Baju Raya 2017 : Jannah Noe

02:00:00

Hye Mac!
Sekejap je da masuk bulan ketiga.
Nanti taklama lagi nak puasa.
Lepas tu raya.
Sebut pasal raya ni, ramai akak2 tengah cari2 da baju untuk raya 2017.
Baju Raya 2017
Kemain prepare awal kan.
Sementara duit masih ada lagi..
Sebab lagi nak puasa makin dekat, lagi tula makin banyak duit nakpakainya.

Haaa.berbalik about baju raya 2017..
akak2 adik2 prefer tempah baju ukuran badan sendiri ke, baju last init ke, baju lepas2 ke atau baju dari designer and design baru yang trend sangat tu erk?

My siblings sibuk je da tanya tahun ni siapa je balik rumah ibu ayah raya first.
Kemain pakat nak pakai baju warna sama if ramai yang balik.
Haa as usual syam akan cari baju lain dari yang lain dari depa laa..
hahahaha sebab nanti ambil gambar reramai.
Syam husband and afia yang paling menyerlah. Gitu!

Kalau macam syam, prefer tempah sendiri and ikut design sendiri sesuka hati.
Nak lain dari kononya kan.
Tapi kan..
Syam sempat da tempah baju bulan ni..
the problem is...
bila tengok online.
MasyaAllah.
Mata, hati n tangan sangat taaaa kuatttt...
Kemain page banyak2 upload baju2 lelawa dengan design semuanya my taste sangat..
Allah!
Kena minta azan dekat telinga ni haa tiap kali online.

Paling berkenan hat design dari page JannahNoe.
MasyaAllah!
Semua tu flurry2 tu design syam sukaa..
Terus nak collect all their collections.
Walaupun tahu, pakainya hanya untuk raya je.
Sebab leas ni tak sure bila bole pakai lagi..
huhu
Siapa sejenis macam syam?
Kita geng naaa...

Ini antara koleksi JannahNoe yang syampaling berkenan..

JannahNoe
The Duchess Luke Peplum Kurung



Lagi dulu,memang suka giler kumpul baju peplum.
Syam memang sesuai pakai peplum sebab kurus kering kan.
Lagi2 hat kembang semangkuk macam ni.
Melting sangat!
Syam tahu, ramai gegadis yang terliurk juga dengan peplum kurung JannahNoe ni haaa.
Da kaler semua pastel..
Penyejuk penyaman mata untuk beli semua warna kan.
Candy gitu!

Another koleksi kurung JannahNoe yang the latest meletops..

Jannah Noe Alexia Kurung




Memang semuanya kaler candy sangat.
Tergoda tau!
Mana tak rambang mata.
Minat sebab flurry2 gitu.
Simple tapi menarik..

Koleksi JannahNoe yang ala2 retis glamor trend sangat tu..
Namanya..

JannahNoe Irene Kurung




Details dia hat dekat blouse tu memang bagi impak kurus dan tinggi.
So, for those yang nak baju simple, cantik, trendy, fashionista tapi nampak kurus dan tinggi.
Wajib beli ni.
Kalau syam,memang akan touch up letak blink2 ke, lace , manik2 or bunga2 sikit.
Haa memang jenis pantang nampak kosong sangat kan..
Hahahhaa
JannahNoe Irene Kurung ni RM199 je.
Tak mahal sangat.
Boleh pakai lama.

JannahNoe SyBilla Kurung

Ini pon cantik juga..
Sweet2 gitu.
Kalau jenis nak tutup babat or perut buncit, sila ambil JannahNoe SyBilla ni ye.
Takpon pakai je Korset Premium Beautiful.
Habis cerita.


Very elegance. Melting sangat nihh.
Haishh..

Selain dari kurung,
JannahNoe pon ada palazzo, skirt, blouse and scarves.
Semua color candylicious uolls!
Hat peminat kaler2 pastel,
mohon bertabah dan selawat bila tengok koleksi JannahNoe naaa!!
Mahu duit perabes dekat baju sendiri je..
Kuang kuang kuang..
Lain la cik hubby nak tolong belikan.

JannahNoe Thalia Palazzo

Kembang2 gitu!
Bolehla bawa pi office, jenjalan, kenduri dan stay dekat rumah pon ok what..

JannahNoe Belezza Skirt


Warna ni cantikkan..
Dengar kata all Belezza skirt da SOLD OUT!
Haa uolls request lerr kalau da berkenan.
Mana tau ada restock again.

JannahNoe Luna Blouse

Hat design  ni biasa tengok kan..
Luar biasanya they all guna materal soft selesa dan tak jarang.
Yang pasti all kaler mencurik hati sangat.

JannahNoe Scarves

Ivy Scarf
Bunga2 cinta sangat ok!
Jatuh hati i!

Jamica Scarf
Abstrak Pucci tau!
Lawa sangaaattt!

COMING SOON PRA RAYA 2017

Stay tune..


JNSCARVES

#jnpraraya2017

#jnpraraya2017

Apa lagi..
Contact je depa dekat facebook page JannahNoe @jannahnoe
atau hubungi they all untuk pertanyaan harga details dan tempahan

017.739.0225
JannahNoe

Saja share.
Syam bukan penjual tau.
Just suka sangat koleksi depa.

Sharing is caring.
Selamat menjamu mata!

with love,
syam

You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads