TOPLEADERSCIRCLE : RAHSIA USAHAWAN CAPAI SALES RM20,000 DAN RM60,000!!!!!!

11:54:00

SM (RM20K) & SSM (RM60K) SALES AWARD ACHIEVEMENT

Assalamualaikum... Hye uolls..Iolls in the house..
Alhamdulillah ya Allah!!!!!!!
I tak sangka I dapat capai sales sehingga RM60,000 just in few months only...!
Yang lagi tak sangka n best I akan dapat award sebab sales mencecah RM60,000!!! Oh my!!!
Memang I excited habis lah.. Yela bayangkan before ni I buat bisnes tapi tak pernah mencecah sales sebanyak ni... 
Macam2 biz I buat, dropship, direct selling, hard sell, call sell, advertising dan macam2 laa....
Ni buat bisnes under TOPLEADERSCIRCLE ni je I dapat sales sebanyak ni dan naik pentas untuk terima award...
Meriahlahh event SM & SSM AWARD nih..
Fuhhhh!!!! Usahawan seluruh Malaysia dan Singapore pakat turun KL tau terima award masing2..



Sebut pasal event ni kan..Serabut kan bila ada event meriah3..
Bukan apa..Serabut sebab nak pilih baju apa ikut tema bersesuaian..
Haaa.. I ni haa. Banyak sangat pilihan nak pakainyer..
 Tapi one thing I nak cari yang simple, elegance dan eksklusif..
Tak sabarnyerr naik pentas..Ada red carpet tu... Haaa macam Bella Award untuk artis2 kan..
Buat bisnes tapi dapat award.. Heaven u.. Lagi la I semangat nak berbisnes. Da dalam group. Fuh!
Ok.. Belanja #ootd  sat..



I mula2 masuk bisnes memang la I fikir.. Ehh.. Boleh percaya ke bisnes ni boleh bagi income besar kan.. Takut kena tipulah.. Takut modal hangus lah.. Macam2 I fikir..
Tapi bila da start memang betul2 di ajar.. FREE lak tu. Siapa tak nak kan..
Bulan pertama buat bisnes ni I dapat da RM4500..
Nanges happy laa.. Sebab I ni biasa2 je.. Baru start meniaga.. Da dapat 4 angka sebulan..
Haa ni yang best bisnes bermentor ni..
Tengok ni mentor2 dalam TOPLEADERSCIRCLE>.
They all sales da mencecah juta2  da tau..
Kalah CEO company.. 



Yang paling heaven kat TLC RED CARPET EVENT ni..
Kita dapat jumpa semua usahawan TLC seluruh Malaysia n Singapore..
Syok3...Macam2 umur, bangsa, background, penampilan n character  tau..
Ok nak belanja lagi suasana event tu.. Ni event tak start lagi..






Heyyy!!! Weolls feeling debar2 lak nak naik pentas. Masing2 fikir nak catwalk style macam mana..
Yang penting weolls happy n enjoy..



Seramai lebih 2000 usahawan yang terima award sales RM20,000 dan lebih 1000 usahawan dapat sales RM60,000...!!!!!!! Tahniah semua!!!!



Award apakah?????? Jeng jeng jeng.....
Haaaa... Yang best dapat sijil dan button emas comel ni tau...Plus..Bunga from mentor2 yang hebat..
Hehehehe... Emas betul tau.. Bukan tipu2.. Bukti la kita buat bisnes pulun habis2..
Ok nak belanja lagi gambar atas pentas... Alahai... Tak tahu nak pandang kamera mana satu..
 Senyum jelaaa. Cheeeessseeeeeeee!!!! =D

Ok I nak share laa.. Macam mana boleh dapat sales RM20,000 dan RM60,000..
Ni untuk usahawan2 kat luar sana siapa yang nak start niaga.. atau yang da ada perniagaan sendiri atau memang perlukan sideincome besar2... Barulah savings gomoks gomoksss tau!..

RAHSIA SALES MENCANAK2...

1. Komitmen tinggi, semangat tinggi dan berkomited.. Haa yang ni if tak ada.. Letak orang da berjaya macam Irfan Khairi ke untuk bagi semangat dia still sama jee.. Takkan ke mana.. Hanya angan2 kosong saja..

2. Impian besar seiring tindakan besar.. Impian besar tindakan kecik sama jela.. Macam nak tak nak je impian tu.. Yakin tak yakin kan.. Tipulah semua orang tak ada impian besar..

3. Bisnes bermentorkan orang yang da berjaya jadi.. Bahaya if uolls ada bisnes tapi tak ada mentor. Bahaya!!!

4. Tak banyak alasan.. Nak ikutkan I ni baru lepas pantang.. Tapi bukan alasan I untuk stop berbisnes dan letakkan anak2 sebagai alasan untuk tidak berbisnes. If ada letakkan anak2 sebagai alasan...ishh2.. Memang kesian k.. Sebab berbisnes untuk masa depan anak2 juga.. Niat kena betul.

5. Rela diri untuk belajar dan diajar. Haaa... Nak income besar kena la ikut mentor sebijik2. Apa yang diajar itulah yang dia belajar n jadi macam dia sekarang..da berjaya. Janganlah ikut kepala sendiri n keras hati. Kena mudahkan diri n mudahkan mentor. Bila berbisnes tanpa ilmu ibarat layang2 putus tali..

6. Pandai tiru.. Alaa tiru saja lah apa mentor yang da berjaya buat.. Dia buat A kita buat la A.. Dia guna cara B.. Gunalah cara B gak.. Buat sebijik2 tiru rapat2.. Dapat sebijik2 serupa..

Kalau uolls ada kriteria macam ni.. Syabas!!! Nampak da future macam mana ok...
Semua for FREE in TOPLEADERSCIRCLE. Sebab weolls ada pakar strategi, plan dan marketing..
Even Irfan Khairi pon kagum ada gak yang buat marketing sebijik macam dia.. TOPLEADERSCIRCLE...

KAMI ADALAH TLC.. TLC ADALAH KAMI!!!!!!
YAYYYYYY!!!!!



Ok lah.. Nak belanja gambar KAK SALHA ICON SOHONITA KITA s#ootd ni...
Oh MY!!!!  Cantik sangat Kak Salha..
Kak Salha kata.. Jadilah luar biasa, tindaakan luar biasa barulah income tambah luar biasa..
Anything boleh la komen2 share2 yea..



oK I nak belanja selfie laa.. 



NUR SYAMSINA
WA 0139909385
01110639385

OK BYE!!!

You Might Also Like

0 comments

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads