Bisnes tanpa menjual produk : Ini bukan SCAMMER or MONEY GAME!

12:41:00

INI BUKAN SCAMMER or MONEY GAME!

MasyaAllah!
Minta dijauhkan lah dari bisnes yang libatkan macam ni..
Alhamdulillah..
Syam still rajin lagi nak meniaga Premium Beautiful Korset ni memandangkan demand hari2..
Syukur alhamdulillah..
Masih ada kekuatan untuk meniaga..

Lately ni terdengar lak orang mencari2 bisnes tanpa menjual barang tapi bukan scammer or money game..
Ada ke?

Dengar pon da takut kan.
Apatah lagi nak percaya..

Syam saja nak share about MYMI1 ni.
Syam actually lama da gunakan sistem MYMI1 ni untuk bayar bil rumah..
Bil TNB, bil ASTRO, bil TM, bil Handphone or topup.. Semua boleh buat dengan hanya KLIK KLIK KLIK aja..
Memang mudah.. Plus memang boleh jimat 8 bulan untuk pembayaran bil.
Siapa tak nak kan?

Syam semalam baru jumpa seorang chinese yang da setahun gunakan MYMI1 ni.
Namanya Mr Frankie.
Very humble. Actually, Mr Frankie ni pegawai bank BSN and bos syarikat Interior Design sendiri.
Asalnya memang dia tak percaya and ragu2 dengan MYMI1 ni.
Star dengan pakej Diamond je dulu and sekadar nak bayar bil rumahnya.
Bila nampak cashflow masuk setiap 10 hari and boleh buat bayaran bil yang menyenangkan tanpa beratur dekat pejabat pos or mana2 kiosk, dia terus upgrade ke pakej VIP. and now da ada 2 acc VIP. so jumlah total pulangan yang Mr Frankie dapat ni dalam RM54,150 x 2 = RM108,XXX !
Hanya sekali register saja and tak perlu nak maintain every month..
Bila ramai chinese da start bayar bil dengan MYMI1.
Makanya, kita2 ni lagilah kena guna..
Sambil guna boleh dapat duit poket hari2 (sebab bonus onthespot masuk, so no need tunggu bulanan ok).



Lagi hebat bila bisnes MYMI1 yang baru je ni da expand pesat di INDONESIA, SINGAPORE, CAMBODIA and THAILAND.


Ramai yang masih tak percaya lagi..
Ada yang still fikir MYMI1 ni scammer la.. Money game la..
So dekat sini, kajian tentang MYMI1 dan jawapan bagi persoalan yang selalu diutarakan..

1.Adakah mymi1 syarikat berdaftar?

❤Ya, boleh rujuk MI1 Global Sdn Bhd no syarikat 1145697-x

👉🏻www.ssm.com.my

2.Mymi1 tersenarai dalam blacklisted company oleh BNM?

❤Tidak,segala penyebaran info yang mengatakan mymi1 tersenarai dlm blacklisted company adalah tidak benar,boleh direct call BNM or rujuk link

👉🏻1300885465
👉🏻www.bnm.gov.my

3.Adakah semua transaksi kewangan melalui bank negara?

❤Ya,segala transaksi Mymi1 melalui BNM,bukan atas tangan.Boleh refer BNM lebih details.

👉🏻1300885465
👉🏻www.bnm.gov.my

4.Adakah mymi1 adalah rolling money sistem?

❤Tidak,mymi1 menjalankan perniagaan telekomunikasi yg merangkumi topup dan utiliti seperti bil TNB ,ASTRO dll.Setiap ahli yang berdaftar dgn mymi1 akan dapat pulangan dlm bentuk Topup Credit(TC).

5.Adakah ahli akan mendapat ganti rugi sekiranya company mymi1 di dapati menipu?

❤Syarikat mymi1 telah mendapat LESEN BESAR drpd kerajaan sendiri iaitu sijil drpd Lembaga Pelindung dan Kebajikan Pengguna Malaysia (LPKPM).Kerajaan sendiri dah akui yg Mymi1 tak akan menipu.

👉🏻 www.lpkpm.org.my


Mulakan hari uolls dengan bismillah dan langkah kanan.
Always percaya rezeki Allah itu luas.

Carilah rezeki yang halal!
Jom buat perubahan dengan menggunakan sistem MYMI1 dan berjaya dengan platform MYMI1.
Hanya take time setahun je..

SISTEM PEMBAYARAN BIL JIMAT 8 BULAN!


REGISTER NOW!!!
013. 647. 2677


Apa lagi, pakat mohon share dengan family la yea..

Ramai2 gunakan sistem MYMI1 untuk pembayaran bil masing2!!!

Tak rugi pon.. Malah lebih jimat dan menguntungkan..

Dapatkan power bank MYMI1 yang super gorgeous (ada kaler blue and red je, 12000mAH) 

berharga RM250 tapi dapat FREE saja untuk register dengan pakej SILVER dan ke atas saja!



Ok bye!

Nanti syam buat entry cash flow dan contoh cara nak bayar bil2 semua...

with love,
sYaM
mymi1 MILLIONNAIRE

You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads