LELONG PREMIUM BEAUTIFUL MURAH!!!!

13:30:00

LELONG LELONG!!!!!!! PREMIUM BEAUTIFUL MURAH DI SINI!!!!

Ramai yang sedang mencari harga Premium Beautiful murah kan???
Yela.. Ramai yang tak mampu.. Ada yang cakap Premium Beautiful mahal sangat lah!
Bagi syam sendiri la kan.. Syam pun dulu cakap Premium Beautiful ni mahal. Lagi lagi syam ni time nak pakai Premium Beautiful dulu baru saja lepas graduate. Mana la ada duit nak bayar Premium Beautiful kan..
Memang tak mampu... Sebab itu syam cari Premium Beautiful masa tengah promosi saja


TAPI............. AWAS!!!!!!!

LELONG PREMIUM BEAUTIFUL MURAH itu sebenarnya lagi bahaya!!!
Sebab kenapa yea bahaya?!!

Kalau syam la kan.. Harga Premium Beautiful murah lagi bagus.. Siapa tak nak murah kan?
Haaaa.. Nak tahu tak kenapa bahaya bila nampak harga Premium Beautiful murah sangat...?
Biar syam bagitahu kenapa kena berhati-hati untuk pilih Premium Beautiful lelong murah...

1. SOME PEOPLE ADA YANG JUAL MURAH SECONDHAND SEBAB DAH TAK PAKAI

Yes true!!! Mula2 memang terkejut juga tapi memang ada orang yang nak pakai Premium Beautiful murah and tak kesah pun Secondhand Premium Beautiful.. 
Bagi syam la.. Even di rendam dengan air panas sekalipun syam memang tak sanggup nak pakai..
Syam nak tanya uolls la.. Uolls sanggup ke pakai baju dalam and seluar dalam bekas orang lain.. Even yang bersih sekalipun...?
So be careful about Lelong Premium Beautiful Murah sangat yea uolls...
If baju bundle syam tak kesah nak secondhand but pakaian dalam ni sensitive sikit nak pakai yang secondhand...
Maaf la.. Macam geli sikit nak share2 bab dalam2 ni..


2. SOME PREMIUM BEAUTIFUL YANG DI JUAL MURAH SANGAT ITU ACTUALLY NOT EXACT SIZE WITH YOUR BODY

Pada yang masih tak tahu lagi.. Premium Beautiful actually ada saiz ikut badan masing-masing. Almaklumlah.. Setiap orang kan badan lain2.. Ada yang atas besar bawah kecik. Ada yang sebaliknya. Kena tahu dulu figure shape badan sendiri and sebab itu memang kena consult daripada Premium Beautiful Expert yang sah untuk ukur badan masing2 supaya boleh pakai dengan selesa, tak ketat dan supaya boleh tahu cara pemakaian Premium Beautiful dengan betul. 


Ini gambar standard  figure shape.. So apakah figure shape uolls?

Kenapa kena pakai Premium Beautiful dengan betul?
Apa akan terjadi if pakai Premium Beautiful tak betul?
Sebab2 nya syam ada bagitahu dalam entry yang lepas..
If uolls pakai Premium Beautiful salah,
Badan akan jadi lebih membesar dan mengembang..
So, semua mesti tak nak badan jadi mengembang kan?

PREMIUM BEAUTIFUL MAHAL???

Kalau tanya syam memang la mahal...
tapi....

BERBALOI!!!
Sebab kenapa syam cakap berbaloi?

SUPERBRANDS

Haaa... Korset Premium Beautiful ni satu2nya korset yang dapat dilabelkan as superbrands..
Bayangkan korset ini yang berjaya buka pasaran di Singapore. Almaklumlah.. bukan senang nak bawa masuk barang untuk buka pasaran di Singapore. Hanya yang superbrands saja...
Macam syam sendiri.. If nak cari barang keperluan mestilah syam akan cari yang superbrands punya produk.. Bukan apa, sebab tahan lama dan boleh pakai lama. 

LIFETIME WARRANTY
Cuba bagitahu syam.. Pernah tak uolls beli baju dalam and baju dalam itu rosak, uolls pergi hantar untuk repair balik?
Tak pernah kan..?
Tapi... If dengan Premium Beautiful, anytime uolls boleh hantar repair.. Tapi pastikan uolls hantar dekat Premium Beautiful Expert yang sah or nak lagi baik terus hantar sendiri di HQ Klang..
Even sudah pakai Premium Beautiful selama 10 tahun.. Premium Beautiful sudah jadi lusuh ke..
If rosak, still boleh hantar repair.. Tak kesah uolls beli dengan siapa time dulu2.. Sebab hantar repair ni adalah PERCUMA!
Antara ciri2 untuk hantar repair :
-Kain terkoyak
-Cangkuk hilang
-Tempat cangkuk tercabut
-Besi patah


TEKNOLOGI DARI 3 NEGARA HEBAT
Fabrik yang sangat selesa yang boleh adapt dengan suhu sekeliling rekaan dari Jerman.
Design Premium Beautiful yang elegance and ikut saiz badan masing2 rekaan USA.
Fabrik disulami dengan FarInfraRed rekaan Jepun.
Buatan MALAYSIA!! Hehehee..
Bagi syam.. rekaan dari negara hebat ni.. Memang tahan lama produk berteknologi tinggi yea..

FAR INFRA RED RAY (FIR)
Apa dia la FarInfraRed ni kan? Elektrik ke?
Haa syam ada explain more di blog page syam..
FIR ini akan bertindak if bila ada haba..
Sebab itu bila pakai Premium Beautiful better kena direct dengan badan supaya boleh bertindak dengan heat badan kita..
Kita tak akan rasa apa2..
Dengan bantuan FIR bolehlah bakar kalori banyak2 and boosterkan pengaliran darah..
Macam syam ni kurus.. Actually pakai Premium Beautiful more untuk support belakang and nak dapatkan body shape yang diidamkan..

PENGIKTIRAFAN AMERICAN CHIROPRATIC ASSOCIATION
Korset mana yang ada pengiktirafan pakar tulang dunia ni selain Premium Beautiful?
Kebanyakan customer syam especially yang slip disc and scoliosis semua cari syam. Sebab they all tak sanggup untuk pergi treatment every week..
Kalau hospital jauh dari rumah? Penat nak ulang alik..
Kos treatment lagi? Satu treatment dalam RM400-RM500.. Sebulan?
Rawatan terdiri dari MIR Test.. Syam pon tak tahu test dia macam mana. Tapi kebanyakan they all mengadu dekat syam.. MIR test ni sangat seksa and memeritkan..
Nanti inform dekat syam yea MIR test itu apa..


Sebab itu syam kurus tapi tetap nak pakai Premium Beautiful juga..
Orang kurus masalah paling ketara ialah senang sangat sakit belakang. Duduk sekejap pon sudah rasa sakit belakang.. Seksa.. Especially time mengadap TV or laptop.. Nasib baik syam tak kerja.. Tak dapat bayangkan if duduk lama dalam ofis. Kagum dengan uolls yang bekerja duduk di ofis..
Once sudah pakai Premium Beautiful memang tak rasa lenguh.. If bongkok pon syam still terasa Bengkung Premium Beautiful support belakang syam..


See..Fatin Liyana pun pakai Premium Beautiful untuk jaga tulang belakang..
Tulang belakang lagi kena jaga.. Jangan nanti bongkok sebelum usianya.
Itu sebab kenapa kena pakai Premium Beautiful sekarang!
Better late than never!!

FABRIK AKWATEK & AKWADYNE
Apa dia la akwatik akwadyne ni kan?
Haaa.. fabrik Premium Beautiful memang superb selesa especially Premium Beautiful Elegance..
Fabrik tak panas and tak rimas sebab boleh adapt dengan suhu persekitaran.
Ala2 swimming suit laaa...
Ramai tengok syam macam tak pakai korsetkan. Sebab relax je bila cuaca panas.. 

KUASA REGANGAN 360'
Haaa kebanyakan orang mesti fikir.. Nanti pakai Premium Beautiful sama macam korset lain. Duduk macam robot. Sakitlah. Nak solat nanti susah la. Nak pergi toilet nanti leceh.
Macam2 kan?
Sebenarnya.. Premium Beautiful korset paling best sebab if pakai Premium Beautiful orang akan nampak macam kita tak pakai korset..
So.. anyone yang background kerja perlukan pergerakan banyak lagi bagus pakai Premium Beautiful untuk kurangkan kelenguhan badan.. Tak ada istilah pergerakan terbatas bila pakai Premium Beautiful..

DIREKABENTUK UNTUK 70% KESIHATAN & 30% KECANTIKAN
Bagi syam sendiri.. Syam suka consume produk yang boleh bagi jaminan untuk kesihatan lebih dari kecantikan.
Bila nikmat sihat ada, confirm kecantikan akan terserlah..!
Macam syam sendiri la.. Syam pakai untuk support tulang belakang yang selalu lenguh.. Sekali dengan body hour glass syam dapat.. PAKEJ LENGKAP!!!

That is why....
PREMIUM BEAUTIFUL DI LELONG DENGAN HARGA MURAH!!!!
JIMAT, BERBALOI, boleh pakai lama and confirm PUAS HATI!

Syam nak belanja gambar tahun lepas.. Time before and after pakai Premium Beautiful..


And now tahun 2015..
Syam as mama afia..


Memang syam recommend sangat pakai Premium Beautiful ini sekarang!!!
Supaya badan nampak kemas, cantik, tak sakit belakang and lebih confident dengan wajah awet muda!!
Ceewahhh!!!

Syam suka beli Premium Beautiful time harga tengah murah..
Syam beli dulu syam dapat harga lelong sekali rebate..
So.. sekarang rebate masih on-going..
Boleh dapatkan dengan syam REBATE CASH!!!

NUR SYAMSINA
01110639385

With love,
SYAM

You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads