Premium Beautiful Ansuran Serendah RM100 tanpa Kad Kredit atau Pinjaman Bank

09:25:00

Ya Allah!
Ramai orang kecoh2 pasal set kalis lemak Premium Beautiful ni.
Rata2 ramai da kakak2 mommy2 adik2 semua da tahu about korset Premium Beautiful.
Yela. Mana ada lagi korset yang boleh bagi jaminan warranty seumur hidup. Kalau koyak je, tercabut apa2 ke, lusuh ke, boleh hantar repair and dikembalikan semula seperti korset yang baru.
Yang paling syok, ada function farinfrared.
Pakai je korset kalis lemak ni, farinfrared ni terus bertindak.
Pakailah sehari 8 jam boleh bakar 900 kalori.
Fuh! Mana tak meroyan nak pakai PB ni cepat2..


Ramai yang berebut2 nak pakai Premium Beautiful ni...
Tapi........
Tak mampu.
Macam mana yea?



Jangan risau!
Kini semua orang mampu miliki and boleh pakai
Korset Premium Beautiful.

Bagaimana?

1) Bagitahu nama, stay mana and masalah apa. 
Bagi berat n ukuran seperti dalam gambar di bawah ni. (ukuran in cm)
Contoh.
Shakira. Stay melaka. Ada masalah perut gelebeh setelah bersalin secara ceasar and ada masalah berat badan berlebihan.

1. Ukur puncak breast.
2. Ukur Under breast.
3. Ukur pinggang (siapa tak tahu pinggang dekat mana, luruskan lengan n paras siku lengan)
4. Ukur puncak punggung.

For those yang tak ada tali tape, boleh bagi gambar sudut pandangan dari tepi dan depan saja.

2) Uolls akan di reply dengan size and harga total untuk set

Premium Beautiful Elegance :
Harga ansuran range Rm3k-Rm3.3k

Premium Beautiful Classic :
Harga ansuran range Rm2.6k-Rm2.8k

Cara bayaran untuk korset premium beautiful flexible.

Size besar 
deposit Rm200-Rm1000
bulanan Rm150-Rm500

Size kecik
deposit Rm150-Rm1000
bulanan Rm100-Rm500

Ikut kemampuan masing2..
No interest once da bagitahu harga ikut size.

Contoh.
Untuk Size kecik premium beautiful elegance, berharga rm3k.
And u nak bayar deposit rm300 contohnya.
Bulanan 150.
Means u hanya kena bayar selama 18 bulan saja tanpa interest.

Ansuran di buat atas surat perjanjian antara buyer dengan dealer.
Bukan dengan sebarang kad kredit atau bank.

Jika,
Uolls nak rasa kain terlebih dahulu (atau nak survey2),
tak ada masalah.
Anything hanya whatsapp saja
01110639385
syam
untuk details and untuk sebarang appointment.
Tak kesah di mana anda berada (di Malaysia only).
Service adalah totally FREE!!!

Premium Beautiful korset akan dapat direct dekat uolls setelah deposit di bayar.
Uolls akan di fittingkan dengan cara yang betul sampai uolls betul2 selesa.
Tak kesah jauh atau dekat, ada caranya.

Kenapa kena pilih Korset Premium Beautiful?
Kenapa korset sampai beribu2?
Kenapa mahal?

Sebab...
1) Boleh pakai sampai bila2. Tahan lama. Boleh pakai dari before kawen sampai da beranak pinak.

2) Satu2nya korset ada warranty seumur hidup. Koyak je direct anta repair dekat agent yg sah. If tercabut ke apa, pon hantar jela. Kain lusuh pon orang hantar repair. Akan dapat seperti yang baru.
Siapa lagi nak bagi uolls repair secara FREE if barang yg uolls beli tu terkoyak? ye dok?

3) Function farinfrared ni boleh melancarkan peredaran darah, baiki hormon, instant shaping, tingkatkan metabolisme badan and baiki postur badan dan tulang (sebab dapat pengiktirafan pakar tulang dunia).
 Pakej tau. 70% kesihatan and 30% kecantikan.

4) Pelaburan sekali seumur hidup. Uolls just bayar ikut harga tu jela tp uolls boleh pakai sampai bila2.
Kalau ubat pil apa, kena konsisten setiap bulan smpai bila2. Itu pon maintenance tinggi. Tapi, korset ni iolls pakai dengan cara yang betul konsistenhari2 selama 6 bulan. Lepas tu tak nak pakai sekejap2 pon takpe, badan maintain je. Siap boleh kawal makan kita sendiri. Sebab tu tak kesah makan banyak pon. Pakai 8 jam sehari boleh terbakar 900 kalori. Sama nak kena berlari 10km je nampaknya tu untuk bakar 900 kalori.
I tak sanggup. Huhuhu

5) Di jamin 99% keberkesanan jika pakai size yang betul dengan ukuran yang betul, cara pakai yang betul and konsisten pemakaian.
Inshaallah boleh terhindar dan mencegah dari sebarang penyakit and boleh detect sakit bahaya dengan cepat n melegakan kesakitan.

6) Dijamin tak bahayakan kesihatan dalaman, tak sakit, tak rimas dan tak panas.
If adapon sebab healing crisis (pembuangan toksin berlebihan dalam badan ). Itupon kesannya sementara saja. Dalam 3-7 hari saja.

Sekarang,
semua orang boleh instant shaping dengan
KORSET PREMIUM BEAUTIFUL dengan ansuran serendah RM100!

Dapatkan free gift set luminez skin care bernilai RM500 and PB Wash bernilai RM40.
Terhad untuk 3 orang pertama saja.

01110639385
PB Expert Malaysia

Sharing is caring!

Mompreneur, Founder of Amani.co, Mama Afia

Love:
sYaM



You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads