Hilangkan Sakit Belakang dengan BENGKUNG PREMIUM BEAUTIFUL

23:54:00

Siapa yang tak pernah sakit belakang bila duduk terlalu lama?

Ya Allah!!! Sakit belakang effect dia berpanjangan tau.
Macam syam sendiri.. Yang kurus macam syam lagi memang tak boleh tertahan untuk stay duduk for long time..
Especially bila duduk depan TV and bila breastfeeding.. Syam kalau nak breastfeeding afia.. Benda macam tu pon boleh buat syam stress and meroyan..
Bayangkan la nak kena duduk for lebih dari 2 jam tanpa bergerak..
Dulu time syam belajar.. Nak kena hadap laptop buat assignment. Itu pon da cukup buat badan lenguh2...
Teringat balik, syam beli kuisyen pelbagai jenis untuk duduk atas kerusi supaya nak kurangkan backpain, pernah beli alas belakang yang besi tu..
Tapi.. Sakit still ada lagi..

Lain sekali bila syam pakai
Bengkung Premium Beautiful..
First syam pakai tahun 2014. Time tu masih single lagi.
Ramai yang tertanya2.. Syam da kurus kenapa nak pakai korset lagi kan.
Inilah sebab utama syam pakai Premium Beautiful..
Masalah Sakit Tulang Belakang..


Tipulah.. If kita buat aktiviti harian, tak pernah sakit tulang belakang..
Syam sendiri yang tak bekerja as surirumah pon bertambah sakit belakang..
Nak mengemas lagi.. Memasak.. Membersih.. Membasuh..
Breastfeeding lagi..Duduk lagi..
Kadang2 yang surirumah ni lagi cepat sakit tulang belakang dari mereka yang bekerja yang hanya duduk di office seharian..

If di office masalah sakit belakang dan duduk terlalu lama juga tak baik untukk kesihatan tulang..
Sebab kenapa yea?
Sebab...
Duduk terlalu lama membuatkan tulang makin lama makin membongkok dan paling sadis bila diri sendiri tak sedar tulang membongkok..
Macam kawan syam sendiri la.. Syera namanya..
Dia actually student master bahagian arkitek. So memang any kerja kena buat dengan laptop..
sedar tak sedar.. Nasib baik kawan tegur sebab badan nampak macam membongkok even tengah berjalan dan walaupun syera ni tinggi dan kurus..

Nampak tak gambar syera yang before.. Badan nampak membongkok..
Bila lepas pakai Premium Beautiful.. Syera nampak normal balik..

That is why kenapa kena pakai Premium Beautiful sekarang..
Tulang belakang la the main thing yang kita kena jaga..
Badan mahu pakai lama kan..
Tanpa tulang belakang..
Semua benda tak boleh nak buat..
Memang penting kena ada support belakang..
Untuk reduce membongkok sebelum waktunya..
Untuk reduce backpain..
Untuk reduce lenguh2 seluruh badan..
Almaklumlah.. kalsium makin berkurangan bila usia makin bertambah..

Sometimes dekat rumah..
Syam tak pakai full korset pon.
Tapi.. Wajib sarung Bengkung Premium Beautiful ni.
Apa yang special sangat about Bengkung Premium Beautiful ni kan?!!

Kalau tanya Syam.. Syam akan jawab.. Bengkung Premium Beautiful inilah yang paling best antara 3 parts Premium Beautiful ni..

Sebab..

Bengkung Premium Beautiful ada 7 keluli memori. Keluli memori inilah yang berfungsi untuk support tulang belakang kita. Even uolls membongkok time pakai Premium Beautiful, uolls still boleh buat regangan 360'.. Senang cerita, bukan macam robot..



Sebab..

Bengkung Premium Beautiful paling banyak fungsi FarInfraRed Ray.. Sebab lelaki hanya boleh pakai Bengkung Premium Beautiful saja. And banyak kegunaan lain. Contohnya, if sakit kepala or migrain or demam, boleh balutkan kepala dengan Bengkung Premium Beautiful untuk recover again.. Selalunya balut sepanjang malam. Bila bangun, confirm kembali pulih..
Macam syam sendiri la, syam lenguh kaki sebab banyak berjalan pakai heels, sometimes syam balut Bengkung Premium Beautiful dekat kaki.. Esoknya, totally lenguh2 kaki memang hilang.

Sebab..

Bengkung Premium Beautiful bukan saja instant shaping tapi boleh juga untuk maintain shape badan..
Haa bukan senang nak dengar korset yang apabila buka je shape still maintain.. Tak ada lemak terburai balik apabila buka Premium Beautiful..
Dengan kuasa FarInfraRed rays ini boleh dapat instant shaping pakej untuk maintain shape if pakai dengan cara yang betul dan konsisten..

Sebab..

Bengkung Premium Beautiful inilah yang bertanggungjawab mengfirm and fixkan lelemak yang berlebihan and bersepahan di badan..
Bengkung inilah yang pakar alihkan lemak ke tempat sepatutnya..
Such a MIRACLE..!

Bukan saja untuk hilangkan sakit tulang belakang.. Malah Bengkung Premium Beautiful ini juga boleh support tulang belakang.. Especially pada mereka yang ada masalah slip disc dan scoliosis..
Memang sangat terseksa .. Syam yang tak ada slip disc dan scoliosis pon tak tahan sakit belakang inikan mereka yang ada maslaah tulang belakang..
How strong you are..
No wonder ramai yang ada slip disc dan scoliosis akan cari syam untuk pakai Premium Beautiful secepat mungkin..

Tengoklah Ex lecturer UniSZA syam ini..
Kak nur ni sebenarnya terlibat dengan kemalangan jalan raya yang mengakibatkan slip disc di 3 bahagian tulang belakang kak nur. Allah akhbar!!!

Syam sendiri terseksa tengok mereka suffer..
That is why kak nur pakai Premium Beautiful along the day..
Untuk support tulang belakang and supaya kak nur boleh berjalan tanpa rasa sakit..
Sekali pakai sekali pakej dapat bentuk badan cantik..

No wonder la 
Premium Beautiful ini dapat pengiktirafan Pakar Tulang Dunia..


Sebab itu syam tak kesah belanja untuk Premium Beautiful. Now sudah ada 2 set Premium Beautiful..
Sebab pelaburan sekali tapi boleh pakai sampai bila2..
Memang tahan lama..

Sayang duit or sayang kesihatan?
Choice for your life..
Be happy like me..

If ada kawan2 or sedara mara yang ada masalah sakit belakang..
Bolehlah share dekat they all yea..
Sharing is caring.. =D

Love :
SYAM
01110639385

You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads