SUSUK MODEN MALAYSIA : Untuk Dagu Runcing dan Hilangkan Eyebag

12:56:00

SUSUK MODEN MALAYSIA 

Assalamualaikum..
Lately ni banyak pula invitation ke majlis2 and kenduri2 kan..
Banyak lak makan..
Makin kembang la pipi, perut, peha and lengan..
Plus pula lately ni Insomnia tu macam datang balik..
Letih juga kan..
Bangun2 je mesti eyebag ada..
Kadang2 tu obviously nampak dark circle bawah mata..huhuhu..

Stress betul tengok macam tu..
Syam sendiri stress tau..
Even touch up dengan make up..
Tapi still diri ni tahu sebenarnya macam mana..
Mahu nak tenang..
Balik rumah belek muka, badan..
Ada je tak kena..
Naik sikit da risau..
Tembam pipi sikit da stress..
Ada eyebag je da resah gelisah..

The solution yang selama ni syam pakai especially before keluar..
is..
SUSUK MODEN MALAYSIA
Ya Allah! Bayangkan dengan satu ni je semua masalah tu boleh selesaikan dalam masa beberapa minit saja!
Syam mula2 sendiri memang macam tak percaya..
Tapi..Bila try sendiri..
Memang dalam masa beberapa minit da nampak result da..

Tu dia memang hilang double chin. Maybe angle lari sikit and pencahayaan tu terlebih. Tapi.. ITS REAL!!

Syam ni hat paling takut sekali bila ambil gambar dengan jarak yang dekat..
Tapi after sapu Susuk Moden Malaysia ni..
Dagu runcing habis!
Happy sampai nak ambil gambar dekat2..
My first one.. hehehe

APA ITU SUSUK MODEN MALAYSIA?

Alaaa.. Biasa la tu uolls mesti takut nak try.. Macam2 fikir n macam2 soalan keluar kan?
Susuk? Halal ke? Dapat lulus KKM tak? Kena suntik ke ni? Cucuk2 tu erk? Selamat ke?
Syam pon fikir macam tu..
Rupa2nya.. Hat ni yang lain laaa..
CONFIRM HALAL, DI JAMIN BY JAKIM , ada kelulusan KKM and SELAMAT!

Actually produk ni da lama da dekat Malaysia.
Almost 6 tahun..
Nama sebenar Susuk Moden Malaysia ni : BIOEVER CREAM NANO or the latest one upgraded punya..
BIOEVER PLUS..

Runcing tak dagu syam.. Dark circle pon tak ada.. Nak gambar before syam pakai Susuk Moden Malaysia ni boleh lah PM syam ok..

KANDUNGAN SUSUK MODEN MALAYSIA / BIOEVER PLUS

Kacang Soya Liar (Glycine soja)
Pegaga (Centella asiatica)
Wild Yam (Discorea villosa)
Japanese Long-Life Grass (Chou-mei-Sou)

Turut diperkaya dengan :
Vitamin B3
Vitamin E
Estrak pokok Candeia Brazil
Kolagen boleh larut

Actually, Susuk Moden Malaysia ni its adopt Nano Liposome Technology.. Di mana.. Menggunakan sistem nano dengan active ingredients supaya cepat di serap ke dalam pembuluh darah terus lepas apply direct dekat skin..
Ada cara enggunaanya yang tertentu and betul..
That is why memang cepat and terus nampak kesan..
Memang Bioever Plus ni boleh berkesan if di sapu di tempat2 tertentu saja..

Seriously, syam da guna..
If anyone nak tahu cara.. Syam boleh ajar nanti..
Bagi video terus..
Tapi kena ada Susuk Moden Malaysia masing2 dulu la ok..

KEGUNAAN/FUNCTIONS

#EyebagHilang #HilangkanDarkCircle

Perghhhh yang eyebag ni lahh hat paling orang risaukan. Sometimes tak perasan tapi once orang tegur.. Gelabah je..Rimas pon ada.. Dark circle bawah mata da macam panda. Kalau panda comel la.. If kita ni.. Orang tengok pon da tak bermaya..
Ada teknik penggunaanya untuk hilangkan eyebag and darck circle..

Testimoni hilangkan eyebag dan Dark Circle guna Susuk Moden Malaysia / Bioever Plus:

Testimoni ni paling obviously la. Dalam masa 10 minit da nampak da the dark circle slowly hilang..
My kawan ni hanya testing je.. Memang amazing! Happy la dia.. Nak pergi work sapu dulu Susuk Moden Malaysia..

Eyebag kakak kita sorang ni pon nampak jelas da hilang. Baru beberapa minit sapu and urut.. 
Terus berkesan..
Faktor berapa minit Susuk Moden Malaysia ni berkesan bergantung dengan faktor usia dan tahap penggunaan..
Once pakai.. Wait kejap paling cepat in 9 minit da boleh nampak kesan..

Abang sado pon nak try juga..
Double eyebag abang kita ni pon da tak nampak sangat.. Gelap2 bawah mata pon terus hilang..
Baru sapu sikit tu..
Gambar ni time berdemo di Hotel Primula Kuala Terengganu..
Terus nampak kesan terus grab Bioever Plus ni..

Mak cik yang berusia pon boleh guna..
Tak ada masalah. Cuma, lambat sikit kesannya between 15 minit ke setengah jam..
Baru nampak kesan.
Depends on how fast your pengaliran darah and Susuk Moden Malaysia ni boleh boosterkan pengaliran darah dalam badan.. More to prevent blood clotting..
Her eyebag da jadi flat..
Nampak muda da mak cik..

#DaguRuncing #KuruskanPipi #HilangPipiTembam #NoDoubleChin

Syam suka sangat Susuk Moden Malaysia ni sebab dagu boleh runcing. Pipi syam kan tembam.. Badan ok.. Ramai la orang asyik komplain pipi tembam la.. Lama2 makan hati juga kan..
Sebab tu syam suka pakai Bioever Plus ni..
Setiap kali before makeup untuk event2 ke syan memang akan pakai ni..
Kalau nak keluar je if tak sempat syam pakai dalam kereta. Sambil drive sambil sapu..
Sekejap je da nampak kesan..
Ni pon ada teknik penggunaanya..
Nanti syam share personal..

Testimoni Dagu Runcing, Pipi Kurus, No Double Chin and Hilangkan Pipi Tembam:

Kawan syam juga ni.. 3 hari selepas amalkan Susuk Moden Malaysia dengan konsisten..
Fuhh!!! Memang runcing betul tu...
So, tak payah risau da nak tutup2 pipi tembam tu ok.. Memang la pipi tembam itu comel.. Janji dagu nampak la shape juga and pipi naik sikit je..
Lagi comel..

Ni la yang syam kata..
Pipi tembam tu comel da..
Lagi comel bila ada shape dekat dagu and double chin pon hilang..
Alhamdulillah, selamat je.
Sekarang still sihat lagi and still guna Susuk Moden Malaysia ni..

Obviously kan nampak pipi tu lebih shape and dagu runcing..
Bab dagu ke.. pipi ke.. No edited ok!
PURE PICTURE!
Testimoni amazing pakai Bioever Plus ni..

Bila amalkan konsisten hari2 selama sebulan and then after that seminggu sekali selama 3 bulan and then after that, sebulan sekali every month.. macam inilah resultnya..
Kurus terus pipi tu..
Nampak macam model terus..
Kalau semua pakai Susuk Moden Malaysia ni confirm semua jadi model naaa..
Selfie pon lebih confident gitu!

#KurusLengan #KurusPeha #KempiskanPerut #BesarkanBreast #PinggangKecik

Testimoni ni time berdemo haritu. Semuanya ladies saja..
Memang result on the spot. Tak tipu punya!
Certain testimoni je boleh share. Yang lain boleh personally whatsapp syam ok..

PRIVATE! CONFIDENTIAL!


Dengan teknik penggunaan Susuk Moden Malaysia yang betul dekat bahagian lengan.. Memang akan betul2 menjadi.. Tak banyak pon janji berkurangan la cm tu..Kurang 1 cm lepas beberapa minit sapu Bioever Pluz.


Perut boroi and buncit pon boleh jadi kempis laaa.
Bayangkan sekali sapu je da kurang 2 cm..If sapu hari2 selama sebulan da berapa?
Happy Flat Tummy la..

Sapu Bioever Plus area pinggang ni pon ada tekniknya tersediri..
Sekali sapu da kurang 3 cm. 2 kali sapu sehari. Kurang da 6 cm.Nangis la macam ni..
jadi pinggang Che Ta la pula.. 

#AwetMuda #KulitCerah #HilangParut #KulitMengelupasGone

Testimoni:

Mentor syam pon pakai juga.. Before tu gambar Kak Nur time umur 27.. After tu gambar Kak Nur 30..
Obviously.. Even she tak pakai make up pon still nampak muda tau! 
Pakai jela Susuk Moden Malaysia ni..

Nanti lama2 pakai tup tup tengok kulit  nampak cerah glowing secara semula jadi tanpa edit.
Baru REAL! No fake face..
Bioever Plus kan ada..
Boleh baiki hormon dalam badan..
Orang perempuan banyak masalah hormon katakan..

Ni syam sendiri yang testing dekat adik sorang ni baru lepas terkena air panas dalam makmal..
Fuh!! Melecur tu.. Kalau tak dirawat mahu la parut tu berkekalan..
Syam sapu and urut untuk dia ni.. Esoknya dia bagi gambar luka dia terkena air panas tu da kering macam da seminggu keringnya..
Cepat betulkan..
Susuk Moden Malaysia memang pakar bab renew cell baru.. Mantap!
Kalau bab lancarkan darah and baiki kulit memang cepatlahh..

Kulit mengelupas pon di try nya sapu dengan Bioever Plus ni haaa..
Nak tengok bertapa susuk nyer la produk terhebat and terbaik ni..
Bila sapu tak berbau, tak melekit, tak panas and tak memudaratkan.
Alhamdulillah.. Setakat ni memang tak ada complain mudarat ke apa ke..
Yang tak jadi tu sila belajar teknik yang betul ok..
Let me know la if betul2 nak nampak berkesan dengan cara yang betul..

Patotlah Syam sendiri pon memang tak menang tangan laa orang dok bertanya mengenai Susuk Moden Malaysia ni laa..
Berduyun2 orang nak try pakai..
Berkotak2 orang nak beli..
Sehari mahu 12 orang order.. Fuhh!!!

Anyone nak jadi pengedar pon boleh..
Bonus dapat, FREE marketing, strategi sales mencanak da ada dalam modul, keahlian hanya RM50..

Untuk pertanyaan about HARGA SUSUK MODEN MALAYSIA or BIOEVER PLUS :

RMxxx

Direct la whatsapp Syam..
Boleh syam ajar terus teknik penggunaanya..
Senang dan selamat!

NUR SYAMSINA
01110639385

Mohon lah share2 dekat kawan..
nak try secara FREE pon boleh..
Contact Syam ok..

LOVE U, by Syam...

You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads