TOPLEADERSCIRCLE : APA YANG BEST MENIAGA PREMIUM BEAUTIFUL???

11:41:00

Alhamdulillah..
Happy New Year all!!..
Sempena tahun baru kan.. Syam nak tanya lah apa azam tahun 2016 uolls..?
Haa.. Ada yang nak kurus la.. Ada yang nak berjaya dalam bidang yang diceburi la. Ada yang nak capai target masing2 la.. Macam2 la..
Yang pasti mana target yang tak dapat capai 2015 or tahun2 sebelumnya..
Mesti kena capai target tu pada tahun ini. InshaaAllah..

Apa yang pasti.. Tahun 2016 adalah tahun yang lebih mencabar especially ekonomi sendiri..
Sebut about ekonomi.. Ramai yang mula mengorak langkah untuk ambil peluang meniaga sampingan disebabkan kos hidup yang semakin tinggi tapi gaji tak naik tinggi.. 
Syabas! Mari menyahut untuk buat #2kerja ok!

Tapi...
There are lot of business outside.
Kalau macam syam dulu..
Syam nak cari bisnes syam sendiri..

Bila google je.. Memang banyak sangat sampai pening.
Until I meet my UniSZA ex-lecturer, Kak Nur.. yang meniaga PREMIUM BEAUTIFUL under TOPLEADERSCIRCLE..
Ya Allah!!! Uolls bayangkanlah.. kalau ikutkan lecturer gaji da sedap da. Dalam 4 hingga 5k sebulan. Kak Nur boleh letak jawatan and buat bisnes ni secara fulltime setelah tak sampai setahun meniaga part time masa master dulu..

Syam terfikir and tertanya2..
How Kak Nur boleh lepaskan bidang lecturer yang orang lain terkejar2 nak dapat jadi lecturer tu..?

So I meet her. Dari situlah bermulanya my journey in this business..
Bila da dengar and faham about this business which is PREMIUM BEAUTIFUL.. Syam tanpa buang masa terus isi form ahli.. 
Sebab syam tersangatlah tertarik dengan Plan dan Strategi TOPLEADERSCIRCLE..
Memang sangat mudah lagi2 macam syam yang blur, tak pandai meniaga and tak pandai nak cakap..

Seriously.. Meniaga PREMIUM BEAUTIFUL ni memang sangat mudah dan best!
Walaupun pada mulanya syam adalah juga gentar, takut2 and malu..
 But, syam memang nekad. Nekad sebab syam fikir dengan meniaga syam boleh dapat income yang boleh puaskan hati syam..

 Kalau kerja pon boleh tapi limitlah incomenya unless kalau naik pangkat. Itupon take time and kalau naik pangkat.. 
That is why syam decide memang nak meniaga full time dengan TOPLEADERSCIRCLE..
. Plus, syam nekad nak kumpul duit kahwin. Sebab on that time, Syam ada masa 2 bulan jer nak collect duit untuk kahwin...
Nekad habis!

Ok.. Mesti orang nak tahu kan..

Kenapa ramai orang yang nak meniaga PREMIUM BEAUTIFUL?
Apa yang best sangat about PREMIUM BEAUTIFUL ni..?

Syam just nak share apa yang best jadi PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT ni sepanjang almost 2 tahun dengan TOPLEADERSCIRCLE..

BONUS.
Bonus memang besar and uolls sendiri boleh tentukan berapa bonus uolls nak.
4 5 angka. Semua boleh. Bagitahu je dekat mentor sebab memang ada plan yang memang betul2 proven menjadi. Follow saja!
Bonus direct masuk dalam akaun setiap 11 or 12hb..
Bayangkanlah gaji hakiki dapat hujung bulan.. Dapat pula bonus meniaga pertengahan bulan. Belum lagi cerita about untung runcit yang ratus2 tu... Fuhhh!!!!

Uolls nak sebulan RM4000? RM10,000? RM30,000?
Semua boleh. Kalau tak percaya. Bolehlah tengok bukti2 weolls di TLCians yang meniaga PREMIUM BEAUTIFUL dengan TOPLEADERSCIRCLE.
Masyuk!!!




Bukan nak menunjuk tapi nak share this is a proven that dengan meniaga PREMIUM BEAUTIFUL bukan meniaga biasa2..

Bukan itu saja..
Uolls akan dapat payslip every month..
Satu2nya bisnes yang ada payslip and valid untuk buat sebarang pinjaman bank..
Ini contoh payslip yang syam punya..



Bayangkanlah.. bonus besar macam ni setiap bulan masuk dalam akaun uolls every pertengahan bulan. Uolls nak buat apa yea?
Ada kawan syam ni dia sampai tak tahu nak buat apa. Tercegat tengok akaun sebab tak pernah ada sebanyak itu.
Even dia kerja 8 jam pon setiap hari and buat oti pon still tak pernah dapat gaji sebanyak ini!

Bayangkanlah.. Dapat income macam ini..
First thing boleh bayar hutang tanpa usik duit gaji.
Second, boleh bagi mak ayah lebih. kalau before ni bagi RM200-RM500. Kita bagilah RM1000 pula.. 
Third, boleh buat savings gemuks la. Selama ni cukup2 makan and savings pon seciput. Tu pon sometimes korek balik if urgent..
Fourth.. Of course la nak shopping tanpa tengok harga da..
Last thing, kita boleh banntu family and orang lain suka hati kita tanpa limit..!

