Premium Beautiful Korset : Membantu masalah scoliosis

08:20:00

No more scoliosis pain!!!

Alhamdulillah syukur sangat bila dapat bantu mereka yang sakit.  Especially sakit yang melibatkan tulang ni...  

Baru2 ni..  Rakan sekolah lama Syam cari Syam katanya nak pakai Premium Beautiful Korset ni...  Guess what? Dia pakai sebab actually dia ada scoliosis..  Yang Syam sangat terkejut bila dia send me her x-ray..  Tulang belakang bengkok 35°... Oh my!!  Very obvious tau tengok..  She mengadu yang hospital gov rejected for treatment sebab masalah tulang dia tak teruk sampai 45°... So..  Hospital gov really ambil treatment untuk mereka yang scoliosis 45° n above...  Fuhhh...  Sadis2...! 


She mengadu yang makin hari belakang makin sakit..  Sebab dia bekerja yang melibatkan pergerakan dan kena berdiri banyak..  Sampai la she tak tertahan nak tanggung sakitnyer... 
So dia panggil la Syam.. 

Bila first meet her..  Memang agak shocked..  Sebab nampak bahu dia da senget.. 
Tulang belakang pon nampak senget.. 
Dia pon perasan dekat cermin hari2 tengok n bila dia berjalan terasa macam senget sebelah...  Sampai macam tu sekali.. 
Allahu akhbar!  How she really in pain.. 
But doctor still tak nak buat treatment.. 
Haaa nak buat treatment dekat swasta boleh tapi every treatment cost around RM400 above..  Fuhhh!  Treatment need 4 times every month...  So kena kira la berapa cost da dekat situ..


Sebab tu she cari Syam nak pakai Premium Beautiful cepat2..
Premium Beautiful Korset ni..  Bukan sahaja ada function Far Infra Red (FIR)..  Tapi berbaloi sangat sebab pelaburan sekali boleh pakai lama dan ada lifetime warranty..  If anything happen dekat korset still boleh hantar repair dekat mana2 TLC PB Expert...!

Lepas da ukurkan dia.. Terus pergi amek PB ikut saiz dia..  Dia kurus je but unstable tulang belakang..almaklumlah..  Scoliosis kan.. So memang wajib da pakai PB untuk membantu pergerakan dan kurangkan sakit belakang dia..


Bila da dapat PB dia terus pakai..  Terus happy sebab selesa dan bahu pon tak nampak senget da..

Esoknya syam terus tanya feedback dia macam mana pakai PB while dia tengah bekerja..  And she happy sebab really tak sakit belakang da... No more scoliosis pain katanya! Bukan tu sahaja..  Dia pon da tak senggugut..  Haaa..  3 in 1 terus..  Apa masalah dalaman yang lain Premium Beautiful Korset da membantu..  Ini disebabkan action of FIR tu sendiri..


Alhamdulillah rasa lega n syukur bila dapat bantu mereka yang tengah suffer in pain ni.  Now..  Dengan Premium Beautiful Korset no more Scoliosis pain!!!

APA ITU SCOLIOSIS??!


Scoliosis itu adalah tulang belakang (the main) yang bengkok. Ada 2 jenis scoliosis iaitu S-shaped dan C-shaped.. Selalunya scoliosis berlaku paling cepat during the growth spurt just before puberty. Tetapi kebanyakan kes adalah ringan. Some children develop spine deformities akan jadi lebih teruk apabila mereka membesar. If ianya sudah menjadi teruk, ia akan menyebabkan lumpuh. Selalunya rawatan tidak diperlukan till get pain.. need a brace or scoliosis surgery are needed. Bayangkanlah.. kena operate untuk masukkan besi as support that tulang yang bengkok. I can't imagine how life after the surgery!!!! Sanggupkah anda????
That is why ramai yang ada scoliosis ni cepat2 cari syam untuk pakai Premium Beautiful Korset..
Macam da jadi kewajipan pakai PB if siapa ada scoliosis ni.. Alternatif lain selain surgery..

For your information,  Premium Beautiful Korset ni dapat pengiktirafan pakar tulang dunia tau.  So..  PB da bantu beribu2 pesakit yang ada masalah tulang..  This is superbrand corset!!!

For those yang ada masalah tulang bongkok walaupun still muda..  Memang wajib da pakai Premium Beautiful Korset ni..  Bukan apa..  Sebab PB ni akan beri sokongan dekat tulang kita dan bantu badan kita in right position..  Hari2 pakai insyaallah tulang kita da tak membongkok lagi da..


For those yang betul2 nak pakai Premium Beautiful Korset ni..  Boleh la contact Syam yea.  Sebab syam antara Premium Beautiful Expert di TLC..  Selama setahun Syam jafi PB expert terlatih ni..
InsyaAllah anything boleh deal dengan syam dan syam akan bantu sebaik mungkin...

For Premium Beautiful Korset installment?  Cepat2 WhatsApp Syam..  Sebab syam memang bagi harga kasih sayang dan service yang tip top..!


Nur Syamsina
@nsyamsina
WA 0139909385
CALL 01110639385

Mohon share dekat kawan2 siapa yang scoliosis n badan bongkok yea.. Penting nih..!
Mohon komen if ada pendapat or anything..  Tq =D

You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads