Mama Afia : Apa yang best dengan MYMi1?!

09:55:00

SERIOUSLY!!!!!!!
Apa yang best about MYMI1 ni erk?
Sana sini kecoh pasal MYMI1?


Mulanya, syam tak adalah minat sangat nak dengar mana2 peluang bisnes da..
Sebab syam ada bisnes syam sendiri.
Niaga Premium Beautiful korset and syam ada buat limited design skirt and top under Amani.co..

Tapi.. Bila dengar je pasal plan MYMI1 ni.
MasyaAllah!
Mudah sangat2!!!!

Uolls bayangkan lah hanya bayar bil guna sistem MYMI1 ni je da boleh dapat untung sendiri.
Siapa la yang tak bayar bil kan.
Before ni syam bayar bil duit tu tak pernah dapat balik..

MYMI1 ni sama je dengan maybank..cimb yang beli topup secara pukal.
Keuntungan yang dapat biasanya 15%.
Tapi, bank hanya dapat keuntungan tu sendiri..
Kita, sekadar bayar bil dengan maybank2u tanpa dapat apa2 keuntungan..

Berbeza dengan MYMi1,
keuntungan di sharekan 7-10% dari pakej2 pengguna start.
Bestkan?

Ok..
Contohla uolls bayar bil cara biasa..
Bil uolls RM300 sebulan..
Kalau 21 bulan = RM6300.
ITU BURN!!!!


Tapi..
Dengan MYMI1..
Hanya bayar RM4445 saja..
Uolls register uolls terus dapar RM200 topup credit (TC) sekali.
And setiap 10 hari uolls dapat RM129 sebanyak 60 kali..(21 bulan)
Means, sebulan rm129 x 3 = RM387

Uolls masih boleh bayar bil uolls RM387-RM300 = RM87 masih ada balance.
Uolls akan dapat sampai 21 bulan..
RM87 x 21 = RM1827..

Bayangkan.. uolls still bayar bil setiap bulan RM300..
Uolls still dapat keuntungan RM1827..
Berbanding uolls bayar bil pada cara biasa tak dapat apa2.
Betul tak?

So nanti bole bagitau syam berapa bil uolls sebulan.
Syam tolong kirakan and sesuai pakej mana ok.
Hanya ada 5 pakej saja..

Nak sebut pasal bisnes ni pula..
Kenapa mudah ye?

Yela.. Siapa tak bayar bil.. Sampai bila2 semua WAJIB bayar bil TNB, TM, ASTRO (kalau ada), bil/topup handphone..
Bayangkan uolls just tukar sistem and sendiri guna je..
Uolls da dapat keuntungan sendiri..

Contoh:
Pakej paling besar..
RM21,000 dalam masa 23 bulan uolls da dapat total balik RM54,150.
Kalau tak bayar bil dapat la full sebab ada yang savings dalam ni je..
Dua kali ganda...

Tak percaya?
Nanti boleh pm me personal ok!
I show u!

Banyak sebenarnya uolls dapat if uolls tersharing dekat kawan2 supaya bayar bil dengan sistem MYMI1 ni..
Tak ada istilah kayakan orang atas la..
Tak perlu nak kejar pangkat sangat..
Bonus akan di bayar ikut pangkat.
Ada macam2 jenis bonus.
Bonus pairing yang kebabom tu!
Bonus entertainment and sponsoring lagi!!!
Bonus matching boleh makan sampai pencen tau mana setiap 10 hari uolls pon kompem akan dapat nanti!!!
Bonus onthespot dapat once ahli baru register.
Best kan.
Tak perlu tunggu sebulan baru nak dapat..

Nak tahu details boleh roger2 syam.
Syam explain kasi clear!!
Ini bukan tipu or scam!!
Sebab sebulan tau syam siasat kikikiki gigih kan..!

Ni ayah syam pon da start..
Tahniah ayah sebab dapat award dari Dato Firdaus Dazit.
Dato Firdaus ni umur 21 tahun je tau..
Adik2 lagi tapi da berjaya hasil titik peluh dia sendiri!!!

Tahniah ayah!!!
Bangga sangat and seronok dapat meniaga sekali dengan ayah!

Haritu ayah terima award di Melang Inn Hotel Kuala Pilah..
And ramai yang umur 50 an terima award sama2 meniaga ni..
So abang2 kakak2 mak cik2 pak cik2 yang tengah mencari bisnes selepas pencen ke or preparation untuk pencen boleh la start dengan MYMI1.
Mudah sangat!
Ayah boleh! so uolls pon mesti boleh hehehe!!!

Siapa pon uolls.. apepon background uolls..
Bole saja meniaga bersama MYMI1.
If tak nak meniaga pon tak apa.
Guna jela sistem mymi1.
Sendiri dapat untung sambil bayar bil bulanan uolls..

Bersama mak Dato Firdaus Dazit (baju biru).
Berjaya capai income 6 angka da sekarang dalam tak sampai 2 tahun.
Nampak kecik awetmuda je..

Bersama kereta Dato Firdaus Dazit.
GTR tu!!
Selalu tengok dalam game je tau.kikikii

Mama afia melaram kejap dekat kereta orangh.
Mana tahu tahun depan boleh melaram dengan kereta sendiri...
ngeh3!!!

Anyone nak tahu about MYMI1 boleh direct whatsapp syam ok..

013.647.2677

Tak adapon boleh juga dekat they all ni..

Farhan
Putrajaya
0133928650

Jida
HUKM Cheras
0173777196

Mina
Rantau Panjang, Klang
0122432066

Shamilia
Melaka
0173069377

Afia
Bangi
01110639385

Zira
Ampang
0105626739

Zaida
Sunway
0136466988

Eryn
Port Klang
01126372925

Jurina
Telok Gong, Klang
01110970948

DAFTAR SEKARANG!!!!!!
JOM BAYAR BIL DENGAN MYMI1

WITH LOVE,
SYAM =D

You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads