MENCARI TOKE SABUN MAGIC and TOKE KOPI KURUS Seluruh Malaysia : TOPLEADERSCIRCLE

09:53:00


Assalamualaikum...
Nak bagitahu ni. 
Sekarang ni orang asyik viral and hebohkan about this
Sabun Magic EZICLEAN and Kopi Kurus MIN CAFFFE!

Bukan apa?
Syam hanya nak share je..
Yang sabun magic ni memang awesome sangat!
Biasalah.. syam kan surirumah. Kalau bab membasuh tu.. Even tak ada anak yang sekolah lagi. Masalah syam sama je dengan ibu2 yang lain. Hat paling susah nak basuh tang kolar, baju yang ada kotoran lama, baju putih yang kekuningan, kolar baju husband and telekung yang ada tompok2 hitam tahi lalat tu. Itu je masalah syam bila sebut tang membasuh ni..

But..
Until syam guna sabun magic ni..
Perghhhh!!!
Barang hat yang lama, contoh bear2 or bantal busuk yang memang susah nak hilang bau and kotor tu.. Da boleh jadi baru da..
Baju lama2 yang terperok dalam almari yang da kira layak nak di buang tulah jadi hat baju baru je..


Belum lagi dari testimoni2 customers yang memang happy.
Bukan apa..
Sekarang ni ramai yang nak membasuh and hilangkan kotoran dengan cepat kan.
Jinat masa. Jimat tenaga.
Tak payah nak sental banyak kali and susah payah..

Macam ada yang anak2 sekolah. Lagilah letih nak jaga baju anak2 sekolah yang putih bersih tu and kasut sekolah yang baru hari isnin da hitam legam..
Jenuh sangat nak memberus and menyental..
Kalau yang ada 2 3 anak yang sekolah.
Memang pengsan la mak2..
Last2 hanya redha jela kasut and baju sekolah kotoran susah hilang.

Baju sekolah anak comot, mak ayah dipandang laa kan..

Inilah antara testimoni sabun magic Ezilclean ni..




Sekali rendam. dalam 15 minit. Lepas tu, gosok sikit and then jemur.
Semudah 123.. hehehe..
Memang bersih. Tak payah guna kapur setiap hari untuk tutup kotoran..
Berdebu laa kasut bila kering..

Bukan baju sekolah and kasut sekolah je.. Baju uniform nurse yang putih2 tupon lagilah boleh..
Dakwat pen terlekat dekat baju nurse.
Kuali pon senang la guna.
Hat guna kuali tefal tu. Tak apalah. Ada yang masih lagi setia guna kuali besi bulat tu. Yang tu if rendam and basuh sikit da putih licin macam baru beli..

,

Nampak baru tak kuali ni..

Lepas tu, hat air rendaman tu boleh bilas and basuh toilet pula..
Kan ada daki2 dekat celah2 lantai, dinding, sinki dan batang paip.
Memang mudah lepas tu bilas dengan air biasa.
Mudah, jimat, selamat dan berbaloi!

1 kg untuk 1 pack berharga RM23.
If ambil direct dari syam hanya RM20 per pack.



Kenapa Sabun Magic EZICLEAN ni BEST and HEBAT?!

~ Serbuk yang pekat. Satu rendaman tu hanya guna suku sudu pon sudah memadai..
~ Boleh tahan lama dan lebih jimat! Berbaloi sangat!
~ Senang. Tak perlu sental bersusah payah.
~ Multipurpose. Baju putih, baju berwarna, kuali, lantai dinding and seisi rumah.



APA YANG SPECIALNYA KOPI KURUS MALAYSIA ni?!!

~Aroma memang paling menusuk kalbu
~Kopi kesihatan yang pertama dengan kandungan Garam Buluh, Kopi Robusta dan Kafein paling rendah
~ Tak minum kopi pon boleh try
~Boleh kempiskan peut
~Kurangkan berat badan if minum konsisten hari2 setiap pagi dengan cepat rasa kenyang
~ Mata lebih segar and tingkatkan deria
~Kurangkan tahap kencing manis dan darah tinggi
~Sesusai untuk ibu mengandung tambahkan hb darah


Boleh try from TOKE2 SABUN and TOKE2 KOPI syam :

fb : Aza Azariah
013 304 9401
Batangkali

fb : Azr EEra
013 997 9877
Tasik Chini

fb page : NHT Online Shop (Fiza)
013 293 3723
Serendah

 fb : Farra Mihat
016 322 2972
Seremban

Kak Mira
012 402 7325
Kuantan

Cikgu Q
019 318 1622
Bandar Baru Batangkali

Kak Zai
011 1222 0489
Batangkali

Kak Bad
012 678 3744
Batangkali

fb : Farah Aliza
010 464 1303
Ampang, Batu Caves

fb : Zamatul Amirah
018 873 4387
Klang, Meru, Kapar

Erma Rosli
016 664 1751
Subang

Zira
017 268 4494
Sunway, Kuala Lumpur

Ekin Zaini
012 785 5712
Larkin, Johor Bahru

Bieyla
017 783 8093
Pekan Nenas Pontian

Kak Najjah
017 750 9359
Pontian Kecil

Syera Aziz
019 740 8598
Kuala Terengganu, Skudai

Hajar
014 5068 397
Bukit Indah

fb : Majidah Humaira
013 668 7760
Bandar Pontian

Kak Ziana
014 806 7921
Batu Rakit

Shu
013 760 3565
Jertih

Kak Fiza
019 964 9294
Kuala Terengganu

Aisyah
010 375 2446
Kerteh

PENGEDAR SABUN MAGIC EZICLEAN dan KOPI KURUS MIN CAFFE DIPERLUKAN DI SELURUH NEGARA!!!!!

APA SPECIAL JADI TOKE SABUN and KOPI?

~ Marketing di ajar FREE
~ Guna teknik copy paste (teknik 5d and teknik MFJ)
~ Modal Flexible
~ Generate bonus serendah RM300 sebulan and paling tinggi RM7000 sebulan
~ Duduk rumah pon boleh buat
~ Sanggup di ajar dan follow
~ Menjana sales ribu sampai puluh ribu sebulan
~ Bonus setiap 11hb dan dapat payslip

Ramai da mula jadi Toke Sabun Magic and Toke Kopi Kurus..
Memang semua tak menang tangan..
Sampai berkaton2..

Modal untuk sekaton sabun magic eziclean : RM240 (12 packs/12kg)
Modal untuk sekaton kopi kurus min caffe : RM697 (24 kotak) Setiap kotak ada 20 sachets

Inilah resultnya setelah amalkan Teknik5D and TeknikMFJ
Memang power and tak menang tangan..
Masing2 baru je start jadi toke sabun and toke kopi minggu lepas.. 
Memang masing2 tak menang tangan..
Minggu ni ada da capai sales RM5000!!
hehehehe..
Alhamdulillah..
Rezeki untuk mereka yang betul2 buat apa yang di ajar..
Mudah sangat..
Masa flexible, modal flexible, tangan je banyak gerak..


Terus COD alang2 da ambil sekaton kan and dekat je..

Setiap minggu memang macam ni lah banyak nak kena amek. Minggu ni kena sewa lori agaknya sebab nak hantar dekat semua pengedar and customers yang tak sabar nak try..

Urusan stock tak payah pening kepala. Bisa di atur.

Toke kopi cilik.. hehee

Surirumah anak 3 pon boleh buat... Awesome!

Lepas ni syam pakai hilux lak k.. heheh

COD area KL..Ramainyer tak sabar nak try sabun magic and kopi kurus nih!

 Pos pon boleh..

Customer nak satu barang, sekali dia pon tak menang tangan kawan and sedara pon nak try. Jadi pengedar terus la. Dapat untung and bonus nanti.

Malam2 pon boleh je COD.. Tak ada hal.. If busy pon boleh juga buat.. Kena ada cara yang betul..

Toke kedai pon da jadi toke kopi dan toke sabun.. hehehe

So anyone dari :

MELAKA
MUAR
BATU PAHAT
PORT DICKSON
IPOH
TEMERLOH
TANJUNG MALIM
BATU CAVES
KEPONG
SHAH ALAM
PUTRAJAYA
PUCHONG
KEDAH
KOTA BHARU
PULAU PINANG
LANGKAWI
PERLIS
KUCHING
SIBU
MIRI
BINTULU
KOTA KINABALU
SANDAKAN
TAWAU

Memang tengah cari toke sabun and toke kopi area sana..

Terus direct contact

0111 063 9385

WITH lovE

syam



You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads