Bisnes Modal Rendah untuk Student, Surirumah dan Lepasan Graduate

02:56:00

Alhamdulillah.
Dapat juga tulis entry ni.
Setelah beresearch sekian lama.
So syam nak share bagaimana adik2 yang lepasan graduate, students ke..
Tak kesah laki ke perempuan yang betul2 nak kaya dan berjaya..
Serta surirumah..

Kat sini ada berita baik untuk uolls..
Modal serendah RM420 saja!
Bonus setiap hari masuk.
Boleh bincang nak bonus berapa satu hari.
Ada modul tersedia..

Meniaga topup dan servis pembayaran bil je..
Tak perlu jual barang..
Tak perlu susah2 nak promote gila2 hardcore..
Sebab semua orang memang menggunakan topup dan bayar bil..

Special juga untuk warga Indonesia, Brunei, Singapura ok..

Bisnes ini dapat perlindungan dari kebajikan Malaysia LPKPM.. so bole search saja..
Takpon boleh tengok entry yang sebelumnya..

Adik2 yang tak pandai meniaga..
Tapi malas nak jual2 produk fizikal..
Tak ada masa nak pergi pos..
Akak bole ajar..
Akak memang cari yang serious nak je.
Sebab bisnes ni senang je dapat bonus hari2 tengok pada komitmen..


Nur Syamsina 
013. 647. 2677



with love,
SYAM

You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads