Susuk Moden Malaysia : Pakar Dagu Runcing dan Hilang Eyebag

10:49:00

Alhamdulillah... Diamond Night 2015 berjalan dengan lancar dan yang paling syok habis bila mana ramai yang lengkap ber make up.. Muka semua nampak siap, cantik dan well-shaped..

Haaa cakap pasal well-shaped ni kan.. Muka dan dagu pon kena well-shaped juga yea..
Almaklumlah macam syam sendiri ni haa.. Muka selalu tembam jea.. 
Makan banyak.. Badan tak naik..
Naik dekat bahagian muka dan dagu...
Alahai.... I don't want double chin..
Tak comel laa..
Lainlah macam my lil one..
Baby Afia.. Double chin pon tak apa..
syam lagi suka.. hehehe..

Throwback before TLC Red Carpet Dinner hari tu..
Before make up.. Syam pakai Susuk Moden Malaysia tau untuk dagu runcing dan hilangkan eyebag..
Ada cara dan teknik pakai Susuk Moden ni.. Kalau silap teknik alamatnya memang tak jadi..
Semua geng TLCians before make up aritu pon also apply Susuk Moden..
Tadaaaa... Tengoklah wajah2 yang pakai Susuk Moden ni...

 Kak Nur ni.. Memang cun dengan dagu runcing dan bibir seksi dia tu.. I like!!!

 Dayah ni tak pasal2 terlebih sapu.. Memang tajam la V-shaped dagu dia tu.. Wow!!!

 Cik Inn ni if tengok depan2 memang tembam sikit la. Tapi dengan Susuk Moden. no more tembam2.. Hehehe!!!

Syam lagi lah tembam.. Siap ada double chin tau. Tapi sapu jela Susuk Moden tu.. Macam nilah hasilnyer.. Perghhhh!!!!

Susuk Moden Malaysia

Pasti ramai tertanya2... Halal ke?? Bahaya ke susuk2 ni???
Ok.. Da biasa da orang tanya macam tu. Syam 100% bagi jaminan yang Susuk Moden ni memang tak bahaya.. Tak ada bau.. Tak melekit.. Dan kesannya seawal beberapa minit da boleh nampak...

Tapi.................AWAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Susuk Moden ni if apply dekat dagu... Jangan pakai sebelah je..
Nanti nampak senget sebelah.. 
Macam syam ni. Terlupa lak pakai sebelah je sebab rushing..
Kan da nampak senget sebelah dagunyer..


Obvious kan.. So pakai dua2 belah.. 

Susuk Moden ni if nak hilangkan eyebag dan runcingkan dagu.. Kena sapu tempat tertentu sahaja..
Yang paling best sekali.. Bukan untuk tu sahaja tau..
Susuk Moden ni boleh kempiskan perut, kecikkan lengan dan peha.. Awet muda..
Tegabgkan mana yang kendur.. Boosterkan aliran darah..
Memang best..!!!! Yang pasti MURAH dan BERBALOI!!!!
Syoklah dalam masa 10 minit sahaja da boleh nampak kesannyer!!!!
Fuhhhh!!!!

If akak2 nak try untuk syam buat demo dan pakai secara percuma..
Boleh whatsapp me personally ok..

Nur Syamsina
WA 0139909385

Syam akan ajar teknik cara pakai yang betul supaya menjadi dan part mana yang kena apply Susuk Moden Malaysia ni..


Jom cantik macam kami!!!!

Please follow Instagram Susuk Moden Malaysia official



Mohon share or komen di bawah yea..
Bagilah opinion apa2..
Thanks =D

You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads