Bagaimana Nak Beli Barangan Baru/Terpakai Berjenama dengan Harga Murah?

08:16:00


Kaum wanita ni memang suka shopping.
Kalau tak shopping pon, mesti suka cuci2 mata.. Haa gitu!
Lagi2 shopping  handbag and baju.. Kalau shopping mkostly mesti la nak cari yang berjenama..
Siapa tak suka barangan berjenama. Betul tak?



Memang impian setiap wanita sukakan barangan yang berjenama especially handbag.
Bukan hanya disebabkan brand, tapi barangan yang berkualiti dan boleh tahan lama.
Disebabkan karakter tersebut, kaum wanita sanggup mengeluarkan duit lebih untuk dapatkan barangan yang boleh beri nilai satisfaction untuk diri sendiri.

Tapi,
Tak semua kaum wanita yang mampu untuk miliki barangan berjenama seperti handbag..
Ada certain wanita yang mengatakan beli handbag berjenama ni membazir.
They all rather beli handbag yang fake dengan harga 10 kali ganda murah.

PLATFORM JUAL BELI BARANGAN BERJENAMA MURAH MALAYSIA

Kini,
Tak perlu risau lagi...! Tak perlu beli barangan original yang fake lagi?
Masih ramai lagi yang tak tahu application yang uolls boleh beli barangan berjenama yang terpakai/baru yang jauh lebih murah.

CAROUSELL

Syam suka scroll handbag and baju berjenama dekat apps ni..
Uolls just download je dari handphone.
Macam2 barang ada dijual.
Secondhand? Original? Fake?
Semua ada.
Lebih kurang macam Mudah.my tapi yang ni lebih mudah untuk urusan jual beli.



Yang best juga,
uolls pon bolehlah jual barangan uolls yang masih baru tapi lama and tak pernah pakai ke..
Boleh jual barangan terpakai ke..
Barangan yang tak guna ke..
Selalunya jika jual barangan murah dari harga pasaran..
Memang orang berebut2 la nak beli..

Berbalik pada cerita handbag originals murah dan barangan berjenama lain juga boleh cari.
Tapi, kena pandai pilih ye.
Deal sebetul2 dengan seller.
Inshaallah uolls akan puas hati dapat barangan uolls order tu.

Untuk handbag dn barangan berjenama yang lain, syam akan klik di page LUXURY.
Kat situ ramai seller yang menawarkan harga yang murah2 untuk barangan berjenama seperti Michael Kors, Louis Vuitton, Prada, Gucci, Coach, Kate Spade, Celine, Dior, Hermes dan lain2.
Bukan handbag saja, barangan berjenama lain seperti jam tangan, bracelet, kasut, baju, wallet, purse dan set make up pon turut ada di jual di sana.
Kena pandai cari ok..

Syam pernah beli kamera digital CANON yang SX610 yang famous awal tahun lepas dengan harga RM300 je sedangkan harga asal RM1,200.
Memang puas hati and ikut nasib.
Rajin survey cepatlah dapat seller yang baik hati yang jual giler murah.

So, jika tak mampu, uolls rather choose yang mana satu...Fake ke Secondhand?
Manakah pilihan uolls?

Ok. Untuk yang minat nak beli handbag baru originals di Malaysia dengan harga jauh lebih murah.
Bolehlah cari personal shopper yang boleh dipercayai..

Ok. Selamat bershopping!
Syam sempat grab handbag Michael Kors 100% Original berharga RM7XX jer.. Harga asal RM14XX.
Berbaloi kan..?


Oklah..
Nak tanya apa2 direct whatsapp syam ok..

013.647.2677.
FB : Sina Shaari

Mohon share ye untuk kawan2 uolls yang giler shopping barangan berjenama tapi nak harga murah..
Trusted seller tu!

with Love,
SyaM

You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads