HELLO KITTY : PERABOT HELLO KITTY

20:21:00

PERABOT HELLO KITTY UNTUK BABY AFIA

Assalamualaikum...
Mama afia tengok sekarang FROZEN da jadi viral.. Anything ada FROZEN..
Princess Elsa n Ana.. Ada baju la..almari la..mainan la n macam2 la about FROZEN..
Sehingga menjadi ikutan untuk anak2 kan.. 
Anak2 memang suka FROZEN sehinggakan almost everything anak2 nak FROZEN. Katil dengan cadar FROZEN n all..
Sangat fanatik la katakan.. 
Mommy2 daddy2 semua pon if nak belikan barang anak2 mesty pilih yang FROZEN for baby girl.. Baby boy lak sometimes parent pilih UPIN IPIN la.. BEN 10.. Takpon BOBOI BOY..
Memang kanak2 suka kan.. Lagipon sekarang ni banyak da peniaga online jual barang2 dengan karakter semua tu.. Memang viral..

Haaa.. This time mama afia nak share something untuk mommy2 semua.. Nak minta pendapat jugalah..
This is all about baby afia.. 
Ok.. Actually mama afia suka sangat HELLO KITTY.. Sejak dulu lagi..
Tapi tak adalah fanatik sangat kan..
Now.. Mama afia nak hias bilik afia dengan tema HELLO KITTY..

Mama afia love HELLO KITTY 
Baby afia pon love HELLO KITTY..
Mama afia tak tahulah besar nanti baby afia minat apa..
Anyway just mama afia yang suka nak hias bilik afia dengan HELLO KITTY..
I don't mind pon habis duit untuk afia..
Walaupun afia still baby lagi.. Baru nak masuk 2 bulan.. hehehe...
Mama afia jer la yang excited..

Hye auntie2 semua.. Baby afia suka HELLO KITTY sebab mama afia yang suka HELLO KITTY..

The problem is.........

Mama afia now tengah mencari2 merata2 PERABOT HELLO KITTY.. Tapi kenapa kat MALAYSIA ni susah erk nak cari perabot HELLO KITTY.. Ada pon design sama n tak ada banyak pilihan..
Nak tak nak mama carilah dekat online yang jual perabot HELLO KITTY ni.. 
Kat Jakarta la.. Seriously bila tengok sangat2 rambang mata.. Cantik sangat..
Yang best perabot homemade ni kita boleh hantar design HELLO KITTY sendiri..
Tu yang best.. Ala2 fantasi la perabot tu..
Baru tengok online da rambang mata banyak cantik2 cute miut lagi..
Belum tengok depan2..FUHHH!!!!!
KENAPALAH PERABOT NI DEKAT INDON...?????
Jauh siihh nak importnyaa...
Tak apalah mama tak kesah. Mama buat untuk baby afia..
Mommy2 semua nak tahu..
Mama afia cari dekat ig @hellokitty_furniture
Try la usha.. Cuci mata ke..

SOFA HELLO KITTY

Mama afia rambang mata nak pilih sofa mana nak letak dalam bilik afia ni.. Allahu akhbar!!!
Mommy2 semua.. Cantik kan.. Cute sangat sofa ni.. Nak kaler pink ke.. putih ke.. hitam ke. peach ke.. Ke kaler apa erk.. Kaler pon boleh request tau.. Ottokei..

Mama afia berkenan yang kaler dark pink putih tulaa.. Mommy semua rasa macam mana..
Mama afia tak tahulah berapa harga included delivery.. Yang pasti ni memang murah if uolls stay sana la kan.. Dalam 2++ jerrr... OMG!!!

KATIL HELLO KITTY

Ya ampun... Banyaknyer katil cantik2 cute.. Headboard HELLO KITTY katil ni. Fuhhh!
Buat mama afia berkenan dong.. Guane nihh..

Mama afia berkenan yang bawah tu.. kaler peach white tu.. Katil queen HELLO KITTY..
900 ribu rupiah.. bersamaan dalam RM3++ jerr.. Pengsan mama afia... Murah kot..!!

ALMARI HELLO KITTY

Almari pon boleh design tau. Nak bentuk apa.. Nak berapa pintu.. Nak besar mana.. Harga beza2 tapi lebih kurang sama jerr.. Cewahhh mama afia ni memandai jerr buat andaian sendiri.. keikeiekei..
Haaa mommy2 tengoklah.. da boleh request anything bentuk, kaler, size.. Fuhhh.. Puas hati la baby afia macam nie..

Mama afia berkenan yang bentuk kepala HELLO KITTY tulah.. 
Ok tak mommy2 semua..

LACI HELLO KITTY

Da ada katil almari.. Mestilah nak ada laci.. Laci jenis macam mana.. bentuk apa. design apa.. semua bagitahu jerr.. they all buatkan tau.. Material apa pon they all ok jer. Minta la.. Nak mix dengan rattan ke.. nak pvc ke.. nak board ke.. ceramic ke.. kaca ke.. kayu ke..request jela..

Mama afia stay minat yang bawah sebelah kiri.. pink putih.. aummmmm..!!!

Mama da order laci HELLO KITTY ni untuk simpan mainan afia nanti...
Walaupun afia tak ada banyak mainan lagi..



CERMIN HELLO KITTY

Actually banyak jer design cermin they all.. Tapi I berkenan dua bentuk ni laa.. Satu letak dekat dinding.. satu letak dekat tepi pintu.. Ok tak.. anak dara mama afia ni mesty suka melaram.. Mesty suka cermin.. (padahal mama afia yang suka kan..cewahhhh)..

Nak pilih kaler apa erk mommy2.. Boleh tolong pilihkan tak..
Tema warna da bercampur da nih... Tak apelah janji HELLO KITTY..

CADAR HELLO KITTY..

Ada katil mestilah kena ada cadar n selimut.. Mama afia nak beli semua jenis n kaler cadar nihh.. Boleh buat stock simpan.. Kat Malaysia ada banyak orang jual.. Online jer...

Cantik2 kan..cute2 kan mommy...

Alahaii.. mama afia ni berangan jer.. afia kecik lagi mama da fikir da..
Alahai sayangku..
mama afia nak survey harga n beli barang sikit2..
barangan HELLO KITTY agak mahal disebabkan tak ada supplier fromMALAYSIA sayangg...
So mama afia beli la barang sikit2..
Semua stuff toilettries.. barangan kecik2 untuk dalam bilik afia mama da belikan sikit2 tau..
semua tengok online..
Mama da beli sikat HK, tempat letak tisu HK, selipar HK, botol minuman HK, beg HK, mainan HK,
bantal HK, alas kaki HK, nail clipper set HK, lampu tidur HK n banyak laa mama da beli sikit2 barang kecik2 ni.. Just nak cari perabot HELLO KITTY jer...
Ig @hellokitty @kittymurah @kittylovelies @nanakittyshop @raraheartpink @hellokitty_malaysia
n if nak beli from website murah dari biasa.. tengok dekat www.qoo10.my
Type jer HELLO KITTY..
Keluar semua barang HELLO KITTY..

http://list.qoo10.my/s/?gdlc_cd=100000018&gdmc_cd=&gdsc_cd=&delivery_group_no=&sell_cust_no=&bundle_delivery=&bundle_policy=&keywordArrLength=1&keyword=&within_keyword_auto_change=&keyword_hist=hello+kitty&curPage=1&filterDelivery=NNNNNNNN&flt_pri_idx=0&flt_tab_idx=0&sortType=SORT_RANK_POINT&dispType=LIST&pageSize=60&partial=off&goodscode_for_css=&shipto=&basis=&adult=&brandnm=&brandno=&flowCheck=SS&shipFromNation=&qshopshipto=&global_yn_check=&goodsStorePickup=N&globalqshopCheck=&shipFrom=&g=0&siteid=&search_global_yn=&is_research_yn=Y&priceMin=&priceMax=&paging_value=1


Baby afia nak jadi baby HELLO KITTY boleh tak mommy2..

Mommy2 semua tolonglah mam afia pilihkan perabot yang sesuai untuk baby afia..
Mommy2 if tahu kedai perabot yang jual perabot HELLO KITTY especially katil, cermin n almari HELLO KITTY tu.. Roger2 la mama afia takpon..
Share dekat komen bawah....
Thanks mommy2 semua..
Muahxxx dari baby afia n mama afia..

Belanja selfie sikit.. WE LOVE HELLO KITTY...Yayyy!!!!

You Might Also Like

1 comments

  1. macam mana saya nak beli perabot hello kitty ni

    ReplyDelete

Sila share pendapat anda..thanks!

Popular Post

Recent Posts

Paid Ads

Total Pageviews

Paid Ads