Betul tak?
Memang BEST sangat meniaga PREMIUM BEAUTIFUL ni..
Hanya follow saja mentor..

MENTOR
Meniaga Premium Beautiful ni memang ada mentor yang betul2 ajar kita sampai dapat and sampai bila2... yang pasti.. Semuanya FREE jer!

Dalam TOPLEADERSCIRCLE. Syam bangga ada mentor macam Kak Salha.. 
Bukan saja she the only one yang pegang title ICON SOHONITA MALAYSIA..
But.. 
Kak Salha merupakan satu2nya Entrepreneur Melayu Malaysia yang masuk majalah New York..
Majalah WORTHY..


Terlalu banyak yang nak di banggakan bila dapat mentor macam Kak Salha in TOPLEADERSCIRCLE ni.. Sampaikan Kak Salha dapat Award The Best Challenge. Due to there are so many entrepreneur PREMIUM BEAUTIFUL all around di Malaysia, Singapore and Brunei adalah TOPLEADERSCIRCLE..
Very inspiring me ok!!!!
Siapa tak nak berjaya macam Kak Salha kan..?

Kak Salha da lahirkan juga ramai mentor2 yang follow macam beliau!!!
Bestnyer bila di guide secara personal kan..
Kalau ikutkan dekat luar..
Nak belajar marketing je da kena bayar ribu riban..
Kalau personal satu session je da RM10k and above.
Modal hangus tu..

HIGH DEMAND
Siapa yang tak nak sihat and cantik dalam dunia ni?
Haaa tak ada sesiapa yang tak nak sihat dan cantik. Selagi ada manusia especially perempuan dalam dunia ni. Selagi itu demand tak pernah putus.

Sebut je siapa yang nak kurus.. Da berapa ribu orang nak kurus?
 Weolls ada ribu riban testimoni PREMIUM BEAUTIFUL..
Nanti boleh google TSUNAMIPB or TESTIMONI PB.

Geram tengok PREMIUM BEAUTIFUL banyak2.
Demand tinggi. So memang tak menang tangan.
Semua set cepat je da kena booked! Macam pisang goreng panas..

For your information..
PREMIUM BEAUTIFUL..
Bukan untuk kurus saja..
Malah..
Untuk macam2 jenis penyakit..
Period pain, peranakan jatuh, peranakan lemah, thyroid, cyst, rahim lemah, tak ada zuriat, cancer, sakit belakang, slip disc, scoliosis, endometriosis. berpantang, migrain and macam2 penyakit boleh ikhtiar dengan PREMIUM BEAUTIFUL.

Sebenarnya best kalau dapat meniaga sambil tolong orang. Kita dapat nampak how happy customer kita..
Especially macam customer ni..
Bayangkan setelah 5 tahun tak ada anak and da try macam2..
Dengan berkat kesungguhan iktiar dengan PREMIUM BEAUTIFUL..
Setelah 5 tahun menunggu cahaya mata..
Alhamdulillah dengan izinNya..
Dapat juga cahaya mata sendiri.
Allahu akhbar!!!
Tak dapat describe feeling tu..


InshaaAllah berkat pahala bantu orang dalam kesusahan..

TRAVEL FREE
Setahun 2 3 kali travel free..
Last year ke Austria Hungary and Ho Chi Minh Vietnam..
Tahun 2016 ni ke Osaka yg akan fly pada 22 Februari nanti selama seminggu..
So lepas Osaka tak tahu lagi trip ke mana. If really want to travel free bolehlah roger2 syam ok..

TLC in EUROPE

TLC in VIETNAM

CAR FUND
Tabung kereta once da dapat sampai bila2 akan dapat..
Setiap bulan akan dapat duit extra untuk bayar kereta idaman yang uolls pilih..
Aummmm!!!! Tell me if your company yang uolls kerja tu ada bagi macam ni tak?


Oh my!! This business is real..
My Car fund is in progress..
Alhamdulillah..

BANYAK AKTIVITI BEST TOGETHER
Business paling happy and aura superb hebat!!!

Ladies time

Fitting Session

Personal coaching

Mentoring system

Exclusive Award

Dinner with Star


PB Maskulin in LV Private Event

TLC Class

 Dolomite Business Class


Yang pasti.... Paling penting..
LIFE TRANSFORMATION
Biasalah... Bila meniaga memang akan ada proses transformation..
Time inilah rasanya the result at the end memang puas hati..!!!


Syam as Business Woman, Surirumah Berkerjaya and Mama Afia..

If nak rasa nikmat meniaga yang sebenar dan cepat..
Semuanya ada di TOPLEADERSCIRCLE..

IF YOU HAVE YOUR OWN DREAMS..
SO LETS WORK FOR IT!!!

Nur Syamsina
01110639385
PB EXPERT MALAYSIA

Love,
SYAM..

You Might Also Like

2 comments

  1. Seronok..boleh ke orang pemalu n berat mulut dikonsultant..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye amie falah.. syam ni dulu pemalu n takut nak bercakap.. lagi2 dengan orang.. so syam boleh awak pon lagi boleh.. whatsapp syam ok.. 01110639385..

      Delete

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads