Mi1 Expert : Mi1 bukan abal-abal or menipu !

07:05:00

Kenapa Mi1 tak boleh cashkan terus TC (topup credit) direct ke bank sekarang?
Kenapa Mi1 terpaksa hold sellback TC masing2?


Sebab tu kena ada ilmu..
Ada yang kata MYMI1 ni da tenggelam da..

Haa jangan sebarang kata tau.
Nanti takut makan diri nanti..
Tiba2 dapat surat saman macam admin group ponzi ke..
Mana tau kan..

Actually,
Mi1 nak masuk saham ke pasaran NASDAQ iaitu market kedua terbesar dunia di US.
Nak masuk ke NASDAQ perlukan 4 fasa.
Sekarang nak masuk ke fasa ke 3.
Mi1 terpaksa control cash flow..
Lately ni ramai ahli Mi1 di malaysia yang nak cash direct ke bank..
Uolls tahu tak apa kesan2 nya..?

Bayangkanlah dengan nilai USD nak tukarkan dengan duit Malaysia balik?
Lagi laaa duit Malaysia makin jatuh nanti..
Uolls ada kaji about saham and ekonomi negara tak?
That is why BNM da bagi amaran untuk Mi1 control penukaran usd ke rm..

Plus pula, NASDAQ bagi 3 syarat if nak masuk ke pasaran NASDAQ..
Dengan saham yang confirm2 tengah naik sekarang and lebih menguntungkan company and ahli2 Mi1..
Antara syarat NASDAQ..

1. WAJIB ada 1000 pemegang saham dalam masa setahun.
Tapi, Mi1 buktikan dalam masa 1 hari da ada 1000 emegang saham.
Dan sekarang da masuk setengah tahun da, ada dalam lebih berjuta pemegang saham Mi1.
Hebat tak..
Ini buktinya..

Total share 102 juta.. Sekarang tinggal 28,800 share je..
Kemain ramai betul yang sibuk membeli saham kan.
Kalau Mi1 tipu ke..
Mi1 ni nak jatuh..
Sahamnya kenapa laku?
Juta share tu..
Pernahkah terfikir?

Selalunya orang da biasa beli saham..
Especially orang cina..
They all nak tahu 3 benda je..
1. Ada security tak?
2. Insurans da didaftarkan ke?
3. Apa projek terkini dan akan datang yang menaikkan saham?

Haaa everything semuanya bersebab..
Ini antara projek2 yang menaikkan saham Mi1..

Everything syam da jelaskan kenapa Mi1 berubah?
Semuanya bersebab..


Bei saham Mi1 memang menguntungkan..
Tak ada rugi..
Trust me!

Security boleh check DI SINI
Semuanya DIDAFTARKAN DI HONG KONG iaitu negara yang BEBAS TAX and STABIL KEWANGANNYA..

Kalau masih tak percaya..
AliBaba.com
pon turut didaftarkan di sana..
KLIK SINI YA!

Kalau masih tak percaya juga pi tanya Mi1 HQ di selayang..
Habis cerita..
Sebab syam ni sejenis yang akan kaji dulu before buat sesuatu and siap belajar bab saham tau..
Jangan main2 naa...

That is why syam nak sarankan bahawa kita memang kena back up beli saham..
Atau nak mudah..
Buat simpanan di tempat yang selamat yang ada perlindungan, insurans dan pampasan..
Terjamin selamat!
Jangan simpan yang related with gov.
Bukan apa..
Ada something yang uolls tak tahu..

Nak SAVINGS cara selamat boleh

TEKAN SINI

Zaman ekonomi tengah tak berapa stabil ni, mata wang Malaysia jatuh..
Kalau boleh buat simpanan dekat bank di luar negara yang matawang dia kukuh..
ataupun belajarlah saham..
Atau simpanlah emas..
Penting ye.. Da kena aware semua ni..
Please keluar from di takuk yang sama..
Need learn something yang luar dari comfort zone..
That is why uolls kena LEARN and RESEARCH supaya kewangan stabil di zaman kewangan negara unstable..

Faham ke faham..

Itu saja..
Syam bukan omong kosong..
Everything semuanya da di kaji dulu..
So minta uolls pon belajar n kaji sama2 naa..

Ok la..

Nak dapatkan khidmat Life Planner, Financial Planner, Medical Card Service and Saham Mi1.
Direct contact syam naa..
Jangan malu jangan segan..


Set appointment with me NOW !!!

CALL/WHATSAPP

Nur Syamsina 
013.647.2677

with love
SYAM

You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads