Kedai Cake Jalan Tiung Seksyen 9 Shah Alam

11:36:00

Syam suka lepak2 sini..
Sejak meniaga ni..
Banyak spend time dekat kedai2 ala2 hipster..
Konon2nya laaa..

So, this time nak buat review sikit pasal satu kedai kek ni..
Sometimes orang tak perasan akan kewujudan kedai ni disebabkan tempatnya hujung kedai..

Kedai Cake Jalan Tiung
Terletak di Seksyen 9 deretan kedai di belakang Hotel Concorde atau Bangunan Sunway Seksyen 9..
Kedai tersorok sikit di bahagian hujung deretan kedai dan di atas kedai Ani Sup Utara..

Kedai Cake Jalan Tiung ni tak silap syam da pernah viral da di kalangan adik2 hipster and students uitm..
Kedai cake ni biasa je simple, cuma deco dalaman kedai tu yang more pada macam hall di rumah..
Mewujudkan suasana yang selesa, tenang dan release stress..

Pekerja2 di Kedai Cake Jalan Tiung ni pon friendly and mesra alam betuii..
Owner dia lagi lahhh!
Agak ramai juga lahh orang lepak2 especially time petang2 lewat sikit..

Menu special di kedai cake jalan tiung ni..
PAVLOVA CAKE!
Fuhhh! Marvellous!
Syam makan banyak kali tu..
So this time syam baru try other cake di situ.. 
CHOC CARAMEL CAKE
Memang sedap dan besar even one slice..!
MOSTLY AFFORDABLE la..



Sini, the best is dia punya coffee haruman fresh from Italy..
And side one biasa2 je and of course dia punya chocolate ice..

Ini antara deco dalaman yang selesa, menarik, sejuk mata memandang, lebih santai dan tenang..

Bermacam2 jenis cake yang lain ada di sini juga..

Sudut santai2..

Kebersihan dan susun atur yang optimum!


Afia lebih relax dan boleh release stress di Kedai Cake Jalan Tiung ni..

Sharing is caring!

Sina Shaari
013.647.2677

with love
SYAM

You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads