PREMIUM BEAUTIFUL : Short Bra Untuk Keselesaan Ibu Mengandung

06:35:00

SHORT BRA FOR PREGGY MOM

Assalamualaikum..
Bulan Oktober genap 10 bulan syam jadi Mom..
Macam tak percaya je rasa bila diri ni da bergelar sebagai mama..
Pejam celik pejam celik je..
Rasa macam baru semalam je bersanding.. Ceewahhh!!!

Ok lah.. Entry kali ni Syam nak share sikit pasal Short Bra..
Teringat balik time pregnant dulu.. Syam suka pakai short bra..
Macam2 jenis short bra syam da try..
Ada yang jenis sporty.. Ada yang jenis takde tali..
Tapi.. at the last..
End up dengan SHORT BRA PREMIUM BEAUTIFUL...
Even now breastfeeding Afia Amani pon sometimes Syam suka pakai short bra PB ni...

Sebab kenapa???


Yang best about SHORT BRA PREMIUM BEAUTIFUL ni.. sebab dia super duper selesa and memang grip breast kita. Honestly.. no need push up bra sebab memang short bra PB ni dia auto locate kita punya breast supaya terletak elok dan cantik. So.. no kendur2 or breast jatuh ke...

Syam pernah pakai short bra biasa yang jenis sporty.. sebab dulu2 pon suka pakai sporty bra ni..
Bagi syam ok. Sebab totally memang lindungi breast kita. Just one more thing je syam tak suka.. breast akan nampak melendur (kendur).. Push up short bra pon sometimes syam pakai tak selesa sebab too thick on breast.. Bila terlalu padat pada depan puting breast (nipple) akan buatkan puting tenggelam susah nak bernafas. Puting tenggelam sebenarnya simptom2 awal breast cancer... So memang kena aware bab ni sebab perempuan senang kena breast cancer..



The best pakai SHORT BRA PREMIUM BEAUTIFUL ni bila uolls pregnant.. Yes.. Di awal pregnant.. Syam pakai short bra PB da.. Seriously.. Syam rasa breast syam still UP.. Sama up dengan perut la.. Yang bestnya bila perut makin membesar.. Bila pakai bra biasa.. honestly syam cakap syam kerap betul2 kan bra.. sometimes betulkan tali bra yang of course akan terbelit2 (bila da basuh banyak kali bra biasa).. Ok.. bila perut makin besar.. Biasalah.. Semua structure badan kita akan jadi membesar so everything kena tukar yang lebih besar.. Nak pilih bra biasa seriously memang susah.. ada yang pakai ngam.. bila lama2 jadi makin tak selesa and sometimes bergesel dengan perut yang membuyung..

So lepas pakai SHORT BRA PREMIUM BEAUTIFUL.. Syam rasa selesa sangat. pakai je terus grip.. breast macam auto UP.. Yang best.. Bila basuh je.. sometimes air jadi keruh kaler hitam. nampak tak.. Even pregnant pon ada juga toksin2 dalam badan. BAHAYA bila kumpul toksin dalam badan lagi2 time pregnant.. Lepas tu.. short bra PB ni bila basuh banyak kali pon tali dia stay je.. Tak ada nak berbelit berpintal2.. So da tak payah fikir bab nak betul2 kan tali bila keluar pergi shopping...
Yang selesanya.. memang ngam dengan badan masing2 sebab ada ukuran tertentu ikut badan masing2..

 Time pregnant laa  mama2 ibu2 mak2 mommy2 to be ni kena pakai Short Bra PB..
Da lifetime warranty.. Bila da bersalin ke.. Still bole pakai bra yang sama la.. Lagi bole UP kan breast yang makin membesar sebab ada susu da.. so time ni lah short bra ni lagi berfungsi untuk reshaping balik breast kita.. hahahahaha happynyerrr...
Sooo... time nilah semua permasalahan lebihan lemak.. badan membesar ke..
Semuanya TERJAWAB...

OKlah..!!! Syam nak OPEN for semua mommy2 to be or mommy2 untuk sama2 elakkan breast cancer and reshaping balik breast masing2 dengan SHORT BRA PREMIUM BEAUTIFUL..
HARGA KASIH SAYANG and DISKAUN!!!
SHORT BRA PREMIUM BEAUTIFUL MURAH!!!

GET YOURS Short Bra yang selesa untuk Ibu mengandung..
Terhad untuk 5 orang PERTAMA sahaja dapat harga super duper kasih sayang!!!
Promosi dari 30 Oktober sampai 10 Oktober 2015....

01110639385
FB : Nur Syamsina


Macam anak dara tak???!!!!

You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads