Kek 2 Tingkat Cantik

10:30:00

Alhamdulillah!!!
05 Disember 2015 genap syam 25 tahun..
Umur da tua da tapi diri ni tetap rasa muda kan..
Walaupun tak ada sambutan dengan kek tapi syam happy sebab dikelilingi dengan orang yang syam sayang n with my friends of TLC yang always support suka duka happy n the aura!!!
Ada la kek from my hubby give for me as a surprise..

Haaa nak cakap about kek ni kan..
Teringat balik time wedding syam dulu..
Punya la susah nak cari kek yang decoration nampak macam smooth, cantik, simple, elegance n sweet je.. 
Bayangkan syam pergi every kedai sebab nak tempah kek tingkat yang cantik dan berbaloi..
Tapi..
Kecewa juga sebabkan kebanyakan design decoration kek 2 tingkat semua sama je..
Boleh nak request design macam mana tapi lambat, mahal and still nampak macam classic..
Memang stress betul time tu.. Last2 beli kek setingkat biasa je and nak nampak kelainan sikit syam order yang bentuk love..


Soo inilah rupanya..
Simple saja dan classy.. Nasib baik sedap..

Untung sangat la dengan time sekarang ni..
Diikutkan macam2 tersedia ada da..
New designs.. Tranding sangat.. Modern and kontemporari..
Baru2 ni viral about this design kek yang memang cukup buat syam and sesiapa yang tengok terus terjatuh hati terpikat tertarik tapi sayang nak sentuh kek tu..
Seriously this time.. The decoration and design kek tu seriously boleh menangkap mata2 yang melihatnya..


Ini salah satu kek pengantin yang orang order... Fuh! Memang perfect!!! Smooth and cantik je kan?
The design memang 5 in 1.. 3D TAU!!!
Mesti meriah and best if wedding cake uolls macam ni!!!
Mesti ramai yang berselfie dengan cake uolls!!! hehehe...

Smooth, sweet, simple, elegance and cantik.. 
If tengok kek tu memang cukup terbukti.. Yang tukang buatnya punyai kreativiti amd ketelitian yang sangat tinggi..
Sebab all cake yang di buat memang nampak PERFECT!!! Its REAL!!!!

WEDDING KEK (KEK PENGANTIN)

Ini contoh2 kek yang they all buat. Memang cantik sangat!!!


Kek 2 3 tingkat yang florry ni nampak 2D seriously very unik!!!

 Kek simple but nampak exclusive... Perfect!!!

Kek 2D 3D request je nak macam mana confirm they all boleh buatkan perfect macam ni. Seriously very interested and recommended!!! Kek yang sangat cantik and gorgeous!!!

 KEK HANTARAN 


Memang kek ni lain dari yang lain. The design and decoration tu wonderful!!!

 Memang sesuai sangat dengan tema yang simple and sweet.. Puas hati sangat!!!

Kalau syam dapat kek hantaran macam ni. Memang tak sentuh la kek ni.. Confirm berselfie dengan kek saja.. Sayang nak sentuh kan?!!


NOVELTY CAKES



Nampak real je kek handbag Channel ni.. Sekali pandang macam handbag real kan...?
Ok.. Anyone nak buat surprise kek untuk syam boleh la order kek handbag Channel ni ok. Hehe class tau!!


Ohhhh too cute kek ni... Dengan shoes yang sangat cute.. Ohh!!! Soo sweet!! Afia turn 1 next year Syam nak tempah satu la. Anyone nak tempah kek akikah ke or for cukur jambul pon boleh sangat. Confirm puas hati!!! Tengoklah sendiri kan..

Kek birthday ni pon paling win!! sebab sangat comel.. Sayang nak potong kek. Ouch!!!

Ok.. Kek ni pon menarik. Alahai.. Please!! Jangan potong kek ni please!!! Cantik sangat!!!
Mesti si dia yang dapat surprise kek ni excited sangat. No need hadiah pon da terlonjak happy sebab dapat kek yang wonderful and perfect macam ni!!! Vavavavoom!!!

And banyak lagi kek2 yang ramai orang tempah. Ikut tema masing2..
More gambar di link beliau..
http://www.gateauxlicious.com/gallery-1/

Syam tak pernah try lagi..
So inshaaAllah next my beloved one punya birthday boleh try and boleh recommend kan dekat my family and friend also..

Bukan setakat kek 2 tingkat cantik je.. 3 4 5 tingkat kek pon ada juga and all memang PERFECT!!!
Cakap je nak tema apa and the owner tu memang boleh buat... Cakap about owner ni.. Mesti ramai tertanya2 siapakah gerangan pencipta kek yang wonderful ini..
Inilah wajah2 owner yang buat kek wonderful ni...
Ibu dan anak yang nampak gorgeous!!!



If anyone yang tengah mencari2 kek setingkat, 2 tingkat or bertingkat2 yang cantik..
Memang recommended..
Walaupun tak pernah try lagi..
Bila tengok design and each details on that cake memang terbukti kek pon mesti sedap!!
Ini adalah gambar2 kek yang telah di buat atas request dari customers2 mengikut tema yang berbeza..
Ada untuk kek wedding, kek birthday, event kek, gift kek and else..
Mana2 and anyone boleh order ikut kriteria nak details bagaimana..
Contact saja..

Gateauxlicious dekat ig they all.. 
@gateauxlicious or
Boleh juga direct to the website..
http://www.gateauxlicious.com

Bukan itu saja tau.. 
Yang syok and buat syam interesting sangat..
They all ada buat open class untuk belajar decorate kek..
Haaa ikutkan bab baking rasanya semua orang boleh sebab resepi terlalu banyak..
Cuma skills untuk decoration kek tu tak ramai yang teror.. Terutama diri ini..
Bab hias diri teror tapi bab hias kek.. Memang fail.. Menggigil dia tak boleh cakap laa..
Nak buat bunga nanti takut jadi cacing pula... Haa.. Memang nak kena belajar ni..
Rata2 xustomers cakap memang puas hati dengan kek2 they all buat and harga berpatutan and berbaloi ikut tema masing2 and berapa tingkat..
Follow bajet masing2 ok..
Confirm result at the end PUAS HATI!!!

So anyone bole la share kek yang super duper cantik dan perfect ni!!!
Lepas ni da tak payah nak pening kepala nak cari design kek 2 tingkat cantik..
Cari je gateauxlicious ni!!!
Ok bye!!!

With love, SYAM..

You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads