TOPLEADERSCIRCLE : Baju Dress for Diamond Night Dinner

19:54:00

Bagaimana nak pilih dress for Red Carpet Event???

Assalamualaikum... Tak sabarnyerr nak tunggu TLC red carpet event...!!
Bestkan.. Sambil berbisnes ada lak majlis glamour macam artis2 lak..
Syam suka tau.. Lagi suka bila kita ni berbisnes and ada orang yang hargai pencapaian kita...
Fuhhhh...... Lusa tau event tu and Syam tak cari dress lagi...!!!!
 Bagaimana perasaan yea bila kita start count down for something event and now tinggal 2 hari je lagi tapi tak prepare apa2????
Haaa.. Macam tu la Syam.. Guess what??
2 hari lagi tau for our Topleaderscircle Red Carpet Event..
Yang lagi best.....Tempat bukan main havoc ala2 artis lak..
Setia City Convention Centre..
Ohh my god!!!!!!
Dress apa nak pakai ni????

Mommy2 kakak2 tolong syam cari dress boleh tak....???
Disebabkan Syam naik pentas untuk terima award 180k sales...
So, syam nak pakai baju meleret2..liplapliplap sikit..
Glamour sikit macam artis..

Uolls bayangkan laaa.. beribu2 usahawan dari seluruh Malaysia, Singapore and Brunei hadir ke Diamond Night Dinner ni...
So... Dengan Red Carpet lagi kan..
Baju or Dress nak la glamour2..
Syam da usha designer terkenal..
Tapi its too late for them untuk make special dress for me..
at last minute..
Hahaaaaha.. Syam memang suka prepare last minit macam ni..
Lepas tu.. Mula la gelabah bila da nak dekat kan..Oh my!!!

Ok tak.. If syam pakai dress ala2 gotik gini...
Memang tema merah hitam.. Ke macam obvious sangat...
I melt with the red one design tu..
Apa kata mommy2 kakak2 semua???



Yang hitam belah kiri tu.. dress from @fizowoo.. Designer artis terkenal.. Designer for lazada juga..
Cantik kan...I like.. elegance je..Sooo me..
Tapi too simple..
Yang red one tu Syam suka..
Ke dress ala2 meleret macam model2 ni..

The purple one...Arghhhh soo melt..

Tak pon nak ala2 unik ke.. Macam Nora Danish ni.. Kain saree dress..
Emerald green ke kan..


Tapi.. Syam jatuh hati juga dekat dress kembang ala2 princess macam ni..
Ke over lak kan.. apa kata uolls???


Seksi kan???

Tak pon.. nak try kelainan simple dan elegance..
By Azura Couture ni..
I like that blouse..
Macam unik and memang Syam suka design macam ni..
The shoulder..
Siapa ada blouse macam tu..
Cepat2 roger syam..
Syam beli banyak2 k..
WA 0139909385..


Last time event.. Syam pakai dress hitam da.. Ramai cakap Syam nampak kurus dan ranggi..
Haa kalau this red carpet event ni Syam pakai macam ni..
Ok ke????
Nampak ranggi simple macam Erra Fazira ni..
By Azura Couture juga..

or simple macam Mas Idayu kita ni pakai..
By Azura Couture juga..
Peplum dress tapi this one bukan peplum biasa..
Cantik kan.. Lain dari yang lain..

Ok.. Kita tengok lak design by Jimmy Couture..
Memang awesome sangat...
Tapi I tak sempat da nak order..
Next event I will. InsyaAllah..
Patot artis2 ramai yang ambil Jimmy as designer they  all..
Tengoklah design dia..PERFECT!!!

Electric blue!!! Wow!!! I like.. Suka sangat.. Cantik kan..

Syam rambang mata actually dress apa..
Mommy kakak2 boleh whatsapp Syam personally or komen bawah for pandangan k..
Ok.. Syam tengah cari for MUA.. Make up artis..
Haa siapa nak recommend kan meh whatsapp2..

Nur Syamsina
0139909385

Ok.. stay tune for my next Diamond Night dress...
Can't wait!!!

Belanja selfie.. Syam nak cari make up macam ni..

Ok.. Waiting for the next photoshoot... Bye..!

You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads