Pilihan Baju Raya 2015 bersama Premium Beautiful

01:59:00

Collection Raya Fashion 2015


Assalamualaikum semua.. Hows your holiday? Mesti havoc n best sangat kan jalan2.. Ramai yang holiday pergi pulau, overseas dan jalan2 dengan family n beloved person.. ada yang ambil peluang buat majlis aqiqah la.. majlis kesyukuran n paling banyak syam dapat invitation for wedding event.. bersepah semua status pasal wedding n engagement event.. tahniah semua!

Ladies! Hari ni da 8 jun da. Sekejap je kan. Pejam celik pejam celik da nak puasa da. Minggu depan je.. tup tap tup tap.. lepas tu raya...! Mesti da ada yang siap tempah baju kan.. I is tak sempat da nak tempah walaupun bertimbun kain dalam wardrobe.tu.. huarghhhh... So dont worry la.. orang yang macam syam ni lagipon suka last2 minit baru nak prepare sekali keluar berkepuk2 la shopping heheek.. haaa kat sini.. syam nak share ready stock of fashion raya yang sangat awesome gorgeous n meletopss for ladies yg malas nak tempah2 n tak sempat nak tempah baju for raya...wow!

For your information, sekarang da ada cara mudah nak tengok new design😍😍😍..Uolls boleh la download apps dekat fon new apps nihh.. siapa nak shopping baju or nak usha the latest designs.. boleh cari kat ALMARI apps... Memang best this apps sebab akan show new design from designer terkenal malaysia.. mudahkan..all in one..semuanya di hujung jari uolls especially ladies yang suka shopping dress macam syam. very uptodate uolls! silalah download from google play handphone masing2 ok!



I is tersangatlah suka shopping from all these designers nihhh.. memang my taste n memang I is suka melaram n berfashion2 nih.. I think semua ladies pon suka dress2 or design2 yg adorable kan.. 

Koleksi Raya dari Designer Terkenal Malaysia

1. Elena.my  ig @elena.my


YA allah! Seriously memang taste syam macam ni.. ala2 glitter2 blink2.. lepas tu meleret2.. haha tak tahu la sesuai for raya I dont care.. memang soo me. Syam pilih elena.my for my baju raya hari pertama.. hehe soo gorgeous!

2. Minaz @minaz.my


DIANDRA JUBAH, ARORA JUBAH  n macam2 jubah n dress design yang sangat2 awesome for ladies masa kini. Memang cantik la. Syam if ada mana2 event memang cari dress from minaz nih.. Syam suka the design.. soo me juga! Tak sabar tunggu bonus my biz with TLC n nak gi shopping dekat minaz. Siapa nak.kirim?! WHATSAPP ME 01110639385. BUTIK DEKAT BANGI..

3. Zawara ig @zawara


Alahai zawara ni. Memang syam minat dress from zawara. Lagi dulu lagi. Wajib shopping dress from zawara. Berlambak kat umah all designs semua syam ada. Hehe.. Tak sabar upcoming dress from Zawara. Syam suka the new design tu.. Jom serbu zawara.butik.. murah n very affordable..

4. Izz Intishaar ig @izz_intishaar


Haaa yang ni co founder is my friend from mrsm serting dulu. Memang tersangat cantik la @nisaa ahmad ni.. lagi dulu lagi n now da jadi designer for her own collection. Syam suka dress from her butik sebab nampak ranggi tinggi n sesuai dengan design dress terkini. Sangat menepati citarasa lady in career.. haa gitu.. boleh usha her ig or fb page yea.. Izz Intishaar.. blouse pants pon ada..


5. BELLA AMMARA @bellaammara







Tipulah tak ada orang tak pernah dengar The most famous fashion boutique in Malaysia. Bella Ammara.. haa founder seorang lelaki.. Memang very special n exclusive from the designer... cantik sangat. Syam pakai dress from BA ni for big event saja. Sebab sayang n cantik sangat dress nyer. Suit with the name Bella Ammara. Jom serbu dekat seksyen 7 shah alam.. For eud design n exclusive..

6. Fiziwoo ig @fiziwoo

His always design for Zalora and launching for zalora. Memang unik all the design tapi seriously sangat cantik. simple, nice n meletops! Siapa nak cari baju raya yang rare sikit tapi simple n quiet bright.. cari dekat ig fiziwoo ok.. 


7. My variante ig @my_variante

Syam ni takdela minat baju dress corak2 tapi if dari design My Variante ni. Semua baju pattern design bercorak semua cantik2 n i like the cutting. Serious memang sesuai untuk yang nak nampak cutting dress ok.. aummmmm!



8. Jimmy Couture @lig @jimmycouture

Designer artis paling femes. Memang cun n tiptop his design. Mostly pengantin cari dia untuk wedding dress. Syam suka sangat. Siapa nak baju raya ala2 pengantin tu boleh cari him at his ig ok..


9. Azura Couture @azuracouture

Yang ni pon designer artis. Ramai artis if ada award event cari her for tiptop design n lain dari yang lain. If rasa nak dress uolls u sorang je pakai dalam malaysia ni.. uolls cari je dia. Aktif dekat ig Azura Couture


10. Zareethzehra ig @zareethzehra

Syam suka all design skirts from ZZ ni. Flurry flowy florry semua ada n soo soo me.. yang paling the new ni.. ZZ buat special price sale for baju kurung. Ya Allah.. pergi lah serbu.. cantik2 n murah2 sangat...!!!

11. RTWbyARI ig @ariweddingcouture

Fuhhh! Memang marvellous dress from tiptop designer malaysia ni.. tapi seriously memang simple n cantik sangat the design. Very exclusive. If nak pakai baju yang berbaloi n puas hati sangat2.boleh usha from ari ok.. memang cantik..
Sweet smooth je design dia.. Fall in love nihh!




12. Vendville by @annaseaskey at ig @vendville


From photographer now pon da ada collection baju sendiri kan.. yang paling best @vendville nih menempatkan 50 butik fashion n designers terkenal.. haa kalau nak cari semua designs from semua designer terkenal boleh cari dekat @vendville ni je. Senang sangat! I is rambang mata.. 

Ok lah.. Baju dress jubah semua da meriah n cantik sangatkan.. tapi tak best la body tak cun meletops.. lagi sadis bila lemak sepah2.. alahai.. dress yg cantik pon tak jadi lawa nanti.. tak berbaloi harga lak kan.. Kalau nak lagi meriah raya nanti.. dress lawa dengan body yg lawa.. kan molek.. puas hati dan happy!

Jom raya dengan dress yang meletops bersama PREMIUM BEAUTIFUL KORSET...
Korset yang paling murah dan berbaloi di Malaysia sebab
1. Far infrared
2. Lifetime warranty
3. Superbrand korset
4. Diiktiraf pakar tulang dunia
5. 70% kesihatan n 30% kecantikan

For ukur dan fitting FREE n harga murah.. Boleh cari fb Nur Syamsina

01110639385


Diri bagaikan di peluk setiap masa!!!

Jom pyasa dan raya.bersama PB!
KORSET NO 1 DI MALAYSIA!!!

PREMIUM BEAUTIFULKORSET MURAH!!!

You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads