Kopi Kurus Nombor 1 Malaysia : COFFEE CURUS 100% untuk Kesihatan

11:45:00

Assalamualaikum..

Abang2 kakak2 adik2 semua..
Syam nak share sikit..
Actually Syam baru try satu coffee yang memang umphhh and power je..
Rupa2nya ramai da orang da try Coffee Curus ni..
Kedai2 makan semuanya ada Coffee Curus ni.. Yang tak ada tu WAJIB ada Coffee Curus..

Power kenapa?
Kejap lagi syam share kenapa Coffee Curus ni jadi pilihan ..
Syam nak bagitahu ni sebab actually syam ni bukanlah peminat coffee pon..
Apatah lagilah nak minum buat minuman harian kan..
But this time memang different sangat..

Sesuai la for those yang memang addicted dengan coffee nih!
TOLONGLAH BACA NI WAHAI PEMINAT COFFEE TEGAR!!!
U need to try COFFEE CURUS ni!


Meh laa nak share..
COFFEE CURUS ni sebenarnya da lama da dekat pasaran..
But still ada yang tak tahu keunikan rasa Robusta Coffee yang mahal tu..
No wonder laa COFFEE CURUS ni orang kata Exclusive Coffee..
Bukan apa.. Sebab kepoweran coffee ni untuk kebaikan semua orang..

COFFEE CURUS


COFFEE CURUS diformulasikan dengan Garam Buluh berorganik yang semula jadi from Korea yang di adun dengan serbuk kopi Robusta yang mengharumkan.

Selain memberi kesegaran dengan haruman yang sangat menusuk kalbu, COFFEE CURUS juga membekalkan pelbagai bahan mineral especially MAGNESIUM. Ini untuk penyerapan dan pengekalan kalsium.

INGREDIENTS :
Non-dairy Creamer (Glucose Syrup Solids, Vegetable Fat, Milk protein, Phosphates, Emulsifiers, Anticaking Agents, Colouring), Instant Coffee Powder, Maltodextrin, Bamboo Salt, Cocoa Powder, Aspartame. Contains permitted stabilizer and flavouring substances.

UNSUITABLE for PHENYLKETONURICS!!!

Syam dapatkan Coffee Curus from the Instagram..
Seriously with harga yang affordable and ada pakej2 tertentu..
Uolls dapat banyak kebaikan..
Super sedap Coffee Curus ni..

KEBAIKAN COFFEE CURUS


First time dengar coffee 100% more untuk kesihatan..
For syam, alang2 minum coffee selain hilangkan mengantuk before pergi kerja.. If coffee tu boleh kempiskan perut why not kan.. Ni testimoni yang syam ambil from the instagram..

TESTIMONI customer da tak mengantuk dekat office bila meeting..


Yang paling best, sambil minum hari2 as breakfast, boleh kurangkan berat badan..
Syam memang happy la.. Berita gembira juga untuk peminat coffee yang memang nak kurangkan berat badan.. Sesuai sangat la siapa yang nak kurus tu. Sambil minum sambil kurus.

For those kakak2 abang2 adik2 yang asyik lapar je bila bangun pagi.. Tapi tak sempat nak makan.. Syam suggestkan minum Coffee Curus ni. Bukan apa yea.. Sebab syam sendiri minum ni pagi2.. Cepat je kenyang sampai ke tengah hari tau.. If not asyik nak krup krap krup krap je mulut ni.. Macam mana nak kurus ni? Pipi pon da macam pipi pau tau..Siapa ada situasi yang sama macam syam hahaha...Kita geng ok..


 TESTIMONI kakak yang puas hati minum Coffee Curus. Pakej haa.. Mana la syam tak tergoda tengok.. Kakak ni siap nak amek 2 kotak la tu.. Maksudnya bagus lah Kopi Kurus Malaysia Nombor 1 ni..

Kalau abanm2 sado yang perut boroi or perut buncit ke.. boleh sangat laa.. Sambil2 mengopee.. Sambil kempis perut.. Seriosuly syam tengok abang sorang ni relax je cakap seluar dia da longgar lepas minum Coffee Curus seminggu.. Lepas ni kita beramai2 kempiskan perut dengan Kopi Kurus Malaysia ni tau!

TESTIMONI seluar longgar lepas minum Coffee Curus!

Yang syam terkejut bukan untuk selim melim je tau.. Ada mak cik sorang ni katanya kurang da tahap kencing manis dia bila amalkan Coffee Curus setiap pagi..
Alhamdulillah.. Banyak juga tu turun level kencing manis dalam masa 4 hari..


TESTIMONI tahap kencing manis berkurangan.. Lepas ni pak cik minum inshaaAllah mana tahu boleh kurangkan darah tinggi dalam badan.. Ikhtiar kan.. Why not.. Doakan mak cik n pak cik ni sihat yea.. Kita nanti tak tahulah macam mana.. Sekarang tak boleh control makan sebab tergoda macam2 makanan tak berkhasiat yang menarik.. Huuuhuhu.. Bertabah jela..

Syam yakin ada banyak lagi Testimoni yang Kopi Kurus Malaysia ada..
Sebab Coffee Curus ni more untuk kesihatan sebenarnya..
Nak tahu selebihnya boleh follow the instagram..

https://www.instagram.com/kopi_kurus_malaysia/

KOPI KURUS NOMBOR 1 MALAYSIA


Its always coffee time!
Siapa yang suka bau coffee?
Macam syam sendiri walaupun tak minat minum coffee.. Tapi.. Bila aroma bau coffee ni menusuk hidung..
Perghhh!!!!
Buat kita nak beli jerr.. Biar pon tak minum..
Aroma coffee la yang paling baik untuk pulihkan sense of aromatic tau!
The good and the best way for aromatherapy ok!
Since Coffee Curus ni more untuk kesihatan, tak kesah pon minum in variety way..
Janji dapat kebaikannya!

Sebab tu Kopi Kurus Malaysia make variety style untuk minum Coffee Curus ni..
Ikut kreativiti masing2 kan..
Macam syam sendiri syam suka coffee ice clended.. Fuhh!!! Marvellous!


Waktu sesuai minum Coffee Curus :
Pagi.. Lepas bangun tidur or time breakfast..
Tengah hari. Time mengantuk sambil tengah buat kerja.
Petang. Time stress penat or banyak kerja.
Malam. Below 10 malam (kecuali adik2 students yang nak stay up untuk study waktu tengah malam digalakkan)


COFFEE CURUS MILKSHAKE


COFFEE CURUS HOT CUP


COFFEE CURUS ICE BLENDED

 COFFEE CURUS ICED 

COFFEE CURUS SMOOTHIE

NEW FLLAVOUR MIXED UP COFFEE CURUS

 COFFEE CURUS NUTELLA CREAMY BLENDED

 COFFEE CURUS CHOC VANILLA


COFFEE CURUS SALTED CARAMEL

COFFEE CURUS HONEY ALMOND

And more special from KOPI KURUS MALAYSIA..
Just stay tune..

Want some more..?

If anyone nak tahu more details about Coffee Curus senang terus ke Owner saja ok..
Only Online Shop..

Follow the Instagram

Kopi_Kurus_Malaysia


How about PRICE COFFEE CURUS?

Exclusive Coffee with very affordable price..
Range RM1.30-RM30..

Variety package sama ada HOMEMADE or DIY COFFEE CURUS..

For more information boleh terus ke..

01110639385

Anyone yang nak belajar marketing KOPI KURUS MALAYSIA murah.. 

HANYA RM100 seumur hidup...


Termasuk sekali untuk pendaftaran agent 
COFFEE CURUS..

Boleh komen di bawah atau whatsapp di nombor yang syam bagi di atas..

Jom mengopeee!!!

Separated the Love with a Cup of Coffee,
SYAM

You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads