PREMIUM BEAUTIFUL JAHAT!!!!!

11:12:00

Jahat betul la Premium Beautiful!!!!!

Kebanyakan customer Premium Beautiful Syam cakap PB ni jahat!!!
Pelik jugalah Syam kenapalah ramai2 serbu Syam cakap PB ni jahat...

Mana la tak jahat kan...

Bila makan banyak je berat maintain..
Bila pakai Premium Beautiful je, mesti terpaksa beli baju lain.. CONFIRM! Sebab baju da longgar sangat..
Bila duduk lama2.. Mesti tak lenguh..
Bila badan da kurus.. Perut da tak buncit da..
Bila mummy2 tengah pantang je.. Mesti susu banyak je..
Bila ada masalah period..Period jadi ok.. Senggugut pon jarang nak kena..

Apa kes kan?!!!!
No wonder la cakap Premium Beautiful Jahat...
Lagi2 lah Premium Beautiful Korset ni dapat Award the best korset..
Nampak sangat Premium Beautiful ni jahat!!!
Cuba tengok ni..


Kira Premium Beautiful ni jahat la sampai dapat jadi the top korset yang jadi pilihan di Malaysia ni..

Dahsyat sungguh2 penangan Premium Beautiful korset ni..
Bukan apa.. Macam syam sendiri la..
Syam before bersalin tu syam fikir.. ok syam tak perlu risau bab perut or badan..
Syam da fikir awal2.. Syam ni kurus je so mana la badan akan naik..
Tapi....
Lepas bersalin.. Haishhhhhhh... Trauma sungguh!!!!
Memang la badan kurus... Tapi bila tengok perut..
Allahu akhbar!!!
Macam tak nak pandang je..
Buruk betul kesan strechmark ni kan..
Rasa nak sental dengan chlorox je.. haahhaa kemain lagi trauma kan...

Seriously syam takut sangat tengok perut time tu.. Terus pantang pakai Premium Beautiful je. Sebab tak nak tengok perut yang gelebeh dengan kesan strechmark tu.
Da ibarat kulit limau yang menggerutu...haaa gitulah.. Can imagine tak?!!!

Sebab tu syam pon kata Premium Beautiful ni jahat!!!!
Lepas pakai je terus my tummy flat and yang macam magic tu bila tengok tummy rasa macam tegang balik. Perut syam jadi tegang balik after 3 days berpantang dengan Premium Beautiful korset and kesan strechmark makin pudar. Dalam masa seminggu semua back to normal balik. Husband kata macam tak pregnant je. hehehe.. happy la syam kan...
Ni nak belanja gambar syam now after 10 montnhs bersalin..


Premium Beautiful jahat sebab buat syam feeling macam anak dara hari2...
hahahhah dahsyat sungguh!!!

Bukan tu saja.. Kakak2 yang lain pon cakap Premium Beautiful Korset ni jahat...
Ada yang cikgu baru lepas kahwin badan naik mendadak sebab follow encik husband yang suka makan.. Tapi.. Bila pakai Premium Beautiful da hilang 20kg dalam masa 3 bulan. Jahat kan Premium Beautiful ni!!!! 

Obvious sangat Premium Beautiful korset ni jahat bila tengok kakak ni sekali  or berkali-kali pandang macam budak sekolah lagi.. tapi... sebenarnya da nak masuk umur 30an...
Jahat sungguh Premium Beautiful ni.. Buat orang terpaksa nampak awet muda dari usia sebenar!!!!

Ni la kakak2 yang syam cakap makin tua makin nampak awet muda.. 
Premium Beautiful punya kerja la nihhh!!!

PREMIUM BEAUTIFUL JAHAT!!!

Banyak lah syam dapat feedback dari customer syam cakap Premium Beautiful ni jahat!!

Ada yang nak pakai hanya nak nampak shaping je untuk pakai wedding dress nanti.. Tapi sekali dengan berat badan dia sekali turun..



Ada yang nak pakai Premium Beautiful ni sebab masalah scoliosis.. Sekali da pakai.. dia dapat berat ideal and reshaping badan dia balik..

Ada yang pakai Premium Beautiful sebab masalah slip disc and berat badan yang berlebihan.. Sekali boleh detect cyst and kanser awal..

Ada yang da kurus da badan nak pakai Premium Beautiful sebab nak support tulang belakang.. Sekali dengan masalah period pain dia hilang terus..

Ada yang pakai untuk berpantang.. Sekali dengan boosterkan breastmilk untuk breastfeeding baby..

Ada abang sado nak kempiskan perut boroi and maintain flat tummy.. Sekali nak belikan untuk pasangan sebagai hantaran...


Allahu akhbar!!!
Jahatnya Premium Beautiful ni kan!!

Ada yang cakap tak jadi bila pakai Premium Beautiful...

KENAPA PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL TAK JADI??!


1. Sebab tak pakai konsisten... Premium Beautiful kan jahat.. Dengan bersenjatakan FarInfraRed  pakai Premium Beautiful 8 jam sehari boleh bakar 900 kalori!!! Kalau pakai hari2.. Seminggu da berapa kalori terbakar? Kalau sebulan?!!! Ishhh2..... XL jadi XS nanti if setahun... hehehe..

2. Sebab pakai Premium Beautiful salah size.. Premium Beautiful kan ada size ikut badan masing2.. If pakai terlalu ketat or terlalu grip.. Lagi lah buatkan badan bertambah besar.. Sorry to say.. So pilihlah PB Expert uolls yang betul2 bagi service yang tiptop macam syam.. Ceewahh...

Anyone yang nak service free dari syam untuk ukur semula badan boleh lah roger syam ok..

Nur Syamsina
01110639385

3. Sebab tak banyak minum air.. Da nama Premium Beautiful jahat. So pakai PB ni kenalah banyakkan minum air, If not dehydrated la kita.. hehehe.. Bukan apa.. Premium Beautiful ni kan ada proses healing crisis dia.. Buang segala toksin yang terkumpul dalam badan.. Sebab tu need minum air yang berlebihan untuk topup balik apa yang di buang..

Ok... Untuk next entry syam nak share about testimoni2 customer syam yang pakai Premium Beautiful ni more untuk kesihatan.. 

Sooo... sebelum keluar rumah...
Alang2 touch up muka dengan make up..
Kita bagi touch up body dulu bagi slim melim gitu!!!
Ouch!!!

PREMIUM BEAUTIFUL JAHAT!!!


With Love,
Syam
@nsyamsina

You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads