MI1 EXPERT : KENAPA SISTEM MYMI1 BERUBAH?

00:55:00

Assalamualaikum...

Happy New Year all!
Lately ni ramai yang kecoh pasal sistem MYMi1 da berubah kan?
Sistem bayaran bil da tak ada..
Yang selama ni mereka yang register hanya untuk dapatkan penjimatan bayaran bil.
Itu yang mereka faham about sistem..

Jangan marah2 ya..!
Sabar dulu ye abang2 kakak2 semua..
Syarikat sekarang fokus more pada jualan topup, saham dan projek lain2 yang under progress sekarang ni..
Lately ni.. sistem topup under maintenance..
So adik2 kakak2 abang2 sekalian hendaklah bersabar.
Ini tidak bermakna selamanya begitu.
Semuanya disebabkan sistem tengah nak upgrade ke server yang lebih BESAR yang dapat menampung berjuta2 orang and ribuan projek..
GEMPAK TAK?
So, itu masalah biasa untuk upgrade server ke lebih yang besar.
Biasalah company besar yang baru nak membangun pesat ni..
Memang macam tu.. Sama saja dengan TELCo2 yang lain dan juga sistem bank..

Syarikat terpaksa mansuhkan PAYBILL atas sebab2 tertentu.
Ramai yang ambil kesempatan dan ramai yang salah gunakan sistem.
Satu lagi.. Syarikat Mi1 tak dapat banyak keuntungan dari paybill tersebut.
Jualan topup keuntungan jauh lebih tinggi dan saham sebagai kekuatan syarikat Mi1.
Sebab tu uolls kena faham benda ni betul2..
Kaji dulu sebelum membuat keputusan..
If not, sendiri yang rugi.
Syarikat Mi1 kan berdaftar and dapat perlindungan LPKPM.
Makanya tak ada tipu2..
Duit pon tak hilang and confirm dapat.
Cuma kena sabar..
Mana2 company nak kukuhkan syarikat and nak syarikat nak kekal lama kena ada saham..
Cuma kita tak berapa faham bab saham..


Now, Every 10 days uolls still dapat TOPUP CREDIT..
Apa yang boleh buat kalau TOPUP CREDIT tu tak boleh gunakan untuk bayar bil?

Ramai yang register untuk dapatkan keuntungan sambil bayar bil..
Uolls still bleh gunakan topup credit ni untuk bayar bil uolls tapi uolls bayar seperti biasa macam before ni..
Contoh : Maybank2u ka.. 7E kaa..
Bukan apa.. sebab sekarang ni..
MORE FOKUS PADA SIMPANAN BERGANDA!!!
Iaitu SAHAM MI1 yang memang tengah naik..

Yes...
Orang yang tak nampak dan tak ada ilmu mengenai saham memang akan tak faham!
So, apa yang boleh uolls buat dengan TOPUP CREDIT tu?

1. Boleh cashkan direct ke BANK.
Ada caranya. If leader uolls tak ajar.. Syam boleh ajar..
Tapi..
Syam tak galakkan cashkan ke bank sebab akan dikenakan GST 5%.
So, rugi. And boleh cashkan hanya 15hb saja...

2. Cairkan topup credit tu dengan DAFTAR AHLI BARU.
Yes.. itu juga salah satu cara yang syam and team syam buat..
Win-Win situations.
Once daftar confirm2 akan dapat keuntungan yang ditetapkan ikut tempoh ikut pakej masing2..

3. Boleh TOPUPKAN ORANG.
So, uolls dapat cash juga.
Siapa tak pakai topup..
Ramai jela..
Buat signboard depan rumah confirm ramai jiran2 yang datang nak beli topup dekat uolls..

4. Beli SAHAM or jadi BROKER.
Syarikat ada saham la sekarang.
Lagi untung tau masuk saham ni.
Tempoh matangnya setahun.
So kena sabar banyak tunggu setahun jaminan 10 kali ganda untung.
Ini cara ORANG CINA dan CEO2 SYARIKAT BESAR selalu buat untuk maintainkan syarikat. Kukuhkan syarikat.
Orang yang faham saja syarikat mana yang akan naik sahamnya.. Orang Cina da biasa sebab tu depa pakat beli banyak2 saham Mi1 ni..

SEBAB KENAPA YEA?
Ini dia!!!!


PROJEK2 MI1 GLOBAL yang tengah pesat membangun di INDONESIA.
Sebab itu Orang Indonesia ramai yang cepat2 beli saham.
Sebab projek2 tu dekat sana.
Mi1 ni baru nak membangun di Malaysia.. Contohnya.. Mi1 Station iaitu cafe2 ala2 OLDTOWN .
30 buah Mi1 Station akan dibangunkan di seluruh Malaysia.
1 di Selayang.. 1 di Muar dan kini baru je bina di Penang.

Uolls rasa la..
Kalau MYMI1 ni menipu?
Agak2 diorang buat ke semua tu.. PROJEK YANG BERBILLION DOLLAR tu?

-Projek usahasama dengan company terbesar dunia, GOOGLE dan telco terbesar Indonesia INDOSAT.
-Projek RESORT & SPA di Pulau Belitong, Indonesia.
- Projek Pemancar di 1000 masjid di Indonesia
- Projek keteguhan SAHAM MI1 yang didaftarkan dan telah pon masuk ke papan saham terbesar dunia NASDAQ di US. Boleh check sendiri naa.. www.sec.gov and search edgar : Mi1.
- Dan banyak lagi projek2 yang akan direleasekan sepanjang tahun ni..

Tak lama lagi Mi1 ni akan diiklankan di TV..
Maka, memang akan berkembang dengan sepesatnya di Malaysia..
Sabar yea semua..

Syam ni kalau nak meniaga syam akan cari yang kukuh and cari leader yang betul..
Yang tak membebankan kita..
Yang faham akan kemampuan kita..
Alhamdulillah my leader memang memahami and very humble walaupun income dia 2XX,XXX sebulan..
Walaupun umur dia 24 tahun ni..

That is why.. 
uolls nak register MYMI1 cari yang betul2 guide uolls..
Yang betul2 bimbing dalam team..
Yang tak tamak..
Yang tak selfish..

My leader memang BAGUS!
Company buat perubahan and nak upgrade..
My leader tak gelabah pon.
Malah dia pi belajar about saham.
Syam sendiri kalau nak kepastian memang akan cari dekat HQ..
Search sendiri..
Yes..
Memang benar!

Ini bukti2 yang Mi1 da didaftarkan di US Security..
Dan ada insurance tersendiri..
www.OTCMARKET.com


Dengan saham Mi1 inilah uolls boleh lamsamkan hutang2 bank uolls dengan cepat..

1 unit saham = 0.49usd = 100 share..

2018 jual balik time da naik ke 4usd..

100 share x 4usd = 400 usd
400 usd x 4.2 (rate semasa 2018) = RM1,680

Nak beli saham better beli sekarang..
sebab harga makin naik..
awal jan harga seunit RM200..
tupon tinggal 1400unit je..
lepas ni naik mendadak laa harganya.. mahu RM250++ seunit...!

Nak beli saham kena ada account mymi1..
Kalau tak nak buka account n nak beli saham saja bole beli dengan syam ok..
Ini antara pakej2 yang ada dalam MYMi1..
100% confirm dapat every 10 days..





Disahkan Lembaga Pelindung dan Kebajikan Pengguna Malaysia.
So kalau ada siapa2 yang menipu boleh buat aduan di LPKPM ok.

Haaa pada siapa2 yang da register account MYMi1 yang bising2 tu syam nak tanya..
Uolls nak DUIT ke or nak BAYAR BIL ?

Sebab kalau da tak boleh bayar bil guna sistem ni pon still boleh gunakan duit untung sistem ni untuk bayar bil dan komitmen masing2 tanpa usik guna duit gaji..
Betul tak?

KALAU TAK PERCAYA BOLEH cari maklumat dan ilmu di hq
sEBELAH tESCO sELAYANG.
aTAS mI1 sTATION..

Lagi rugi uolls yang da register tapi tak tahu buat duit hari2...!
Rugi sangat2...
Maybe your leader tak ajar..
Nak tahu, contact syam jela ok..

Jangan cakap akak tak payung ok..

013.647.2677

with love
SYAM

You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads