TSUNAMI PB : PREMIUM BEAUTIFUL HARGA MURAH???!!!!!!!!!

10:23:00

TSUNAMI PB : PREMIUM BEAUTIFUL MURAH!!!!!


Assalamualaikum hye auntie2 uncle2 semua...!!!!!!! Its TSUNAMI PB again!!!!!!! Ya Allah baby afia tak tahu nak cakap apa sebab mama afia tak habis pantang lagi da tak menang tangan.. Layan orang nak PB.. Haaaa TSUNAMI PB la tu. Mama afia tak senang duduk ke sana sini.. TSUNAMI la tu kan.. Nak cakap PB.. PB tu apa erk.. Perut Buncit ke..? Pulau Besar ke? ke apa erk...





APA ITU PB???


PREMIUM BEAUTIFUL KORSET takkan tak kenal kot... Baby afia pon kenal. yela.. time baby afia dari dalam peut lagi baby afia da tahu.. Mama afia selalu sakit pinggang time preggy.. Tu mama afia pakai BENGKUNG MODEN PB balut. Da tak sakit pinggang da. Lagi baby afia kenal PB ni bila mama afia pantang dengan PREMIUM BEAUTIFUL KORSET nih.. Baby afia rasa selesa je bila nyusu,, Rasa warm2 gitu.. almaklumlah satu2 nya korset ada FAR INFRA RED (FIR)... Tu yang TSUNAMI PB tu....! Ramai jeles tengok mama afia pakai time pantang. Tiap mommy2 wajib ada satu PB tau...!




MAHAL KE HARGA PB NIHHH???


Ya Allah!!!! Tak adalah mahal.. sebab mama afia surirumah pon mampu.. Murah dan berbaloi.. sebab PREMIUM BEAUTIFUL KORSET ni LIFETIME WARRANTY tau.. Jaminan seumur hidup.. Bole pakai lama maaa.. Baby afia da ada adik t mama afia pon still boleh pantang dengan PB yang sama. Berbaloi kan... Pelaburan sekali tak payah keluar banyak kali duit. Bazir je.. Janji PB berkesan. Untuk shapekan balik badan, untuk hilangkan perut buncit, untuk masalah period, untuk badan kembali ke anak dara n untuk kesihatan menyeluruh.. ehhhhh  TSUNAMI PB tau sekaranggg.. Tengok auntie2 nihh semua... Fuhhh sekali mama afia sarungkan PREMIUM BEAUTIFUL KORSET kat badan.. Terus nampak da kesan..
Nampak tak kenapa baby afia cakap PB ni MURAH jeerr!!!!


 Akak 5 anak perut buncit. Sekali sarungkan PB.. Fuhhh Nampak tak auntie2 semua.. TSUNAMI PB ni..

 Akak ni lak nak hilangkan lemak bersepah. Haa auntie2 semua PB boleh fixkan lemak bagi badan kemas je.. TSUNAMI PB lagi kan..

 Akak nurse pon nak ada shape. Yela supaya confident service pesakit. Baby afia jumpa da auntie nurse pakai PB. Yang cek afia aritu.. Wink3... TSUNAMI PB untuk nurse2..

 Akak ni badan macam anak dara balek la. Macam magic lak tiba2 perut buncit tak ada. TSUNAMI PB la nih gamaknyer... auntie2 jeles tak...

 Ehhhhhh... Seriously ramping tak akak ni.. Macam minah kerengga.. Macam tak percaya.. haa akak ni lagi macam tak percaya.. Penangan PB.. Patotlah TSUNAMI PB... Ishhh3...

 Akak ni macam pregnant n lepas bersalin lak gambar dia.. Tak nak cakap banyak lah... Sebab tu PB demand tinggi. TSUNAMI PB hari2 kot...

Ingat PB untuk nak cantik je ke.. Haaa.. Akak kita ni ada masalah postur badan bongkok. Ishhh belum tua lagi da bongkok. Bahaya.. Moh le TSUNAMI PB.. Pakat pakai PB ramai2... Jeles afia..

TOPLEADERSCIRCLE DENGAN TSUNAMI PB

Mama afia actually surirumah je tau. Tapi auntie2 uncle2 semua tengok mama macam berkerjaya je kan. Padahal mama afia niaga PB je.. Haaa baby afia tak tahu lah kenapa ramai sangat nak PREMIUM BEAUTIFUL KORSET ni.. Nak tahu tanyalah mama afia k.. Yang afia tahu.. Ramai usahawan nak start niaga PB nihh.. Memang patotlah TSUNAMI PB.. Ni GST ni lagilah memang kena prepare la untuk next TSUNAMI PB.. 

Baby afia jeles la tengok auntie2 TOPLEADERSCIRCLE ni.. Cuba teka umur masing2.. Ada yang terkejut nanti baby afia revealkan umur auntie2 TOPLEADERSCIRCLE yang jelita dan awet muda nihh.. 
Penangan PB..
TSUNAMI PB la.. Makin ramai usahawan nak start niaga dengan PB.. Jana income sampai 5 angka tau.. Nak tahu macam mana?????? Tanyalah mama afia... 


Mostly semua usahawan dalam TOPLEADERSCIRCLE ni income 4 angka, 5 angka dan 6 angka.. Ada yang buat partime dan ada yang da buat full time. Memang TSUNAMI PB sebab harga PB nak naik da sebab GST.. Tapi.... PREMIUM BEAUTIFUL KORSET ni still korset dengan harga termurah...
Mama afia pakai secara PERCUMA tau... Lagilah meriah.. TSUNAMI PB again n again!!FUH!!!
Boleh pakai secara PERCUMA kot... Mana tak TSUNAMI PB melanda... Aduyaiii...


Sebab tu baby afia kata.. Niaga PB ni senang sangat... Bayangkan ada mentor ajar dalam TOPLEADERSCIRCLE.. Niaga 10 set je dapat da income pulangan 11k... Income besar..! Fuhhhh.. Boleh buat savings banyak2 tu.. TSUNAMI PB laa.. Ramai usahawan nak niaga PB sebab masing2 nak ada savings yang banyak. Siapa auntie2 kat sini ada savings yang banyak cuba angkat tangan... Ehh mama afia n TLCians je ke yang angkat tangan... 

KENAPA TSUNAMI PB???

Mana la tak TSUNAMI PB.. Start dengan 10 set da dapat pulangan 11k.. Bulan pertama je dapat almost 5k... Belum masuk duit gaji masing2.. Fuhh!!! Boleh bayar htang2.. Bayar duit minyak yang dah naik harga.. Tak pon boleh buat savings.. Beli rumah la.. Kumpul property.. Tak nak lah nak pencen baru nak beli rumah.. Mama afia nak beli rumah 2017.. Ok set! Jap baby afia nak bagi auntie2 semua cuci mata dengan TSUNAMI PB ni. Boleh demam tau tengok...! Arghhhhhhh!!!!!





Mama afia tak menang tangan tu nak fitting ramai orang nak pakai PB.. Haaa bukan dalam Malaysia je tau.. UK ada.. Australia ada.. Jauh tu.. Kita ada strategi n rahsia marketing booster.. Sebab tu its called TSUNAMI PB... Nangis afia tengok mama afia punya income.. 

Sebab tu TSUNAMI PB.. Niaga PB je da boleh jutawan.. Niaga 10 set da dapat 11k. Kalau niaga lebih.. ?Auntie2 kira la sendiri. Afia tak belajar lagi pegang kalkulator.. Hahahahaa nanti mata macam ni... $$$$$
Bukan mata duitan. At least ekonomi kewangan semua stabil. Kan best. Boleh tolong family lain n mereka yang memerlukan.. Tipulah semua orang tak nak..

Tengoklah auntie2 tercabar baby afia tengok hok uncle2 pon start niaga dengan PB. Punyalah demand PB nih tinggi. Almaklumlah TSUNAMI PB kan.. Korset paling murah, berkesan, tahan lama dan berbaloi.. Alaaa.. Takut nak jual??? Kenapa mama afia boleh jual erk.. Haa ni semua rahsia TOPLEADERSCIRCLE.. Kita ada Marketing Expert yang ajar kita secara FREE macam mana PB DEMAND nihh TERLAMPAU LARIS sampai jadi TSUNAMI PB...

TSUNAMI PB oh TSUNAMI PB...!!!


AUNTIE2 NAK PB MURAH or PERCUMA????


Tanya mama afia... hahahaha.. Mama afia tengah hati senang tu. Soo mesti dapat harga murah n harga kasih sayang.. Yela.. Baru lepas pantang.. Demand makin tinggi.. Alhamdulillah rezeki orang berniaga..
Kalau auntie2 tak tahu nak niaga apa.. blur2 dok fikir niaga apa yang boleh kekal lama dan bagi income besar... Niaga PB lah.. TSUNAMI PB kot.. 

KENAPA PB HARGA MURAH???

Sebab PREMIUM BEAUTIFUL KORSET da 20 tahun dekat Malaysia, pastu da la ada FIR. Then boleh bantu auntie2 uncle2 kakak2 abang2 adik2 yang ada masalah kesihatan dan nak cantik.. Berbaloi tau.. Boleh tahan lama dan ada lifetime warranty. Da PB koyak cari la mama afia. mama afia kan PB EXPERT kat Malaysia ni.. Service tip top.. Kompem!!! Sebab harga PB murah lah ramai nak pakai PB sampai mama tak menang tangan and jadilah TSUNAMI PB...!

Baby Afia nak bagi cuci mata lagilah sempena TSUNAMI PB bulan ni..






Mana2 ada PB.. Mana2 orang nak pakai PB.. Mana2 semua tanya pasal PB..
Auntie2 uncle2 WAJIB ada PB daa kat badan masing2...
Hari2 ada TSUNAMI PB. Esok mama afia belanja lagi TSUNAMI PB. Boleh usha fb mama afia...
Nur Syamsina or ig @premium_beautiful_top_agent

SIAPA AUNTIE2 YANG PAKAI PB TAK MENJADI?????
NAK TAHU TAK SEBAB KENAPA????

Boleh tanya mama afia terus.. takpon komen terus kat bawah.. mama afia pasti bagitau kenapa..
Tengoklah gambar mama afia. Time ni afia dalam perut mama.. time tu 2 bulan.. cun tak. wakakaka..
Penangan pakai PB before preggy.. 

Ok lahh.. baby afia nak belanja satu gambar.. Auntie2 semua jangan lupa komen tau.. Muahxx ciket..


TSUNAMI PB again and again!!!! Stress baby afia tengok mama afia...

You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads