Premium Beautiful Corset for Beauty Person : PB EXPERT MALAYSIA

08:56:00


Masalah terbesar bagi orang perempuan ialah berat badan berlebihan.
Hampir semua wanita di dunia inginkan body idaman and berat badan yang ideal.
Sampaikan ada certain yang sanggup keluarkan berpuluh ribu semata2 untuk kurus and dapatkan ideal body.
Ya! Kecantikan memang tak dapat dipisahkan dengan wanita..
Apepon, Kena la jaga mengikut kesesuaian body and dengan cara yang betul, sihat dan selamat.

Instead of makan pil kurus yang tak tahu jaminan keselamatan dan kesihatan. Better cari jalan lain yang lebih reasonable and berbaloi.
London Weight Management juga bagus dalam membantu masalah2 untuk mereka yang berat berlebihan and badan besar. Tetapi, tak semua yang mampu untuk ke slimming centre disebabkan cost yang terlalu tinggi and maintenance yang tinggi.

Ada juga yang pakai korset.
Tetapi, kena buat pemilihan korset yang bersesuaian, berbaloi, tidak membahayakan kesihatan dan tidak beri kesan sampingan yang memudaratkan.
Ada certain korset yang menyakitkan. Disebabkan korset terlalu push lemak badan sehinggakan memberi kesan kerosakan organ dalaman. Memang bahaya.
So, diingatkan supaya buat pilihan korset mengikut bentuk badan masing2.
Jangan menyeksa diri semata2 untuk kurus.

Lately ni, ramai yang demand Premium Beautiful Corset.
Ramai juga la yang tertanya2, kenapa ada juga yang berbadan kurus pon still nak pakai corset Premium Beautiful ni.
Pastikan deal dengan PB Expert Malaysia. ok!

Apa yang special about Premium Beautiful Corset ??!


1)Teknologi Far-Infrared Rays (F.I.R.). di dalam setiap benang Premium Beautiful.
2)Mendapat pengiktirafan Superbrandsiaitu Premium Beautiful merupakan pakaian dalam yang paling laris dan terhangat di pasaran.
  SuperbrandsHighest in quantity and highest in quality sepanjang penjualan dan penggunaan product tersebut.
3)Mendapat pengiktirafan Persatuan Tulang Belakang Amerika Syarikat dan Canada.
4)One stop centre Direkacipta dengan berkonsepkan 70% kesihatan + 30% kecantikan = 100% keyakinan.
5)Mampu dimiliki oleh semua orang.
6)Jaminan seumur hidup.
7)Kuasa regangan 360 darjah.
8)Teknologi datang dari buah negara maju:
§Amerika Syarikat - Jahitan stereoscopic iaitu jahitan yang tahan regangan.
§Jerman - Fabrik akwatek dan akwadyneiaitu fabrik di mana ia mampu seimbangkan suhu badan dan tidak meresap peluh.

§Jepun - Teknologi F.I.R.



PREMIUM BEAUTIFUL CORSET untuk apa?


  • BALANCE HORMON- PB mampu balancekan hormon dalam badan perempuan
  • CONCEIVE BABY- hormon balance, membantu untuk conceive
  • SLIP DISC- Premium Beautiful is the only corset certified by American, Canadian, and Quebec Chiropractic Asscociation
  • CYST/FIBROID- PB can reduce the size of cyst/fibroid
  • CONSTIPATION- PB increases your metabolism
  • MIGRAINE n GASTRIC
  • FIRM UP SAGGING BREAST AND SHAPE UP YOUR BUTT
  • REGULATE PERIOD FLOW and ELIMINATE PERIOD PAIN
  • PRO TO BREAST FEED MOM- increase mom's EBM
  • CONFINEMENT- mengecutkan rahim dengan lebih cepat and SELESA!


Ramai yang tak tahu details about PREMIUM BEAUTIFUL CORSET!


  • tidak melekit/hilangkan bau badan
  • 100% tutup lemak di perut, pinggang/ kemaskan badan
  • Kainnya Ringan, sejuk & lembut pada kulit,so rase cm tak pakai je
  • Melindungi lemak dari mengembang dalam badan
  • Senang digunakan, cepat & yang penting kain tidak berbulu
  • boleh dipakai sehingga 20 jam
  • Tidak menutup aktiviti perpeluhan malahan anda senang berpeluh
  • Di syorkan (recomended) oleh doktor & sebagai rawatan alternatif
  • Badan terasa ringan, tidak melekit & kelihatan natural!
  • Sesuai untuk dipakai seharian menggantikan pakaian dalam
  • Sangat istimewa di majlis pertunangan, perkahwinan,photoshoot dll   


CARA BASUH PREMIUM BEAUTIFUL CORSET

Rendam Premium Beautiful Corset dalam cucian khas PB Wash (sebab boleh tarik semua toksin yang melekat dekat PB Corset).
Ikut la nak rendam berapa lama.
Kalau banyak peluh rendam la lama sikit.
Kalau rendam seharian dengan PB Wash nanti tak kan ada bau busuk.
Itu specialnya PB Wash ni.
Lepas rendam bilas.
Jangan perah pintal dahsyat sangat.
Hanya tekap2 sikit2 je.
Lepas tu,
SIDAI BAWAH KIPAS OR DALAM TOILET OR DALAM RUMAH OR DI BAWAH BUMBUNG.
jANGAN DIRECT UNDER SUN OK.

AWAS!!!!!!
Jangan cuci PREMIUM BEAUTIFUL CORSET di dalam mesin basuh.
Untuk elakkan function of farinfrared tu berkurangan.

Testimoni yang pakai PREMIUM BEAUTIFUL CORSET

Syam yang kurus pon pakai PREMIUM BEAUTIFUL CORSET.
Semuanya atas faktor2 kesihatan and juga kecantikan.


Ada beribu testimoni yang pakai PREMIUM BEAUTIFUL CORSET ni.
Type je dekat ig #testimoniPB #pbtestimoni #testimonipremiumbeautiful.

Inshaallah. dengan usaha ikhtiar, PB Corset ni boleh membantu untuk support tulang belakang, sakit dalaman, peranakan, hormon, melancarkan darah, body ideal and postur badan yang betul.

CARA NAK BELI PREMIUM BEAUTIFUL CORSET?

Untuk yang area selain dari Selangor/Kuala Lumpur

Pastikan sudah ukur dulu.

Ukuran in cm
BREAST(puncak)
UNDER BREAST 
PINGGANG (nak tahu pinggang, dekat paras siku)
Punggung (puncak)


Kalau tak ada pita ukur,
Boleh bagi gambar posisi tepi dan depan..
and bagitau  berat badan berapa..

and whatsapp direct ke

0 111 063 9385
Pastikan bagitau nama and dari mana..
and uolls akan di explainkan dengan details about pb, harga, cara bayaran n sebagainya. 
Boleh request untuk call atau jumpa.

Untuk yang area Selangor/Kuala Lumpur..

Uolls boleh request untuk jumpa atau by call.
Better jumpa.
Supaya boleh tolong ukurkan and boleh tengok and rasa sendiri kain PB ni macam mana.
Bab urusan beli jadi atau tidak. Tidak kesah.
Janji puas hati.
Murah dan berbaloi!

PB Buyer Cash or PB Buyer Installment (ansuran)

Direct whatsapp

0111 063 9385
syam..
PB Expert Malaysia

Pastikan berbaloi and terjamin, baru beli.

LOVE by SYAm..

You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads