Bill Hospital Fully Paid by AIA PUBLIC TAKAFUL : Medical Card Plan

20:46:00

"Alhamdulillah, tak kena bayar pon cost sepanjang masuk ke Hospital Gleneagle. Thanks AIA PUBLIC TAKAFUL!!!"

Ya Allah, tak ada yang lebih seronok kalau bill hospital semua ditanggung rang lain kan.
Bilik yang selesa, takperlu tunggu lama nak masuk wad, and yang pasti semuanya terjamin. Siap dapat elaun harian sepanjang di hospital. Siapa nak bagi kan...?

Kalau before ni berkira2 nak bayar medical card, bila da terjadi apa2, nak masuk hospital kerajaan, terpaksa tempohi waiting period..
Kalau bernasib baik.. dapat masuk wad, if not seharian menunggu semata2 nak masuk wad. Kalau patah kaki pon terpaksalah menunggu dekat emergency room...

Haaa berbalik pada client tadi.. 
MALANG TIDAK BERBAU.
Masuk HOSPITAL GLENEAGLE sebab kemalangan.
Uishhh.. Bill hospital dia je da RM12,959.70..
Bayangkan kalau tak ada medical card and nak masuk wad yang selesa..
Sayang tu kalau pakai duit sendiri...!!! huhu..

Alhamdulillah.. 
100% semuanya ditanggung  oleh AIA  PUBLIC TAKAFUL !!!!

Ini bukti2 segala cost sepanjang di hospital..



call/whatsapp 013.647.2677


AIA TAKAFUL MEDICAL CARD memang EKSKLUSIF dan di terima semua hospital swasta seluruh Malaysia..

Plan medical yang paling affordable dan tdak membebankan..
Plan savings yang berbaloi dan dapat perlindungan sepenuhnya..
Apa2 terjadipada kita, insurans akan bagi pampasan pada family..
Tak macam sesetengah tempat savings dekat luar sana tu..
Apa2 terjadi pada kita, family tak dapat tuntut hak and dapat pampasan tak sama yang di simpan..
Be careful guys!

Haaa... dato'2 and kebanyakan golongan artis, korporat dan VVIP semuanya buat plan savings bersama AIA PUBLIC TAKAFUL..
Jaminan perlindungan dari 500,000 sehingga RM1.5 juta tu!
Siapa nak bagi..!!!
Kerajaan pon tak boleh bagi banyak tu!

Ini bukti2nya..




Memang terjamin la dengan AIA since AIA da ada dekat Malaysia 100 tahun da kan..
Kalau nak tengok quotation boleh tengok ikut umur..
Nanti roger2 syam ok..
Lagi elok kita mai jumpa..
Bleh tengok sendiri depan2 lagi senang..!

And yang best..
Boleh claim lagi deposit..
Selalunya kes deposit ni sebab they all punya medical card tak sampai setahun..
Alhamdulillah.
Boleh claim tau..

Yang gambar bawah ni syam pergi ambil claim deposit akak ni.. baru je memegang medical card AIA PUBLIC TAKAFUL selama 4 bulan.
Nasib dapat claim. Banyak juga tu..
RM1,700.. Fully claim tau!


Claim by cash pon boleh..


Bestkan AIA PUBLIC TAKAFUL under IMTIYAZ KL EMPIRE.
Kamilah group paling besar di Malaysia..

So need agent insurans yang terlatih and the best..
Carilah dari group kami IMTIYAZ KL EMPIRE..

Nak tengok quotation, roger2 syam..
Syam area selangor and KL je..
Luar kawasan kena set appointment awal2 naa...

NUR SYAMSINA
013.647.2677

WITH LOVE
syam

You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads