Kurus Sebelum Raya dengan Premium Beautiful Elegance

08:59:00

KENAPA PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE????

Salam Ramadhan..

Puasa baru seminggu. Ramai da mula menggila nak cari baju raya kan?
Ramai juga target nak kurus sebelum raya.. Betul tak?
haaa.. Ramai berazam je tapi tak buat so macam mana nak kurus kan..
Syam baru terbaca satu artikel Malaysia di label NO 1 paling ramai yang obes!
Wow! Tak tahu nak.bangga ke nak malu.. hehehee..
Maybe faktor pemakanan or lifestyle..


Haaa mostly semua nak kurus.. bagi syam tak kesah la badan besar ke badan kurus ke.. janji shaping hour glass body tu ada.. puas hati da. Yela.. yang jadi masalah bila lemak berlebihan dan bersepah2 dekat badan sampai da tak boleh da nak sorokkan lagi.. sampai sakit mata2 yang memandang.. kalau syam laa geram je.. rasa nak tolong alihkan lemak2 dia kasi sarung Premium Beautiful Elegance nihhh! Ramainyerr la obes n ramai yang ada lemak tompok2 dekat badan tuh.. Maybe dengan pemakaian bole sorokkan tapi dengan mr husband? Kesian mr husband.. 

Haa kali ni banyak design baju yang cantik2 cun melecun.. tapi sayang kalau baju yang kita inginkan tu tak ada saiz? Ohhh my! Sakitnyah tuh di sini!
Sebab tu laa ramai yang nak kurus before raya.. target nak pakai baju cantik2 yang diidamkan.. InshaaAllah.. kena tulis dekat dinding bilik..!

Memang kena pakai Premium Beautiful Elegance Korset nih.. haa sebab kenapa?


Premium Beautiful Elegance nihh actually upgrade dari Premium Beautiful Classic.. Warna Premium Beautiful Elegance yang grey shining metallic tu pon da nampak mewah daa.. Kainnya super duper comfort n lebih lembut berbanding Premium Beautiful Classic. Lagi lembut dari kain sutera... (nak try free n rasa kainnyer roger2 me ok!)

Bila pakai Premium Beautiful Elegance ni terasa diri dipeluk n disaluti mutiara je. Cantik unik n bersinar! Yang paling best.. more grip untuk badan masing2. Mana taknya.. Ramai yang tak perasan.. Lemak berlebihan tu da pergi ke 5 tempat penting badan wanita.. Kalau tak percaya cuba tengok gambar bawah ni.. Nampak tak beza before n after..?!

Lemak tu dikemaskan ke tempat sepatotnya.. badan nampak lebih cantik, grip n kemas.. Perut buncit jadi perut flat..  Tu yang breast ada depan belakang lak..yang ni common semua orang tak perasan. Almaklumlah tengok cermin part depan je.. bila tengok dari tepi. Tak tahu mana satu depan belakang kan.. ngeri jerrr.. Premium Beautiful Elegance kasi sharp kemas lemak tu bagi hour glass shape.. haaa tang bahagian belakang tu. Nampak tak berlipat2.. belum lagi duduk.. da berlipat2.. alahai kak.. segannyer nak keluar rumah gini. Nak tunjuk kat husband lagi lahhh.. kesian husband.. jangan tunggu sampai husband perli baru nak cari2 alternatifkan.. sadis! memang kena dapatkan Premium Beautiful Elegance cepat la yea..!




Haaa bila da pakai Premium Beautiful Elegance.. badan nampak kemas. Body pon hour glass shape.. So.. baru la confident nak pakai baju raya cantik2.. tak kesahla kita ni bukan retis ke.. bukan model ke.. tapi at least cantik di mata mr husband ok da.. badan kan nak pakai lama.. tak nak la husband cuci mata tengok perempuan lain.. lagi sadis husband lari cari yang lain. Nauzubillah! See...! Kan cantik.. lemak was gone!!! Sedap mata memandang! Baru la best nak pakai baju designer2 yang cantik2 shaping2 curvy2 tu..! Selama ni cuci mata saja kali ni kasi pakai terus la dress yang lawa tuhh!



Kalau nak kurus sebelum raya.. Jangan cakap sahaja ok!.. tapi whats your plan untuk kurus before raya ni???!

DIET?

Memang tak la. Lagi2 puasa kan. Nak tahan2 makan... Ohhh da la diri jenis suka makan.. Pengsan la kalau diet.. Seksa diri..

GYM?

Haa bulan puasa pergi gym.. Memang pengsan laa. Sangat2 tak sesuai ok.. Even pergi time malam ke. Pon memang tak sesuai. Akan hilang banyak energy di situ.. lagi2 jenis yang malas.. wassalam..!

PIL KURUS?

Jadi memang jadi. Turun berat badan. Tapi............. alkesahnya.. lemak tu nak sorokkan dekat mana.. kulit gelebeh bila badan da kurus tu nak buang guna plastik surgeri ke? Alahaiiuu yang paling tak best bila stop pil kurus.. badan akan jadi 2x ganda besar dari before nihhh! Ngeriss! Lagipon malas juga nak konsisten makan. Mesti ada yang skip... macam mana nihhh?!

Tak nak lah jadi macam nihhhhh!!!!!!! Beli baju dress yang diidamkan.. sekali tiba raya.. memang tak muat langsung.. sedihhh. Sayu hati nangis sambil nyanyi lagu suara takbir lebaran n nangis di bucu katil dengan baju raya yang tak muat tu. Huarghhhhhh! Tak nak!!! Nak kurus sebelum raya juga!


Sebab tu ramai nak pakai Premium Beautiful Elegance nihhh sebelum raya!!! Bayangkan pakai sehari 8 jam hilang 900 kalori plus body shaping mengancam.. lepas tu kira la berapa hari lagi nak raya.. ada 23 hari lagi. Pakai Premium Beautiful Elegance hari2..aa kira berapa kalori hilang n berapa inci da kurang.. kira2 jangan tak kira ok! Sempat sangat lah kalau nak kurus sebelum raya nihh..  Nihhh nak payung satu T SUNAMI PB sikit!!! Akak kita ni dulu lagi nampak tua dari sekarang.. haa orang biasa2 je bila pakai Premium Beautiful Elegance ni biasa2 je pon da nampak macam retis model bagai kan.. Jauh nampak lebih muda. Anak 3 da nihh.. Nampak je macam anak dara 20an kannn... Jeles tau!! Tulaa syam cakap.. adik2 belum kawen.. kasi pakai Premium Beautiful Elegance from now tau. Badan mahu pakai lama. Kena jaga badan awal2... 


Cantik kannnnnn! I like!!! Siapa jeles dengan akak ni angkat tangan sikit!!!? Siapa nak body cantik cun melecun macam akak kita nihhh.. Terus whatsapp syam yea.. syam bagi harga tiptop Premium Beautiful Elegance Murah!!! Siapa nak secara installment pon boleh... syam open pada semua yang nak kurus sebelum raya!!! Janji semua boleh cantik, body hour glass shaping body n dapat pakai dress yang diidamkan untuk raya 2015 nihhh!!!

Laju2 WHATSAPP SYAM 01110639385 atau pm fb Nur Syamsina or komen di bawah.
Jom kurus sebelum raya ramai2. Mohon share2 yea. Jangan kurus sorang2..! Sharing is caring! Muahxxxx....


Jom Kurus Sebelum Raya dengan Premium Beautiful Elegance Murah2!
Installment pon ada!!!

You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads