Mee Goreng Utara paling Sedap di Malaysia ada di area Putra Height

08:18:00

Siapa suka makan, kita geng! hehe..

Haa sebut pasal makan, syam ni suka try tempat2 baru tau..
Syam tak suka sangat makan dekat mamak..
So, syam akan cari restoran yang berdekatan dengan area Puchong..
Tempat makan melayu sedap area puchong dan Putra Height..
Kompem keluar Restoran Serambi Melayu takpon Restoran Maidah Cuisine ni..
Restoran ni dekat je dengan Giant Putra Height..

Restoran Maidah Cuisine..
Terletak berderetan dengan Bank Islam..
Ya Allah! Memang selesa la dalam restoran ni..
Staff2 semua friendly and mesra sangat..


Alamat Restoran Maidah Cuisine :
32, Jalan Putra Mahkota, 7/7a,
Putra Heights,
47650 Subang Jaya,
Selangor.

Mesti tertanya2 kan apa menu special dekat sini?
Nak bagitau la ni..
Orang kata..
Mee Goreng Utara dia paling TIPTOP di Malaysia!
So, kitorang pon try la!

Da macam ala2 hotel gitu!

MasyaAllah!
Sedap ya amat mee goreng utara dia!
My hubby takda selera sakit perut pon boleh hilang sakit tau!
Yang best sekali, pinggan dia besau, isi dia pon banyak kaw kaw gitu!
Bak kata hubby, "Melting bila kunyah mee goreng nihhh!"
Siap suh syam belajar dengan tukang masak suh buat mee goreng utara sesedap 
di Restoran Maidah Cuisine ni la. Kemain tau!

Afia pon suka Mee Goreng Utara nihh!
Separuh pinggan besau tu dia boleh perabeskan..
Sambil makan sambil ngap2 milo ais tabur..
Sepinggan mee goreng nihh dalam RM14. 
Bagi syam memang berbaloi sebab isi banyak ya amat.. Udang dia dalam 4 ketui besar2 semuanya..
Macam2 ada dalam mee tu.. kentang goreng laa.. sotong laa.. sayur laa.. 
Milo ais tabur ni RM5 jerr..
Itupon tak habis sebab cawan dia memang besau..

Afia suka sangat sampai comot bomot tau!

Western Food Restoran Maidah Cuisine ni pon boleh tahan sedap juga laa..
Hiasan dia kemain menarik macam ala2 hotel gitu..
Syam makan Chicken Chop jer..
RM23 sahaja!
Tapi pinggan besau gedabak..
1 pinggan tu dengan chicken crispy dia yang rangup tak muak plus pula crispy fries dia yang besau2 tu..
coleslaw dia yang kuahnya banyak n pekat.. plus pula sos bolognese yummy n sos thai sedap..
Combine la semua.. memang different dari chcken chop yang lain!
Must try their western foods yang lain..
Lamb Chop n steak dalam harga RM25-RM35..
Memang besau and berbaloi dengan harganya..

Terliuk tak uolls?

Puas hati sangat!
Nanti nak datang lagi sebab nak makan Mee Goreng Utara depa yang sedap habis tuhh!!!
WAJIB TRY OK!

Persekitaran yang selesa, bersih dan kemas!

Harga menu yang lain2 syam ada tengok juga.
Memang affordable..
Bagi syam berbaloi sebab pinggan dia besau and seiring dengan isinya yang banyak and besau..
Save the mark ok..
Restoran Maidah Cuisine 

Uolls kalau sesat nak tahu tunjuk arah bole roger2 depa
03 5191 1721
Inshaallah ada orang angkat..

Ok..
Sharing is caring..
Uolls ada tempat makan lain yang menarik boleh share link blog kat komen naaa..

Sina Shaari
013 647 2677

with love
SYAM

You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads