Plan Medical Card paling PREMIUM dan agent paling BEST di Malaysia : AIA TAKAFUL INSURANS

11:13:00

Alhamdulillah..
Finally syam da settle upgrade pakej insurans pakej lengkap untuk syam, afia and papa afia!

I am very happy and satisfied dengan polisi AIA TAKAFUL INSURANS..
Bukan nak membelakangkan other insurans..
For me, setiap agency insurance ada kelebihan and speciality masing2..
Before ni syam pernah ambil medical card ETiQa, pruBSN and PRUDENTIAL..
YES..
Memang bagus.
Unfortunately, syam dapat agent yang sangat2 unresponsible..
Sorry to say..
Tak ada kena mengena dengan polisi they all..
Ikutkan memang syam da baca semua polisi laa..

Till bila da start with AIA TAKAFUL..
Syam tak rajin nak baca about the policy mulanya..
So, I meet Ekin..
Ekin ni..
Segala explanation about AIA TAKAFUL ni semuanya tiptop..
yang paling best..
sangat bertanggungjawab..
syam terkejut dia boleh sampai ke rumah syam, sometimes melawat ke hospital la.. family laa..
Jauh2 pon dia sanggup..
Bukan itu jer..
Lepas da start dengan plan medical card AIA TAKAFUL ni..
Baru syam faham..
Ada banyak kelebihannya...

KENAPA SYAM PILIH AIA TAKAFUL MEDICAL CARD?

☺☻ Premium MINIMUM dengan coverage TINGGI

☺☻ TIADA HAD LIMIT SEUMUR HIDUP

☺☻ TIADA DEPOSIT kemasukan di Hospital Platinum

☺☻ TIADA pembayaran CO-TAKAFUL 10%, bill 100% di tanggung AIA Public 
Takaful

☺☻ Kemudahan SWIPE Facility pada Medical Card - TIDAK PERLU MENUNGGU GL 
UNTUK ADMIT

☺☻  Customer Service dan Guarantee Letter 24 Hour

☺☻ Kemudahan PRIORITY LANE di beberapa Hospital Swasta

☺☻ Anda DIJAMIN masuk dan keluar ward dengan PERCUMA!

☺☻ Lebih 90 Panel Hospital Pakar Swasta di Seluruh Malaysia


Ini yang buatkan AIA TAKAFUL paling TIPTOP dan semua pemegang insurans di layan 

secara PROFESIONAL..


VIP MEDICAL CARD AIA PUBLIC TAKAFUL


♛ Tiada Co-payment / Deposit bill

♛ Hanya perlu SWIPE untuk Guarantee Letter

♛ Pakej individu atau keluarga

♛ Coverage setahun RM1.5 juta

♛ Tiada had seumur hidup

♛ Pembebasan cukai pendapatan (max : RM3000)


Summary Quotation AIA TAKAFUL MEDICAL CARD

☂ Individu - RM66/sebulan

☂ Suami Isteri - RM136/sebulan

☂ Satu keluarga (Suami isteri dan 4 orang anak) - RM330/sebulan

☂ Ayah & 4 orang anak - RM259/sebulan

☂ Ibu & 4 orang anak - RM265/sebulan


~harga tertakluk dengan umur dan kelas pekerjaan..





 Bagi syam, dengan adanya Plan medical card pakej family paling rendah 

ni...teramat AFFORDABLE untuk semua family masa kini..

So, tak adalah membebankan sesiapa..

Bila tengok plan medical card AIA ni..

Syam yakin.. Semua orang lebih mampu untuk ada plan medical masing2..


Especially ayah2 mak2 yang nak anak masing2 ada medical card untuk anak2 sendiri..


So, nak dapatkan agent yang paling responsible, sporting, baik hati..

Boleh direct contact syam..


Sina Shaari

013.647.2677


Ok.. Adik2 yang masih belajar yang tak ada medical card, better da start da fikir 

untuk ambil medical card sendiri..

Bukan apa.. Kita tak nak la nanti jadi apa2 dekat diri sendiri and end up dengan mati 

katak...

Tak ada perlindungan dan pampasan.. So, sia-sia je..

Mehh roger2 akak naaaa plan medical card paling rendah untuk students nih!


Jangan tunggu da detect ada penyakit baru nak cari medical card..

Time tu akak pon tak boleh nak tolong naaa..

Terpaksa la keluar berpuluh ribu segedebuk terus.

Yela.. nak spend RM150 sebulan pon adik2 da berkira...

Bab perlindungan diri TOLONG JANGAN BERKIRA!

Jangan cakap akak tak payung..

MEDICAL CARD DIA PALING EXCLUSIVE DI ABAD INI..

KALER SHINING GOLD GITU!


P/s : Minta mak ayah yang tak ada medical card untuk ada kan juga medical card sendiri..
Tak boleh harapkan medical card dari company ok..
At least ada individu punya lagi terjamin!


Sharing is caring!

PAKAR MEDICAL CARD ANDA!


with love

SYAM

You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads