Homestay Suri area Umbai, Melaka by Mama Afia

10:38:00


Assalamualaikum..
Sempena nak masuk tahun baru 2017 ni..
Mesti ramai tengah nak buat preparation untuk anak2 masuk sekolah kan..
Semua da dapat calendar tahun 2017 kan..
Kalau tak dapat lagi bagitau syam..
Syam nak bagi FREE jer..
Sebab dekat rumah berlambak ni..

Bila da dapat calendar ni..
Of course la..
Mak2 ayah2 kakak2 abang2 sibuk tengok cuti tahunan masing2 kan..
Ada yang da siap2 planning nak pergi holiday mana2 da..
Siap booking hotel la.. homestay la.. 
Bab cuti memang kemain excited tau..!

Cakap about booking homestay..
Ada sesiapa nak holiday dekat melaka tak next year..?
Memandangkan syam orang melaka..
So, syam nak inform about 1 homestay ni yang syam rasa memang berbaloi sangat2 and murah dari yang lain..
Sesuai untuk family gathering ramai2..
Ada kenduri kahwin kaa..
Nak berBBQ kaa..
or memang nak holiday..
Syam suggest kan homestay murah n best giler siap ada swimming pool ni di melaka..

Nama homestay ni namanya Homestay Suri..
Terletak nearby area Umbai Terapung Restoran tu..
And homestay ni juga dekat dengan bandar melaka dalam 15 minit macam tu..
Untuk ke Ayer Keroh jauh sikit dalam setengah jam je..

Homestay Suri 

Alamat : No. 2, Jalan AP12, Taman Alai Perdana, Crystal Bay, Melaka..

Untuk booking contact/whatsapp : 011-1170 4430 (Mr Rizal)

Harga :
Weekday (Mon-Thu) : RM400 (2D/1N) , RM750 (3D/2N)
Weekend, Public Holiday, School Holiday : RM450 (2D/1N) , RM850 (3D/2N)

Caj tambahan :
RM50 untuk sewa set BBQ (gas type) dan tidak dibenarkan  membawa set BBQ sendiri..!

Maksima kapasiti :
15 orang sahaja (termasuk kanak2 berusia lebih 7 tahun)

Kelengkapan seperti tuala, sabun mandi, syampu tidak disediakan.

Untuk MUSLIM SAHAJA!

Check In : selepas 2.30pm
Check Out : sebelum 12.30pm

Homestay Suri

Terdapat 5 bilik tidur yang dilengkapi dengan Queen Bed yang sangat selesa di setiap bilik..

Master bedroom

Bedrrom 2

Bedroom 3

Bedroom 4

Hall

Tempat makan and dapur

Swimming pool

BBQ set (gas type)

So, sesiapa yang nak berholiday tahun 2017 di melaka..
Boleh booking cecepat yea..
Bulan Jan sampai Mac almost full booked on weekends..
Cepatan yaaa...

Ini jadual Homestay Suri yang full booked Jan-Mac 2017..

Last update : 19 October 2016


New update :

Weekend cuti sekolah 2017 bulan Jun..

Boleh direct contact Mr Rizal terus..
atau
boleh juga contact syam..

017 647 2677

Sharing is caring!
Happy holiday

with love,
SYAM



You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads