Simpanan Berganda dengan Sistem MI1 : Khusus untuk Warga Singapore, Malaysia, Brunei dan Indonesia

06:47:00


Sambil bayar bil, sambil guna handphone.. Sambil topup tiap hari..
Sambil tu dapat rebate keuntungan setiap 10 hari selama 16-23 bulan.. Best kan?

KHAS UNTUK SINGAPORIAN, MALAYSIAN, BRUNEIAN,  and INDONESIAN,
SIMPANAN BERGANDA UNTUNG/DIVIDEN 7-158% DENGAN HANYA MENGGUNAKAN SISTEM MI1..!


Bagaimana ya?

Uolls bayangkan laa..
Setiap bulan kita wajib bayar bil elektrik, bil wifi, bil astro, bil handphone and topup kan?
Pernah tak dapat apa2 untung atau diskaun setiap bil kita bayar?
Bagaimana nak dapatkan balik duit bayaran bil kita bayar bulan2 sambil buat simpanan berganda?

Ya Allah!
Seriously... Sistem MI1 ni memang best sangat..
Banyak2 syam invest and buat simpanan..
Sistem ni la yang syam dapat gandaan paling tinggi sehingga 158%!

If ibu2 bapak2 ada simpanan RM21,000 / 6000 USD (dollar) / 63.6 juta rupiah,
syam suggestkan buatlah simpanan atau beli saham di MI1 ni. Sebab saham tengah naik sangat2 ni!
Pulangan tak sampai 2 tahun sebanyak RM54,150 (12,260 USD) if tak guna untuk bayar bil dapatlah FULL.

Seriously, tak rugi pon sebab ada yang buka sampai 15 accounts vip..
Ada abang sorang ni buka sampai 150 accounts vip.
MasyaAllah! Banyak duit dia ada.
Duit dia digandakan lagi dengan MI1..

Kalau 150 accounts vip..
So, 21,000 x 150 = RM3.15 juta simpanan dia ada dalam masa 23 bulan..
Dalam 10 bulan da dapat balik RM21,000 sebenarnya..
Nanti syam explain details..

Ada uncle sorang ni (chinese man) buka sampai 1000 accounts VIP.
Seriously, dia memang rajin gandakan duit savings dia.
Dia bukan hanya simpan di bank.
Kalau simpan di bank, naik tak banyak and sometimes ada je feel nak draw out kan..
Bijak kan uncle tu..

Syam ada explain details bagaimana nak gandakan simpanan dengan sistem MI1 ni di SINI
Tengoklah jadual di bawah ni..
Tak perlu duit untuk register hanya start terus dengan pakej yang anda suka dong..

Ada 5 pakej sahaja untuk register bersama MI1..

1. RM420 (120 USD)
2. RM1,120 (320 USD)
3. RM4,445 (1,270 USD)
4. RM11,550 (3,300 USD)
5. RM21,000 (6,000 USD)
Pelan pemasaran MYMI1

Anyone warga Malaysia, Singapore, Indonesia, Thailand dan Cambodia bolehlah buat pembayaran bil dan topup dengan sistem MI1 sahaja..
Sartu sistem boleh bayar semua..

TNB
TM
ASTRO
UNIFI
DIGI
CELCOM
MAXIS
UMOBILE
TUNE TALK
TONE EXCEL
XOX MOBILE
M1
SINGTEL
DTAC
STARHUB
AIS
TELKOMSEL
ALCATEL-LUCET
AIRTEL
SK TELECOM
TELECOMS
INDOSAT
TELKOMINDONESIA
T-MOBILE
etc

Ini cara2 untuk cairkan atau cashkan duit dalam MYMI1



BAGAIMANA NAK REGISTER?

Emel syam

nursyamsina90@gmail.com

atau call 

013. 647. 2677

atau PM di Facebook syam

Nur Syamsina

Kalau nak meniaga dengan MI1 lagi bagus.
Sebab senang..
Tak perlu jual produk fizikal..
And keuntungan berganda..
Tak sampai 6 bulan da boleh capai income RMXXX,XXX !

Macam kami..hehehe...


Sharing is caring!
Mohon share ya!

with LOVE
syam


You Might Also Like

1 comments

  1. program ini skrg stabil tak... urusan topup dan transaksi keuntungan ke akaun stabil tak

    ReplyDelete

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads