PREMIUM BEAUTIFUL : Korset Idaman Wanita Masa Kini

08:18:00

PREMIUM BEAUTIFUL by @nsyamsina

Ramai yang inginkan bentuk badan yang ideal. Body ideal semestinya menjadi impian setiap wanita seluruh dunia.
Trend sekarang ramai wanita mula melibatkan diri dengan aktiviti gym, zumba dan fitness.. 
But mostly adalah golongan yang masih single and have free time.

For those yang tak ada masa ni..
Memang susahlah nak dapatkan body ideal.. Melainkan buat Diet Atkins..
Tapi sanggupkah kita ni nak menahan lapar semata2 untuk diet..
Sekejap boleh lah. Macam mana pula nak maintain lepas dapat body ideal..
Kena diet berpanjangan ke?

Anyway kenalah jumpa pakar pemakanan dan kesihatan..
Itu lebih baik sebelum buat diet yang mengejut..
Bukan apa..body kita sudah terbiasa dengan makanan ruji harian if kita buat diet secara mengejut.. Body akan bagi effect mengejut juga.
Silap2 nanti badan makin mengembang and nafsu makan makin bertambah...

So.. That is why ramai wanita nak dapatkan body ideal and instant shaping by using korset instead of pil kurus. Da banyak kes kesan negative dari pengambilan pil kurus, kebanyakan wanita lebih cenderung untuk memilih pakai korset saja..

Sebut about korset..
Ramai lagi tak tahu memilih korset mana yang terbaik. Bagi they all as long ada instant shaping sudah cukup memuaskan mata..
Tetapi.. Untuk long term effect belum tentu terjamin..
Disebabkan untuk long term penggunaan lah ramai wanita memilih 
PREMIUM BEAUTIFUL as their FIRST CORSET yang paling the BEST!!!

Page : Premium Beautiful Elegance

Kenapa PREMIUM BEAUTIFUL korset terbaik???

Rata2 ramai yang memilih PREMIUM BEAUTIFUL KORSET as the best korset they all.

Tak payah cakap orang lainlah. Macam syam sendiri lah kan. 
Time mula2 dulu nak pakai..
Syam tak fikir pon syam perlu pakai korset sebab syam sendiri da memang kurus. Tapi....
Bila syam dapat tahu PREMIUM BEAUTIFUL KORSET ni 70% more untuk kesihatan and 30% untuk kecantikan. Why don't syam pakai je korset ni kan.

Lagi buat syam teruja nak pakai PREMIUM BEAUTIFUL KORSET ni cepat bila dapat tahu korset ni bagus untuk support tulang belakang kita. Biasalah orang kurus ni.. Duduk sekejap je cepat betul lenguhnyaa. Lenguh satu badan and kaki lak tu kan..
Puas asyik nak berspa, berurut.. Stress orang sekeliling syam...

Ajaibnya! Once pakai PREMIUM BEAUTIFUL KORSET ni syam rasa syam da tak bongkok bila duduk,. Lenguh belakang badan terus hilang ok!!! Kalau macam ni duduk rumah sambil breastfeeding Afia and sambil tengok TV lama2 pon tak rasa lenguh melampau da..

No wonder la PREMIUM BEAUTIFUL KORSET dapat pengiktirafan Pakar Tulang Dunia..
Seriously siapa yang sakit belakang tu memang kena try rasa how miracle is PREMIUM BEAUTIFUL KORSET ini..

Sebab itulah syam nak meniaga PB ni. So bolehlah sebarkan kebaikan berPB buat semua orang...
Syam percaya ramai lagi yang tak tahu PREMIUM BEAUTIFUL KORSET ni..

OK.. Ramai yang akan tertanya2 kan PREMIUM BEAUTIFUL KORSET ni tak ketat ke?, tak panas ke?, tak rimas ke macam korset yang lain?!!!
Dengan confident syam akan jawab TIDAK!!!!

Bayangkanlah.. Anyone yang nak pakai PREMIUM BEAUTIFUL KORSET ini kena ukur dulu certain body part. (cara ukur boleh rujuk dekat page Premium Beautiful)..
Almaklumlah.. Setiap badan even saiz sama S ke M ke.. Saiz atas and bawah semua orang lain2.. Lemak badan masing2 pon lain2 kan.. No wonder la korset lain ketat, panas and rimas disebabkan korset yang fixed size..

So.. Bila pakai korset ikut bentuk badan kita.. Barulah kita rasa selesa..
Dengan fabrik Akwatek Akwadyne yang boleh adapt dengan cuaca surrounding..
Memang double comfort laa..
Yang pasti.. PREMIUM BEAUTIFUL KORSET ni tak ada istilah jalan macam robot.
Sebab very flexible with power of 360' regangan..
Power kan!

Sebab tu siapa yang tak cuba lagi..
Nak try fitting secara PERCUMA..
Cepat2lah cari PB EXPERT MALAYSIA..

Santai2 saja!!!

PB Expert On The Job!!!
Ready nak fittingkan customer yang tak sabar nak pakai...

Anyone yang nak try2
Contact saja nombor ni..
Inshaaallah laju je uolls di service oleh PAKAR ALIH LEMAK..

01110639385

Bila uolls contact PB Expert ni..
Bukan saja uolls di service secara percuma.. Termasuklah ukur badan dan explain about cara bayaran..
Malah uolls dapat advice cara pemakaian korset yang betul.
Bila pakai korset tak betul pon boleh menyumbang kepada badan untuk jadi lebih mengembang.
So saja bagitahu ni sebab ramai yang tak tahu...

Weolls PB EXPERT MALAYSIA akan datang fitting sehingga betul2 selesa...
Sebab itu weolls sekarang nipon da tak menang tangan. Demand tinggi sangat!!!
Korset Idaman Nombor Satu Dunia katakan!!!

Mula2 kita akan ukur dulu badan untuk dapatkan exact size dan harga..

Sesi berdemo pon ada and ukur beramai2..

Tak kesah uolls kat mana.. PB Expert boleh datang even Sabah sekalipon if ada orang request nak tengok and rasa Premium Beautiful Korset ni sendiri..

 Lepas tu PB Expert akan kira dan cari size ikut ukuran badan customer.. And set jumpa again untuk fitting..

 Fittingkan berjemaah la bila da datang ke Sabah ni..
Ramai orang Sabah nak body cantik juga. Mula cantik da badan pon they all jaga..

 Kita akan duduk bincang harga ikut kemampuan and bersesuaian dengan saiz.
Very flexible sebab banyak option cara bayaran..
Student pon mampu milik sekarang ni..

PB Expert akan datang fitting sampai betul2 selesa and puas hati..


Nampak tak.. Sekali sarung je terus dapat hasil. Instant shaping!!!
Lemak yang bersepah pon da tak nampak da.
Kemas je badan.
Lemak semua telah difix and firmkan ke tempat yang sepatotnya..


Haaa sekarang baru tahu kan kenapa PREMIUM BEAUTIFUL KORSET jadi pilihan korset idaman masa kini! kan!!

Its ok! Better late than never!

Dengan upgrade fabric PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE with rekaan teknologi dari Jepun, German and USA..Buatan Malaysia..
PREMIUM BEAUTIFUL KORSET sudah cukup membuktikan yang korset ini adalah
korset Superbrands!
Satu2nya korset Superbrands dunia and dapat banyak Award sebagai Korset Idaman Nombor Satu Dunia masa kini..!!!!

Yang paling syam teruja bila PREMIUM BEAUTIFUL KORSET ni merupakan satu2nya pakaian dalam wanita yang bagi Lifetime Warranty..

Uolls bayangkan la if tercabut, tertanggal, terkoyak and banyak 'ter'..
Uolls boleh hantar repair free je tak kesah la PREMIUM BEAUTIFUL KORSET uolls tu da pakai berapa puluh tahun or sudah lusuh ke.. 
Boleh hantar repair dekat PB EXPERT yang TRUSTED or senang boleh hantar direct ke HQ HAIO KAPAR, KLANG..

'Setahu syam la setakat ni syam beli pakaian dalam yang mahal dekat AEON or mana2.. If koyak syam tak pernah lagi dapat repair secara percuma... HEHEHEHE..'

Jangan pula salah faham!
Ramai yang akan tanya, pakai korset ni bukan kena betul2 grip dengan badan kita ke?
So kenapa PREMIUM BEAUTIFUL KORSET ni hanya kena pakai just nice dengan badan..?
Some customers syam ramai yang akan tanya benda sama..

Actually korset ni tak boleh pakai yang grip sampai push badan, lemak kita..
Bukan apa, if pakai korset yang push lemak kita ke dalam boleh membuatkan badan kita lebih mengembang double dari before ni..

Lagipon, if pakai yang terlalu grip boleh akibatkan sakit dalaman yang kita sendiri tak nampak.
So memang bahaya.. Banyak negativenya instead of instant shaping..

PREMIUM BEAUTIFUL KORSET tak perlu pakai grip sangat supaya kita boleh pakai dengan selesa..
Once pakai terus nampak instant shaping.
 Yang best sangat! Bayangkan uolls pakai 8 jam sehari boleh bakar 900 kalori..
Yang pasti kena banyak minum air kosong ok!

Macam mana PB ni berfungsi yea?
Haaa sebab Korset ni ada FARINFRARED..
Nak tahu macam mana FIR ni bertindak boleh baca dekat page premium beautiful..

Sebab itulah..
Ramai jadikan PREMIUM BEAUTIFUL KORSET ni sebagai korset idaman masa kini. Bukan saja berbaloi, pelaburan sekali saja and boleh tahan lama..
Malah kita ada ribuan testimoni dari customer yang pakai PB..
Bukan setakat nak kurus je. Tapi segala masalah besar wanita yang lain inshaaallah korset pb ni boleh membantu..

PREMIUM BEAUTIFUL KORSET kan mampu milik da..
4 PB Cash Buyer!

Pakai PB secara ansuran pon terlalu ramai..

Ada yang beli cash, ada yang bayar ansuran and ada juga nak dapatkan dengan harga ahli..
Tak kesahlah..
Yang penting deal je dengan PB EXPERT ikut kemampuan masing2..

Mommy yang nak pakai PB. Sekali pakai terus tak nak buka. Selesa katanya..

Haaa...Ini salah satu testimoni yang paling power!!!

Kak Ana ni bekas cikgu sekolah..
Bayangkan berat before 98kg and dengan cara dan teknik pemakaian PREMIUM BEAUTIFUL KORSET yang betul, Kak Ana boleh turunkan berat badan ke 58kg dalam masa tak sampai 6 bulan.
Bayangkan Kak Ana tak buat apa2 pon untuk maintainkan body ideal dia lepas tu. 
Pakai PB ni je secara konsisten hari2 selama 6 bulan.
Memang lepas tu badan akan maintain je if tak pakai PB da..
WOW!!!!



Hope PREMIUM BEAUTIFUL KORSET ni boleh membantu ramai lagi wanita yang kat luar yang nak kurangkan berat badan dan maintain body ideal...!

So... Dapatkan special price PREMIUM BEAUTIFUL KORSET idaman uolls sendiri dari PB EXPERT or PAKAR ALIH LEMAK MALAYSIA..

Whatsapp
0111 063 9385

 PB EXPERT KUALA TERENGGANU
Fb : Syera Aziz II

 PB EXPERT SHAH ALAM
Fb : Masliana Mohamad
 PB EXPERT SEPANG
Fb : Mirae Asno

PB EXPERT PUCHONG
Fb : Nur Syamsina

PB EXPERT JB & SINGAPORE
Fb : Nurulnadiahtul Aminah Binti Isnin
Akija Aswad
Syikin Zaini

dan ramai lagi di seluruh Malaysia..

Anyone yang baca entry kalini bolehlah share dekat kawan2 and share dekat sedara mara ok!!!
Dapatkan special gift from OSAKA!!!!!
LIMITED for 5 orang terawal saja!!!

Sekali beli borong sampai 4..
Dapat rebate besar katakan..
Katanya nak bagi mak, mak cik and kawan pakai sekali...hehehee

Sharing is caring..
Boleh komen if ada pendapat or idea ok.
Anyone nak selit order contact saja PB EXPERT..
Jauh jauh pon kita boleh post..
Macam ni..








Love,
SYAM..

You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads