Diari Mama Afia : Life with Premium Beautiful

07:21:00


Life more precious with PREMIUM BEAUTIFUL..

Alhamdulillah.
Harini genap 3 tahun syam pakai Premium Beautiful Korset.
Masih ingat lagi dulu2..
Memang tak ambil peduli langsung pasal shape badan n tak terlintas langsung fikiran nak pakai sebarang korset.
Almaklumlah sebab fikir da kurus and metabolisme tinggi.
So badan takkan naik.

The problem start bila syam eksiden motor dekat kuala terengganu.
Time tu nak ke lab untuk siapkan my FYP (finak year project).
MasyaAllah! Jatuh sikit je. 
Cedera pon sikit je.
Luka biasa.
Time Xray tu doc kata tak ada apa2.
Tapi one year later, syam da mula start sakit2 pinggang la, sakit belakang, and sometimes sakit nyilu sakit belakang tu kena time before nak tidur.
So, mulalah episod insomnia pula.

Macam berjangkit2 je bila da sakit ni and makin macam2 sakit keluar bila start sakit sikit.
Lepas grad syam kerja part time dekat orin's advertising.
Time tu, hanya kawan2 ofis je tahu bertapa syam ni selalu sakit pinggang and sakit belakang sampaikan ke mana2 je minta they all asyik tolong urutkan je sebab da tak tertahan.
Maaf sangat susahkan korang dulu ye!!!

Sakit tak tertanggung tahun 2014 tu syam decide stop kerja.
And ingatkan cari peluang bisnes je or kerja di rumah saja.
Sebab dengan keadaan kesihatan yang tak berapa nak ok.

Sampaila terjumpa status macam ni..

PREMIUM BEAUTIFUL KORSET..
Korset Kesihatan Nombor Satu Malaysia!
Korset yang Diiktiraf Pakar Tulang Dunia.!

Dengar pon da tertarik.
Macam tengah ngantuk disorongkan bantal je kan.
Tahu2 je syam ni tengah sakit belakang and pinggang time tu.
Terus la baca pasal 
PREMIUM BEAUTIFUL KORSET.


september 2014 time ni tengah pregnant

MasyaAllah!!!
Beribu testimoni rupanya yang ada masalah sakit belakang, masalah tulang and lain2 dapat di bantu hanya pakai
KORSET AJAIB ni!
Maka teringinlah nak ambil tahu about korset and tak sabar nak pakai sebab da tak tahan..

Tapi kita jumpa orang tu sekali nak tahu pasal bisnes sebab takmau kerja memandangkan kesihatan.
hihihih..
Maka start la meniaga PB and start pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni.

First time pakai, terus happy!!!
Ingat lagi time tu stay dekat kondo depan south city.
Kemain kunci pintu bilik dok melaram depan cermin pakai PB.
Happy first sekali bukan sebab sakit da hilang terus.
Sebab first time tengok body ada shape cantik macam model profesional gitu!
(memang real bukan saja2 nak puji diri kikiki)
Happy tak teringat sampai 1 jam depan cermin.
Roomate masuk tengok syam berkorset.
Terus dia nampak and terus teruja sebab cantik and korset nya kain lembut (time tu syam terus pakai premium beautiful elegance sebab kaler grey dia tu memang memikat hati jiwa raga. Bila da pakai ni terus terkulai jatuh hati terus. Da tak fikir pasal harga da time tu kekekekek)

Sampai la.. Syam pakai PB time nak kawen, orang dok puji shaping lawa. Mak andam kata kurus bershape cantik senang je nak fitting baju kawen.
Tak perlu alter2 da katanya..
Lepas tu rezeki awal pula..pregnant.
So stop kejap pakai PB.
Bayangkan bertapa bertuahnya uolls before kawen and before preggy da pakai PB korset ni.
Sebabnya..
Badan uolls time preggy tak kembang semangkuk.
Hanya kembang ke depan je..
Pandang dari belakang boleh nampak macam anak dara padahal mak dara tengah preggy..
Seriously best!Husband pon dok puji.
Kembang hidung bertambah2 tau!
Sakit belakang time sarat preegy pon boleh diatasi if kita just letak je bengkung PB tu buat alas belakang time tidur.
Kan ada FARINFRARED.
Seronok kan..

November 2015

Lepas tu, bersalin normal terus pantang dengan PB.
Mommy2 yang ceasarian tu takmo risau sebab masih boleh berpantang dengan korset ni.
Bayangkan la lepas bersalin kulit gelebeh, almaklumlah urat semua putus da.
Oerut tu macam kulit limau menggerutu.
Nak tepek limau dengan kapur and pakai bengkung tradisional boleh je tapi syam tak tahan sebab cepat melecet.
Tak sanggup nak pakai lama2 naaa...!!!
Mujur ada PB ni haaa..
Pakai seminggu perut terus flat!
Happy sangat2!!!

Hujung 2015

Ni afia da makin besar..
Anak still breastfeeding makanya nafsu syam pon makin membesar.
Tak tahulah camne nak kawal.
Normal orang kata bagi yang breastfeeding.
Maka naik jugalah badan dari before preggy.
Tapi, yang best, badan maintain shaping and BMI badan normal and berat pon maintain je..
Alhamdulillah.

February 2016

And now still pakai Premium Beautiful.
Nasihat pada yang nak sangat pakai korset.
Syam suggestkan pada semua mommy2 mengandung, yang ada masalah sakit belakang ke, masalah period tak menentu sekejap ada sekejap tak ada, masalah peranakan kerap jatuh ke, masalah slip disc scoliosis, berpantang, nak kawen, nak shaping cantik, and sewaktu dengannya.. Maka, pakailah PREMIUM BEAUTIFUL KORSET and tak perlu da nak consume any ubat2 or krim2 yang kita sendiri tak tahu bila kesannya and kena konsisten berapa lama.
Sebab uolls pakai premium beautiful korset 8 jam sehari boleh bakar 900 kalori automatik.
Cangggihhh!!!
Maka.
Jagalah shape badan, and kesihatan badan.!
Pelaburan sekali untuk seumur hidup sebab uolls dijamin warranty seumur hidup naa..

Mei 2016

Harga PREMIUM BEAUTIFUL KORSET 2016 memang MURAH walaupun ekonomi naik!
Syam bagi PROMOTION SALES HARGA TERLAJAK MURAH  PLUS FREE GIFT untuk BUYER CASH sampai hujung tahun 2016 ok!!!

3 ORANG YANG TERAWAL SAJA!
HARGA PREMIUM BEAUTIFUL KORSET MURAH DARI PB EXPERT YANG LAIN!

1.....
2......
3..........

013 647 2677


with love
syam

You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads