Korset Berpantang Premium Beautiful adalah yang Terbaik Trend Masa Kini di Malaysia

08:01:00

Alhamdulillah.
Lately ni ramai mommy yang tengah berpantang panggil syam untuk service badan masing2..
Namanya mak bidan moden kan..
So called PB Expert..

Mommy2 dekat luar sana or mommy to be..
Kalau nak berpantang ke apa..
Kenapa they all suka pakai PREMIUM BEAUTIFUL CORSETni as korset berpantang they all yang terbaik!
Padahal banyak lagi set2 bengkung dan korset yang ada di pasaran..



Ini sebab2 nya..

1. Pakai korset PREMIUM BEAUTIFUL ni jer kompem terus ada shape.
Omputih kata.. Instant shape..
Haa gitu..
Tak kesah la uolls badan besar ke.. badan kecik ke.. tiga segi ke.. bentuk epal kaa.
Pakai je kompem nampak da shape lawa and kemas..


2. Pakai korset PREMIUM BEAUTIFUL ni 8 jam sehari.. confirm lelemak uolls yang sedia ada ni terbakar 900 kalori.. kalau lebih masa pakai? Haaa kira la sendiri ye..


3. Pakai2 terus perut jadi flat.. Lagi2 yang biasa perut berlipat2 tu. Orang kata spare part ye.
Takmo sayang sangat naa.. Kalau yang berpantang tu.. kompem2 laa boleh hilangkan kesan parut ceasar and strechmark yang buruk teruk tuhh secepat mungkin ye!
Means, mommy to be da kena prepare siap2 perisai korset PREMIUMBEAUTIFUL nihh naahhh..



4. Biasalah kalau lepas bersalin.. susu sometimes tak keluar.
That is why need pakai short bra korset PREMIUM BEAUTIFUL untuk booster breastmilk.
Sementara nak tunggu berurut kan.. Baby menangis kelaparan..
Lagipon breastfeeding baby gunakan korset ni memang mudah.
Adanet khas seak sikit je untuk breastfeeding baby.
Sangat mudah dan aurat pon terjaga..
Syam memang fully breastfeed afia so sebab tu syam biasa and suka pakai korset ni..




 5. Punggung masing2 jatuh.
Haa time ni mulalah risau.
Ada je perubahan badan yang tak kena merunsingkan kita sekaligus stress.
Takmo meroyan naa time pantang.
Takmo stress2 k.
Pakai korset PREMIUM BEAUTIFUL ni tak stresspon.
Pakai mudah.

Sambil berpantang sambil pakai, sambl tu korset ni fixed and perkemaskan balik bentuk badan kita.
Pakai macam seluar biasa je. Kena ukur dulu naa.
Tapi, naikkan balik aset yag jatuh tu.. Best kan?


6. Da tak sakit pinggang da.
So, boleh breastfeeding baby dengan happy nyer tanpa lenguh2 badan and stress.
Automatik akan adjust tulang belakang kita. Makanya, memang da tak ada sakit belakang daa.
Berpantang 44 hari and breastfeeding baby.. Mahu tak patah pinggang kalau tak ada support sepanjang berpantang. Ye tak?

7. Tengah berpantang ni nafsu makan tu, ya amat.. Macam mummy monster da. kikiki..
Bila masanya nak berjoging bagai.
Lepas pantang pon belum tentu.
Nak diet lagi la tak boleh.
Nak makan supplement tak larat nak konsisten.
Makanya, pakailah korset PREMIUM BEAUTIFUL sebagai pemeluk tubuh uols and sebagai kalis lemak. Siap2 pakai perisai naahhh if nak berpantang. 


8. Pernah tak pakai bra or beli mana2 korset dapat WARRANTY FREE SEUMUR HIDUP?
Haa korset PREMIUM BEAUTIFUL je ada.
That is why.. A COMPULSORY wanita2 and bakal2 mommy and mommy2 untuk ada setiap satu korset PB ini!




Banyaklah kebaikan korset PREMIUM BEAUTIFUL.
yang pasti BERBALOI dengan harga, badan uolls dan masa.

Boleh pakai untuk beranak anak seterusnya!
Sekali je keluar duit.

Ok. Siapa nak beli korset PREMIUM BEAUTIFUL CASH BUYER dengan harga RM2000 je..
Meh sini cepat2 direct WHATSAPP syam nak body seli m melim macam syam lepas bersalin naaahhh..




NUR SYAMSINA
013.647.2677

iNSHAALLAH..
Siapa yang untung dapatlah special FREE GIFT..
Untuk ansuran pon whatsapp je..

with love
SYAM

You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads