Perut Kempis Segera dengan Premium Beautiful Elegance

12:20:00

"Syam!!!!!!!!!!! Kau ni betul ke da ada anak.. Macam tak percaya jerrr...!!! Kenapa badan kau maintain macam dulu.. Padahal kita sama2 kurus kot... Kau makan apa erk?!!! Perut kau flat je.. Tak macam aku ni.. Macam beranak 4 jee. Padahal baru first. Ni yang jeles tengok kau.. Cuba cerita sikit!!!!" 

Kemain lagi kawan syam seorang ni. Kawan lama since sekolah rendah.. Almost 10 tahun tak berjumpa. Sekali berjumpa.. Terkejut lahhh..!!! Excited sangat nak tahu rahsia syam perut kempis segera selepas bersalin.. Syam pula excited nak tahu pasal dia almaklumlah lama tak jumpa..

Rahsia syam senang jerrrr... Syam hanya berpantang dengan ini sahaja!!!!
KORSET PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE 




Haishhh siapa cakap orang kurus lepas bersalin akan maintain kurus...!!!! Syam memang admit.. Memang nampak kurus tapi tak ada yang tahu how the feeling lepas beranak tengok perut da macam kulit limau yang warna perang hitam.. Macam kulit limau yang busuk tu.. Yela dengan kulit perut gelebeh plus pula kesan strechmark.. Ya ALLAH!!!! Terkejut sangat.. Syam admit syam pernah nangis sebab tengok perut sendiri. Nasib baik pantang hanya pakai PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE sahaja!!!

Pernah je pakai bengkung tradisional!!!! Bagus memang bagus tapi... syam tak sanggup sebab rimas, gatal2, panas, leceh nak pakai dan paling tak suka sebab bila pantang guna bengkung tradisional kena sapu sekali kapur plus perahan limau purut.. mula2 pakai ok. Tiba time nak buka tu.. seksanyaa!!!! Kapur tu melekat dekat badan bila kita nak cuci and sometimes macam melecet jer perut syam. Memang perut kempis sikit tapi tambah parut sebab melecet. Maybe kesan dari kapur tu. Seksa sangat.. syam decide and nekad pantang dengan KORSET PREMIUM BEAUTIFUL je plus makan pil HERBAMAHARANI untuk kesihatan dalaman.. So. no need jamu2 sebab syam memang jenis tak boleh telan semua benda tu ok!

Alhamdulillah dalam masa seminggu pantang tu.. my tummy da flat back to normal and strechmark was gone!!!! I am soooooooooooooooooooo happy on that time! Terus siap pergi shopping walaupun still under confinement..!! Ni la alkisah wanita moden berpantang.. hehehee..
Alhamdulillah check balik luka bawah and dalaman (bersalin normal) 100% kering!!!!
Once syam suka pakai KORSET PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE ni time pantang.. selain dari kempiskan perut on the spot, PB ni juga boleh boosterkan milk (susu badan) dan juga support tulang belakang because of breastfeeding baby memang lenguh sangat2, badan boleh cramp and sengal2.. Oh no!!!!! Jauh beza bila pakai PN dan tak pakai PB.. (Kena kasi uolss try free untuk testing2) 

Sebab kenapa PREMIUM BEAUTIFUL ni boleh kempiskan perut dengan segera?!!!!!
Sebab....
korset PB nih disulami FAR INFRARED dan fabriknya dari akwatik akwadyne.. Once uolss pakai.. FIR ni akan automatic berfungsi because the FIR itu sendiri react with our body heat.. Soo once directly kena into our skin, soooo uolls akan rasa sendiri (FIR bukan kuasa elektrik ok!!!!)

Syam just nak share jerr how syam kempiskan perut segera time berpantang (lepas bersalin).. 
Bukan nak promote sangat pon.. Just nak share sebab benda baik.. Kita share2 ok!
Sharing is caring!!!

Ni antara testimoni2 yang ada....

Zati ni an engineer. Memang selalu pergi offshore dan sangat3 busy. Biasalah bila banyak kerja banyak lah makannya.. Plus hormon akan jadi unstable.. Yang before tu gambar before raya 2015.. Yang gambar after tu gambar lepas raya 2015. Jauh beza sangat. Yang best sebab lepas raya orang lain badan naik tapi Zati makin mengecil, nampak lagi flawless, lagi cantik dan awet muda... Konsisten pakai PREMIUM BEAUTIFUL KORSET je hari2. Tak ada rasa apa2 pon.. selesa sangat!!!!




 Kak nur ni ex lecturer di my UNISZA dulu.. Kak nur ada slip disc 3 parts sebab eksiden kereta terbalik 3 years dulu.. bayangkan hari2 kak nur kena pakai supporter dekat leher tu (apa nama pon tak tahu).. malu la nak pakai macam tu if nak pergi shopping mall or on public.. guess what??? selamanya la kena buat treatment every month.. Oh my!!!!! Tak dapat bayangkan bertapa seksanya la kak nur suffer dulu.. Until dosarungkan dengan PREMIUM BEAUTIFUL CORSET nih.. automatically kak nur macam bukan sakit slip disc. Jalan and shopping tak ingat dunia and alhamdulillah konsisten pakai hari2 kak nur da boleh berjalan ke sana sini aktif dan badan kak nur sekali nampak perubahan. shaping terus! fuhh! dahsyat!!!
The power of testimoni PB..



One more tips pakai PREMIUM BEAUTIFUL KORSET nih...
If uolls nak body meletops macam Che Ta. Melentik macam body Che Ta.. Pakai double waist.. Kesannya macam kakak kita ni la.. Dia nak body macam Che Ta.. soo dia follow la Che Ta. Che ta pakai double WAIST PREMIUM BEAUTIFUL (patotlah cantik body Che ta)...syam pon baru tahu actually hahahaha...
Cantikkan body kakak kita nih... Syam pon jeles. Belum sharp shaping macam ni lagi.. soon.. Kena pakai double waist la macam ni..


Sekian sahaja tips syam kempiskan perut dengan segera...
Nak belanja gambar lagi..
Kami bertiga ni sebenarnya..
PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE TEGAR!!!!

Nak awet muda macam weollsss..???!!!!
 Boleh komen di bawah SAYA NAK! 
or whatsapp syam di..
01110639385


You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads