Sistem MYMI1 Penipu!!!

13:22:00


Boleh percaya ke sistem MYMI1 ni?
Macam tak berapa nak famous pon sistem MYMI1 ni?
Bukan sistem MYMI1 ni tipu ke?
Buktinya mana?





Rata2 yang tak faham akan sesuatu yang baru mesti akan menimbulkan macam2 tanda tanya..
Itu semua normal..
Dan orang mesti susah nak percaya..
Apatah lagi syam sendiri yang memang still pada bisnes syam sebagai PB Expert..

Mulanya memang susah nak percaya..
Tapi.. Bila try fahamkan sistem MYMI1 ni sebenarnya..
Hanya sebagai pengguna je..
Bukannya meniaga pon..
Tak kena jual topup or simkad la.. Hihihi..

Kenapa Sistem MYMI1 Penipu?

Almaklumlah.. MYMI1 ni baru je lagi..
Almost 2 tahun beroperasi..
Tapi.............................
Syarikat MYMI1 ni da mempunyai kedudukan yang kukuh bukan saja di Malaysia.. Malah di Singapore, Indonesia, Thailand dan juga Cambodia.

Yang paling terkini..
Beberapa station MYMI1 telah di bina dan akan di bina tak lama lagi seluruh Malaysia..
Dan.. Yang paling di tunggu2..
Sistem MYMI1 akan melancarkan saham di NASDAQ iaitu Saham Centre International inshaallah pada Oktober 2016 dan akan melancarkan simkad under nama MYMI1 sendiri tak lama lagi..


Yang paling gempak..
MYMI1 di beri kepercayaan untuk bergabung dengan INDOSAT dan company terbesar dunia, GOOGLE!

KENAPA YEA COMPANY BESAR PERCAYAKAN MYMI1?
Ini disebabkan..
Francais Cafee Contena ada share yang akan di OTC kan pada hujung tahun ni.. InshaaAllah..
So, if INDOSAT, MYMI! dan GOOGLE bergabung november 2016 ini, maka, saham akan naik mendadak.

Disebabkan hal inilah..syam start membeli saham MYMI1 seunit RM163..
Alhamdulillah.. Ayah syam sendiri nampak akan peluang ini..
Ayah syam akan membeli saham dengan RM21,000..
Inshaallah masih dalam proses.. Sebab baru je meeting dengan ayah tadi.
Gigih drive dari Puchong ke Seremban balik dari kerja tadi..

So, uolls da beli saham ke???

Masih tak percaya lagi?

Ok..
Ini bukti kukuh yang MYMI1 setanding dengan company2 besar seperti CELCOM, MAXIS, DIGI dan UMOBILE..

Sjil sah MYMI1 Telco Malaysia..
Walaupun baru saja nak berkembang di seluruh Malaysia..

Selagi masih ada lagi orang yang wajib bayar bil tiap bulan..
Makin besar la peluang untuk menjana duit hari2 dengan MYMI1..

Tapi kan...
Siapa yang tak pakai bil erk?
 Haaa....Setiap bulan semua wajib bayar bil..
Bil WiFi, Bil TNB, Bil Air, Bil Astro dan Bil Telco..
Betul tak?
Sama ada bil rumah or bil persendirian..
Tak kesah la..
Janji wajib bayar tiap bulan..

Cuma... Yang leceh renyah je..
Once lambat payment, kena block and kena few times, habislah..
Nama pula blacklist. Maka berhuhu la bersama..

Lagi bengang bila nak call orang in emergency situation, tapi topup da habis.. Bil pula lupa nak bayar..
Nak keluar pergi kedai, da malas da. Kedai tutup da la. 7E jauh pula..
Nak bayar bil nak kena pergi pejabat pos.. Nak kena ambil nombor lagi..
Allah! Seriously, syam memang renyah benda2 macam tu..
Kalau by online pon..
Tak suka nak open maybank2u nak bayar bil satu persatu..
Bagi syam semua tu renyah..
Sometimes sistem down time kita tengah on maybank2u tu..
MasyaAllah! Stressnyer la!
Maybank2u terus automatic locked tau..
Da la nak settlekan kena call service centre..
Bila call kemain busy memanjang..
Now, da beberapa bulan da still tak elok even da call service centre.
Da nak pergi maybank pula..
Fuhh!!!

Sorry! Syam memang tak suka nak pergi uruskan something renyah2 macam ni even penting pon..
Why not kalau ada satu sistem di mana kita boleh buat semua pembayaran bil hanya satu klik je..!
Ok tak agak2?

Contoh macam dalam sistem MYMI1 sendiri..
Satu klik je da boleh settlekan bil..
Tak kesah di mana uolls berada..
Di atas katil, tengah jalan2 on weekend, tengah tengok wayang ke or tengah bercuti..
Just open je account MYMI1 (ni akan dapat after register ikut pakej ikut komitmen bulanan bil)..
Pakej2 apa tu boleh tengok entry lepas ye .. DETAILS MYMI1

Tekan je bayaran bil apa yang uolls nak kena bayar dan masukkan berapa amount..
Untuk telco just masukkan nak guna topup ke bil ke just masukkan amount berapa n no tel..
Senang sangat..

TNB, TM, CELCOM, MAXIS, DIGI, UMOBILE, REDTONE, XOX, ASTRO, UNIFI, ATTEL, FRIENDS, MERCHANT, TUNE TALK, TRON dan macam2 lagi..

Mesti still blur2 ayam lagi kan.. Yela..Macam mana MYMI1 ni boleh dikatakan beri penjimatan sehingga 8 bulan untuk pembayaran bil?

Kempen Super Saving

Actually, syam kena bayar total bil rumah sebulan dalam RM300 sebulan..
Dalam 20 bulan.. Syam kena bayar dalam RM6000..

Tapi.. dengan menggunakan sistem MYMI1..
Syam hanya bayar RM4445 untuk 20 bulan.
Bukan itu saja.. Syam juga diberi keuntungan RM3496..

Bukan itu saja..
Syam akan dapat bonus sampingan hari2 since syam register..
Ini di namakan income yang active..
Dan banyak lagi bonus yang akan dapat..
Selagi semua orang wajib kena bayar bil setiap bulan.. hehhe..

Seronok kan...!

Kenapa boleh dapat duit lebih pula kan...
Dari mana duit tu datang?
Kalau nak tahu..

Maaflah membebel panjang..
Saja je share benda baik kan..
Seriously TOTALLY JIMAT!
Try and share dekat kawan2 uolls tau!
Nanti excited macam syam ni...
Keikeikei..

Belanja ootd lepas jumpa Dato Firdaus Dazit di Bangunan Lembaga Getah Malaysia di Kuala Lumpur. Berhadapan dengan KLCC.
Nak tahu details n nak jumpa dengan Dato Firdaus Dazit jutawan muda berusia 21 tahun, boleh datang sini setiap selasa malam jam 8.30 malam ok..

sharing is caring..

013.647.2677

with love
sYam

You Might Also Like

9 comments

  1. assalam pn syam. mymi1 ni boleh tukar kpd cash ke? maksud sya selain drpd bayr bill n topup. tq:)

    hakimhashim70@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh je. Boleh dicashkan dengan pelbagai cara. Syam boleh Ajar.

      Delete
    2. Cara nak cashkan boleh isi info bank dekat profile and then go to change setting and klik all yes.. nanti dalam masa 75 hari baru dapat masuk ke bank masing2..

      Delete
    3. Cara nak cashkan boleh isi info bank dekat profile and then go to change setting and klik all yes.. nanti dalam masa 75 hari baru dapat masuk ke bank masing2..

      Delete
  2. Siapa-siapa nak beli TC/RP/CP, boleh pm saya. TQ

    ReplyDelete
  3. Salam Tumpang Tanya , Macam Mana Nak Tukar RP Kepada CP ? Sy Tersilap Exchange Haritu ,

    ReplyDelete
  4. Assalamu'alaikum, skrg msh blh cash kan ke smua tc & rp?

    ReplyDelete
  5. mymi1 ok x skrng ni

    ReplyDelete
  6. Hye all.. actually i pon da tak buat mymi1 ni. Since mymi1 da tukar ke saham. Saham dari mymi1 kita sendiri tak tahu kesahihannya. Semoga ada baiknya selepas ini. Point yang ada boleh beli saham. N siapa ada beli saham boleh jual da tp minima 5 unit. Sekarang da tukar getway baru disebabkan mymi1 xbayar getway lama. Jadi, acc lama bole beli jual saham saja. Sekarang untuk pembayaran bil loan semua sy menggunakan aplikasi letchat. Dimana ada butang refund n ada insurans untuk semua ahli..

    ReplyDelete

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads