING ASYIK HANGUS‼

"Aku try save duit nak beli rumah,tup tup bil mari terpaksa half cut saving aku.tak bayar kang bergelap aku,nak mandi terpaksa tadah air kat petronas kalau x byr bil air..siap berGST lagi..adehh"

NAK JIMAT,BUAT SAVING DENGAN LETCHAT

WHY LETCHAT???

Beli pakej Letchat ikut belanja bil utility tiap bulan.

Beli pakej secara BULK@BORONG diberi POINT gantikan CASH BILL(bayar guna point shj guna hp)

Ada 5 pakej..
Short term 50 minggu
Long term 90 minggu

Lepas register auto CASHBACK dalam Letchat ikut pakej

Tiap minggu dapat REBATE CASHBACK ikut pakej

Tiap sabtu REBATE CASHBACK dicredit ke acct Letchat.Ahad boleh withdraw duit dr atm

Point(PT) boleh guna utk bayar apa bil,beli apa tiket pon dlm servis Letchat

Beli point(PT) dengan company U&ME shj.Office hour bankin direct to company. Rate RM 4.00(BELI) RM 4.00(JUAL)

Tiap pakej ada KHAIRAT KEMATIAN

πŸ”˜SISTEM SUDAH ADA 12 BUAH NEGARA SEBAGAI TRANSMITTER.
πŸ”˜NO PENDING NO MAINTAINANCE.
πŸ”˜BAYAR JE SEMUA BIL RAKAN JIRAN GUNA HP.

Pendek kata,bil sampai akhir bulan bayar saje dengan point.Cash yg patutnya buat bayar bil tu simpan sahaja..Kan point letchat ada, LUPAKAN CARA LAMA

Ini lah dikatakan tnb,syabas dan astro byr pd saya tiap bulan.Goyang kaki je.😁

•Ingat tau,kita buat kerja marketing,so company ada bagi gaji harian,mingguan dan bulanan•

So,tunggu apa lagi.JOM MELETCHAT!!! PM SAYA

πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›πŸ”›

*System Pintar Pelbagai Kegunaan
Boleh chatting, Boleh bayar bil, Boleh reload topup dan lain2 lagi.
Jom jimatkan
Bil Tnb:
Bil Astro:
Bil Telefon:
Prepaid prabayar:
N mcm2 bil lg...
Jimat sehingga 50-300%...

MMG BEST....πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯

πŸ“²FREE Download

BUKAN SEKADAR CHAT... MALAHAN BOLEH BAYAR BIL DAN RELOAD!!!
System ada jaminan USD1,000000.
Apps dilindungi dengan system keselamatan yg tinggi.

PASIF INCOME AUTO WITHRAW BANK SETIAP MINGGU @ BAYAR BIL Tnb,Astro,Postpaid,Air Syabas Atau Reload Prepaid.

Akan datang:
#Tempah tiket penerbangan
#Tempah hotel
#Tempah movie
#Hantar send coin
#Bayar loan rumah&kereta
#Redeem barangan Tesco,Seng heng, dan lain2 lagi..


Boleh bayar juga melalui
PAYPAL
BITCOIN

πŸ”˜Sistem On 24 jam untuk urusniaga..
PAYBILS AND RELOADS

πŸ”˜ Sistem Auto Withraw ke Bank setiap minggu 4 kali sebulan.

Beri peluang kpd diri anda untuk berjaya dalam letchat.
Utk daftar sila hubungi πŸ‘‡πŸ»
013.392.8650 ~ Farhan

SYARIKAT U&ME BERTARAF GLOBAL DAN DIIKTIRAF SEBAGAI PIONEER DALAM SISTEM MESSAGING DAN MOBILE APPS/WEB DESIGNING Kelebihan sistem:
 -Sistem APP seperti WHATSAP   -MODAL BERPATUTAN
-KECAIRAN BONUS YG AMAT EFISEN DAN MUDAH
-INCOME PASSIVE SETIAP 7 HARI
-WITHDRAWAL SETIAP HARI
-Policy MONEY BACK GUARANTEE
 -KHAIRAT KEMATIAN
-BOLEH DIWARISI
-DIIKTIRAF OLEH CYBER SECURITY DAN MENDAPAT STATUS MSC DAN BERKOLABORASI DGN KERAJAAN, BANK DAN SWASTA Antara service yang disediakan: BAYAR LOAN KERETA, RUMAH, BANK ETC
BOOKING FLIGHT SEDUNIA TIKET WAYANG
SHOPPING MALL
BILL² dan RELOAD LEBIH 70 BUAH NEGARA
RATUSAN CHANNEL TV
BELI BARANG2 di SENG HENG, LAZADA, ALFAMART, AEON ETC. Telah mendapat anugerah The Best Business App in Jakarta Indonesia 2017                      
[6:40 PM, 3/20/2017] +60 19-400 5834: Peluang jana income dlm usd setiap minggu πŸ’°πŸ’°πŸ’°

Sebuah syarikat gergasi yang bernama U&ME SDN BHD sudah 16 tahun di malaysia yang provide system online spt bank2 punya system online , jabatan perdana menteri punya system online dan lain2 .

Value company bernilai 63 juta usd .

Syarikat U&Me mengeluarkan terbaru bernama LETCHAT . Ia akan sama spt WECHAT , FACEBOOK ,  WHATSAPP dan dll .

Tetapi dengar menjadi user letchat atau members berdaftar , profit dari company dri applikasi letchat , syarikat akan kongsikan profit kepada members pd setiap minggu .

Kenapa U&Me leh bagi profit pada members sedangkan kita hanya jd members , ini kerana U&ME nak besarkan lagi seluruh dunia install letchat messenger , dan dari situ , U&ME jana pendapatan  kerana data internet yang bayar company U&Me .

Bagi yang nak menjadi user di letchat yang boleh download di playtore .

Kelebihan LETCHAT

⭐ chatting dengan kawan2
⭐ video call
⭐ boleh buat group
⭐ boleh create event
⭐ boleh bayar bil utilities spt
- astro
- tnb
- unifi
- sabah elekrik
- dan sgala jenis air di malaysia ( 47 buah negara )
⭐ boleh beli topap di 47 buah negara
⭐ boleh bayar loan kereta n credit card , loan rumah semua dengan potongan 50% .

Bayar bil , topap , dan loan2 diatas , semua dapat 50% diskaun dri amount kita nk bayar 😍😍

Dan joins pakej every week dapat cash kan profit yang kita dapat dari keuntungan syarikat ke bank kiya walaupun kita tak buat apa promosi letchat


Dan joins pakej letchat , anda akan diberikan KHAIRAT KEMATIAN yang bernilau RM10,000 kepada pewaris .


Dan U&ME SDN sudah mengeluarkan REFUND POLICY andai kata anda sudah tidak mahu bersama dalam letchat lagi . Anda boleh ambil modal anda .

Letchat jugak akan bergabung di seluruh pam station , nak beli minyak tidak perlu bawa cash . Hanya scan bar code di Hp dan isi minya .

Cth ; anda isi minyak kereta RM100 , tapi di letchat anda hanya bayar RM50 je utk isi minyak full RM100 .

Jimat kan ?

Disini boleh booking

⭐ ticket flight
⭐ tiket bas
⭐ tiket kereta api
⭐ tiket movie
⭐ boleh shopping di mana2 guna point letchat

So jangan kata abg tak payung , abg ajak berjimat dengan bil utilities dan nak buat saving pon boleh sbb point yg dpt setiap minggu boleh cash kan ke bank 😍                      


Fakta kukuh letchat


Satu-satunya syarikat memberi kembali modal.. refund policy
Dilihat oleh seluruh dunia..
Dlm website compny..
Jika rasa tak selesa boleh dptkan balik 100% wang yg dibayar kepada letchat

2)mempunyai kekuatan laman sosial sendiri..
Membawa keuntungan besar iaitu iklan kepada company atas data base.ahli berbayar dan ahli tidak berbayar..satu2nya company memberi berkongsi 30%keuntungan company diberi kepada ahli berbayar setiap bulan dari keuntungan iklan dlm laman sosial..

4)satu2nya company beri ganjaran 1 juta usd  jika berlaku sabotaj dari luar(hacker)

5)satu2nya company yg memberi insuran 10k jika ade kematian biasa dan acct..
#Kematian biasa 18thn hingga 50thn
#kematian disebbkan kemalangan 18thn hingga 72 tahun.
6)satu2nya company yg diberi kepercayaan oleh bank2 di 61 negara utk menjadi org tgah atas pembayaran rumah/kereta/kad kredit..bayangkan bank pun percaya anda semua bagaimana..

7)satu2nya company
Bergabung dgn banyak negara utk menawarkan segala servis dihujung jari(top up/postpaid/tiket kapal terbang/wayang/bas/hotel/ultility/kereta/rumah dll dan diberi less 50% ++++

8)satu2nya company yg membayar bonus secara auto
Setiap hari masuk terus ke bank
Di semua bank..

9)cairan bonus yg cepat dan boleh dipelbagaikan
Witdraw/purchace wallet(pw) /regester wallet..

*pw
Boleh bayar bil/top up/booking tiket/bil ultility/hidupkan insuran kereta/bayar rumah /kereta /kad kredit/beli barang online/beli barang offline malaysia yg comfirm bersamaa seven e,starbuck,kfc,mcd,99 speedmart)sistem letchat diindon dah link dgn alfa mart dan indo mart..
Dan banyak lagi

Semua ini kekuatan letchat yg diterajui oleh Mr Srinivas
Yg berasal dari india..
Seorg pakar progrmmer mempunyai kekuatan 150 pakar proggrammer dlm team company beliau..

pakar pembuat softwear dan app keuntungan setiap hari mencecah 1 juta..dan gabungan letchat company target 1 bilion setiap hari..


Untuk maklumat lanjut, sila hubunagi/whatsapp saya di:




You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads